22 σκέψεις σχετικά με το “Ο Αδωνις Γεωργιάδη στηρίζει με σθένος να πληρώνουμε 25 ευρώ για να βρούμε ένα κρεββάτι σε νοσοκομείο”

 1. Γιατί ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

  1. Γιατί πρόδωσε, μαγάρισε, ποδοπάτησε και κουρέλιασε ό,τι ωραιότερο μου κληροδότησαν με τους αγώνες και το αίμα τους οι δεκάδες γενιές των προγόνων μου, αυτό που με κάνει να ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και να αισθάνομαι υπερήφανος – την Ιστορία μου.
  Πήρε την πολυτιμότερη προίκα της πατρίδας μου και την πέταξε κυριολεκτικά στα σκουπίδια επειδή μέσα στο δικό του αγκυλωμένο μυαλό ο πατριωτισμός είναι ταυτισμένος με τον εθνικισμό και πρέπει να παταχθεί υποστηρίζοντας … τους πιο έξαλλους εθνικισμούς των άλλων!
  Ό,τι και να υποστηρίζει ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς, ο Κυρίτσης, ο Μπαλαούρας και το υπόλοιπο κακό συναπάντημα, δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο να πείσουν εμένα προσωπικά ότι ενήργησαν στο σκοπιανό ζήτημα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και ότι δεν πρόδωσαν την πατρίδα μου. Είμαι υπερβολικά ενήμερος για το τι εστί Μακεδονία ιστορικά και εθνολογικά για να καταναλώσω τον σανό που μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ στους αφελείς και στους αστοιχείωτους.
  Η ουσία είναι ότι σήμερα η ίδια η Ελλάδα έχει βάλει την υπογραφή της κάτω από την αναγνώριση του ΜΟΝΟΥ κράτους στον κόσμο που φέρει το όνομα Μακεδονία, και το οποίο (με δική μας αποδοχή και ομολογία) κατοικείται από Μακεδόνες που μιλούν τη μακεδονική γλώσσα. Επομένως ακόμη κι αν αναρωτηθεί ένας ξένος «για να ονομάζεται αυτό το κράτος Βόρεια Μακεδονία, θα πει ότι υπάρχει και μία νότια Μακεδονία», το λογικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η ανύπαρκτη στον επίσημο διεθνή χάρτη νότια Μακεδονία θα πρέπει να είναι το σκλαβωμένο υπόλοιπο της βόρειας Μακεδονίας που περιμένει τη λύτρωσή του από τους Μακεδόνες συμπατριώτες του. Εφόσον έχουμε δεχτεί ως Ελλάδα ότι μακεδονική γλώσσα είναι αυτή των Σκοπίων και Μακεδόνες είναι οι Σκοπιανοί, δεν στέκει λογικά να υπάρχουν κι άλλοι Μακεδόνες που έχουν τελείως διαφορετική μητρική γλώσσα – όπως δεν θα έστεκε λογικά να υποθέσει κανείς ότι οι Βορειοκορεάτες μιλάνε κορεατικά και οι Νοτιοκορεάτες κινέζικα, ή ότι οι Δυτικογερμανοί μιλούσαν γερμανικά και οι ανατολικογερμανοί πολωνικά. Το λογικό συμπέρασμα λοιπόν για οποιονδήποτε ξένο που δεν είναι υποχρεωμένος να έχει εντρυφήσει στην Ιστορία των Βαλκανίων, είναι ότι αυτός που μιλάει τη γλώσσα του τόπου είναι και ο αυθεντικός κάτοικός του. Άρα η ελληνική Μακεδονία είναι προς το παρόν σκλαβωμένη και έχει αποσπαστεί από τη μία και γνήσια Μακεδονία η οποία μιλάει μακεδονικά και κατοικείται από Μακεδόνες. Αυτή τη «λύση» κατάφερε να πετύχει ο ανιστόρητος Τσίπρας, που θα μας δημιουργήσει απίστευτα προβλήματα στις ερχόμενες δεκαετίες.

  2. Γιατί κουράστηκα να ανέχομαι την αλητεία ως μορφή «κοινωνικού αγώνα» και τους διάφορους «Ρουβίκωνες» να εξευτελίζουν τη χώρα μου διεθνώς ασκώντας εξωτερική πολιτική τραμπουκισμού στο όνομά μου, χωρίς να με ρωτήσουν – και να με απειλούν κι από πάνω όταν θέλω να συμμετάσχω σε συλλαλητήρια για μείζονα εθνικά ζητήματα λέγοντάς μου ότι «θα χυθεί αίμα».

  3. Γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα πάρει άδεια ο Κουφοντίνας ή όχι, ούτε θεωρώ ότι αυτό είναι ζήτημα που θα πρέπει να απασχολεί καν τα δελτία ειδήσεων. Αρκετά με το χάιδεμα αμετανόητων ψυχοπαθών δολοφόνων. Δεν μπορούμε άλλη επαναστατική γυμναστική και ένοπλο αγώνα. Μπουχτίσαμε. Όποιος θέλει να αλλάξει τη ζωή του και τον κόσμο ας καθίσει να σπουδάσει, να δουλέψει και να δημιουργήσει. Έτσι πάνε μπροστά οι λαοί και όχι με αρχιτεμπέλαρους αυτόκλητους σωτήρες που ζουν από ληστείες και βγαίνουν με τα κουμπούρια στους δρόμους για να επιβάλουν θανατική ποινή με συνοπτικές διαδικασίες σε όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του. Και στο κάτω-κάτω αν η «17 Νοέμβρη» ήταν πραγματικά αντιστασιακή αριστερή οργάνωση ας ξεκινούσε τον ένοπλο αγώνα της κατά της χούντας την περίοδο 1967-74 και όχι αφότου έπεσε αυτή το 1975. Είναι σαν να ιδρύθηκε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ έναν χρόνο αφότου έφυγαν τελείως από τη χώρα οι Γερμανοί, Ιταλοί και Βούλγαροι κατακτητές και να προσπαθεί να μας πείσει μετά ότι έκανε αντίσταση! Και μόνο λόγω της ημερομηνίας έναρξης της δράσης της «17 Νοέμβρη» δικαιούμαι να λέω ότι επρόκειτο ουσιαστικά για άθλια πρακτοράκια που εχθρός τους ήταν στην πραγματικότητα η δημοκρατία και όχι η χούντα, διότι επί δημοκρατίας έδρασαν.

  4. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε το πιο εξοντωτικό φορομπηχτικό καθεστώς που έχουμε ζήσει ποτέ, πνίγοντας κάθε ατομική πρωτοβουλία και δίνοντας αντικίνητρα για εργασία. Για παράδειγμα, η επιβολή ασφαλιστικών εισφορών ακόμη και σε όσους αμείβονται με αποδείξεις δαπάνης, αποτελεί κοινή κρατική αλητεία αφού ουσιαστικά ληστεύει τον φορολογούμενο χωρίς να του παρέχει καμία ανταπόδοση. Από όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις του για ελάφρυνση των φορολογικών βαρών, όχι μόνο δεν τήρησε ΚΑΜΙΑ αλλά χειροτέρεψε την κατάσταση.

  5. Γιατί ενίσχυσε σε μεγάλη μερίδα Ελλήνων την εντύπωση πως μπορούν να ζουν από τα χρήματα των άλλων, να βασίζονται δηλαδή σε επιδοματικές πολιτικές του κράτους και να αποστρέφονται την επιχειρηματικότητα και την επιδίωξη του κέρδους που είναι όμως εκείνοι οι παράγοντες οι οποίοι γεννούν πλούτο σε όλες τις οικονομίες του πλανήτη.

  6. Γιατί επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο κρατισμός θέριεψε, η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων ουσιαστικά έπαψε να υφίσταται, και η αριστεία αντιμετωπίστηκε με περιφρόνηση και απέχθεια – ιδίως στην Παιδεία όπου κάτι τέτοιο έχει αποδεδειγμένα διαλυτική επίδραση.

  7. Γιατί η δήθεν κοινωνικά ευαίσθητη Αριστερά όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αντιμετωπίσει το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας το οποίο συνιστά την υπ’ αριθμό 1 απειλή για το μέλλον της, όχι μόνο δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ανάσχεση του κύματος φυγής των νέων μας προς το εξωτερικό, αλλά και προχώρησε ανενδοίαστα στο άνοιγμα των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων διευκολύνοντας την αθρόα μουσουλμανική λαθρομετανάστευση – πράγμα που ισοδυναμεί πρακτικά με αντικατάσταση πληθυσμού στην πατρίδα μου.

  8. Γιατί αηδίασα με τη διπροσωπία, τη χυδαιότητα και το ψέμα που δεν γνωρίζουν όρια. Βαρέθηκα να με περνάνε για ηλίθιο οι αριστεροί της πλάκας που στέλνουν τα παιδιά τους σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία και κάνουν διακοπές δωρεάν σε κότερα εφοπλιστών και μετά μου πουλάνε παραμύθια περί «ηθικού πλεονεκτήματος» και παριστάνουν τα λαϊκά παιδιά επειδή … δεν φοράνε γραβάτα. Έλεος! Όταν επιλέγεις να είσαι δημόσιο πρόσωπο και να κυβερνήσεις αυτόν τον τόπο, το ελάχιστο που οφείλεις είναι να επιδεικνύεις αντιστοιχία λόγων και έργων, να πείθεις δηλαδή τους πάντες πως αυτά που λες και πιστεύεις τα εννοείς και τα κάνεις πρώτος πράξη. Όχι να είσαι εσύ καλοπερασάκιας στα κρυφά και δημοσίως να παίζεις θέατρο ότι κόπτεσαι για το πώς τα βγάζει πέρα ο μεροκαματιάρης που του έχεις αλλάξει τα φώτα στους φόρους.

  9. Γιατί δεν μπορώ άλλο να με κοροϊδεύει το κάθε απελέκητο κούτσουρο που από τη μία μεριά βγαίνει και λέει ότι «οι πολλοί θα διοικούν και οι λίγοι θα υπακούουν» και από την άλλη λοιδωρεί και χλευάζει τα τεράστια πλήθη των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία αποκαλώντας τα «ετερόκλητο όχλο» και περιφρονεί απολύτως την εκπεφρασμένη βούληση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού πάνω σε ένα ζήτημα που θίγει καίρια τις λεπτότερες εθνικές ευαισθησίες του.

  10. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε εμπράκτως ότι νοιάζεται μόνο για την παραμονή του στην εξουσία και ότι είναι πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε του ζητήσουν οι ξένοι προστάτες του προκειμένου να μην αποχωριστεί τις καρέκλες. Για τον λόγο αυτό ασκεί μυστική διπλωματία και ήδη έχει δώσει πολλές ενδείξεις (η δήλωση Κοτζιά ότι «δεν πρέπει να να είμαστε μοναχοφάηδες» θα γραφτεί στα διπλωματικά χρονικά ως η κοτσάνα του αιώνα) ότι σκοπεύει να χαρίσει μεγάλο μέρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και της υφαλοκρηπίδας στους Τούρκους στο όνομα της δήθεν «ειρήνης και σταθερότητας στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο». Δεν κρύβει δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι έτοιμος να θυσιάσει τη μοναδική ελπίδα της Ελλάδας να σηκώσει ξανά κεφάλι μέσα στον 21ο αιώνα, χαρίζοντας τον τεράστιο φυσικό της πλούτο στον χειρότερο εχθρό της αδιαφορώντας για το αν με τον τρόπο αυτό τον ισχυροποιήσει τόσο πολύ ώστε σε λίγα χρόνια να μας ακρωτηριάσει και εδαφικά.

  11. Γιατί δεν ανέχομαι πλέον να εκπροσωπείται η χώρα μου στο εξωτερικό από ανίδεους και άχρηστους ιδεοληπτικούς που δεν ξέρουν ούτε πώς να σταθούν στην ανάκρουση ενός εθνικού ύμνου, ή δεν έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια και ανατροφή να σηκωθούν όρθιοι όταν χαιρετούν δια χειραψίας μία κυρία –όπως έκανε ο Τσίπρας με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι– ντροπιάζοντας ολόκληρο τον ελληνικό λαό με τη στάση τους.

  12. Γιατί θέλω να έχω έναν πρωθυπουργό που πέρα από την πολιτική ιδεολογία του έχει συναίσθηση της πατρίδας που κυβερνά, που σέβεται το παρελθόν της , που παιδαγωγεί τον λαό με τη στάση του και τη συμπεριφορά του και αποτελεί πρότυπο μίμησης, και όχι έναν άθλιο τύπο που ξέρει μόνο να τσαμπουνάει ατάκες του Μάο διότι δεν έχει διαβάσει τίποτα άλλο στη ζωή του, που σπεύδει να υπερασπιστεί χυδαίες συμπεριφορές συνεργατών του και που εξευτελίζεται καθημερινά από τους γελοιογράφους για την ακατάσχετη ψευδολογία του και αμορφωσιά του.

  13. Γιατί η εκατόμβη της πυρκαγιάς στο Μάτι απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι μόνο επικίνδυνα ανίκανοι αλλά και παλιάνθρωποι στην ψυχή. Το πρωτοφανές θράσος της Δούρου που αντί να παραιτηθεί για τις πρωτοφανείς τραγωδίες που συνέβησαν κατά τη θητεία της βγάζει κι από πάνω ξεδιάντροπα προεκλογικά σποτ για την τραγωδία στο Μάτι παριστάνοντας μπροστά στις κάμερες τη σοβαρή περιφερειάρχη ενώ πίσω απ’ αυτές χαριεντίζεται ανέμελα τραγουδώντας «μια κότα στρουμπουλή, μια όμορφη πουλάδα» σαν να ψόφησαν πέρυσι απλώς 102 σπουργίτια και να μη χάθηκαν με τον φρικτότερο τρόπο ολόκληρες οικογένειες με μικρά παιδιά, με γεμίζει αηδία και αποστροφή για αυτά τα αναίσθητα πολιτικά σκύβαλα που δεν έχουν πάνω τους ούτε ίχνος συνείδησης και ανθρωπιάς.

  Και όπως λέει και το Ολυμπία ………. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

  Μου αρέσει!

  1. Γιατί ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ Συριζα :

   Γιατί ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ , ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΛΑΔΙΑΡΙΔΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ (πχ Begar) μου λένε να μην τον ψηφίσω επειδή η καταστροφή του παραδείσου ξεκίνησε το 2015 από τον Συριζα !
   Όταν ΟΛΗ Η ΜΟΥΡΓΑ είναι με τη ΝΔ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ η μόνη δυνατότητα αναχαίτισης της κοινωνικής και οικονομικής λαίλαπας είναι η σύνταξη με τον άλλο πόλο.

   ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που υποτιμούν την ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ και τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ !!!
   ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

   Μου αρέσει!

    1. Όσοι έχουν στοιχειώδη νοημοσύνη ΞΕΡΟΥΝ και το ΥΦΟΣ σας (ΑΔΩΝΙΣ, ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΙΣΕΛ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ κλπ κλπ) και το ΗΘΟΣ σας (Ν. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΥΡΤΣΟΣ, ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ +++ ατελείωτη λίστα υποδίκων, καταδίκων, κλπ κλπ ) και ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ – ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥΣ.

     ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΛΕΤΗΡΕΣ !!!

     Μου αρέσει!

    2. είμαι περίεργος αν αυτά που έχει εξαγγείλει ο Άδωνης πραγματοποιήσει.
     Σκευωρίες βοσκοτόπια καλογρίτσα ΜΚΟ και απευθείας αναθέσεις Μακεδονία
     και 50 εκατομμύρια του Σόρος. Είμαι περίεργος αν δικαστεί κάποιος????
     Αν τελικά πάει μέσα κανένας όπως έχει πει. Γι αυτό θα τον ψηφήσω .
     Και εχω την εντύπωση ότι δε θα με απογοητεύσει.
     Οδυσσέας Μπότσης

     Μου αρέσει!

    3. Ε ναι !!!
     ΣΤΑΝΤΑΡ θα κρατήσει το λόγο του !!!
     ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΔΟΝΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ !!!

     Υ.Γ. : Επειδή ρε Μπότση ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ δεν μπορεί να είσαι, είναι βέβαιο ότι είσαι κομματόσκυλο που βγάζεις το παντεσπάνι σου .

     Μου αρέσει!

    4. «Όποιος ψηφίσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ νομιμοποιεί κλοπή δημοσίου χρήματος»

     ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ . Ο «ΚΥΡΙΟΣ» ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΝΤΕ …

     ΟΠΟΤΕ Ή ΈΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ Ή ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ !!

     ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ !!!

     ΤΡΑΒΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΔ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Κ-Λ-Ε-Φ-Τ-Ε-Σ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟΝ Κ-Α-Ρ-Α-Γ-Κ-Ι-Ο-Ζ-Η !!!

     Μου αρέσει!

  2. Γιατί ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ θα ψηφίσω ΝΕΑ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ …

   Ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν ειρωνευόταν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αποκαλούσε λαϊκιστή, βαθύπλουτο γόνο του πολίτικου συστήματος.

   Ο Αδωνις για τα σκάνδαλα της ΝΔ
   Σήμερα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένα από τα 10 πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis, για τη διερεύνηση της οποίας, η Βουλή αποφάσισε τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής.

   ( Κάποιος μάρτυρας που με είδε… με θυμηθηκέεεεεεε……και μια μίζα να μου δώσει… δεν αρνηθηκεεεεε!!!! )

   Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου σε Κρανιδιώτη : Θα σε πάω ΑΙΜΑ | Luben TV

   Τέτοια πανέμορφη και χρυσαφένια κοκότα, την βλέπουν τα Νεό-Δούλα μιζοαρπαχτικά …και Αδωνομαλακίζοντε …

   http://www.epikairo.com/maria-spyraki-i-goldman-sachs-thematofylakas-tis-mareva-mitsotaki

   Μαρία Σπυράκη: “Η Goldman Sachs θεματοφύλακας της Μαρέβα Μητσοτάκη!” (ΒΙΝΤΕΟ)

   Η Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «δημοκρατία», βρέθηκε στο μικροσκόπιο της OLAF, της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης, μετά την καταγγελία κατά του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι εισέπραττε το 60% του μισθού συνεργάτιδάς του. Η αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, με επικεφαλής τον Γάλλο ευρωβουλευτή Ζαν-Μαρί Καβαδά, εξετάζει το αίτημα άρσης της ασυλίας του κ. Κεφαλογιάννη και σύντομα θα κάνει τη σχετική εισήγηση στην Ολομέλεια.

   Σήμερα τα απολειφάδια του Μιζοτακισμού και τα απομεινάρια της Ντοροφαυλοκρατίας , επιδιώκουν με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, μέσω της αρχηγίας της Νου –γόνο- Δούλας να αφαιμάξουν ξανά τον δύσμοιρο Ελληνικό Λαό.

   Λίγη ντροπή, ρε ξευτίλες δεν υπάρχει;

   Μου αρέσει!

 2. Οι Μιζοτακικοί , οι Ντορουποταχτικοί και οι παρατρεχάμενοι της δρακουλο-οικογένειας , μας ήπιαν το αίμα , τώρα θέλουν να μας ρουφήξουν και το μεδούλι…

  Όταν η οικογενειοκρατία , η απληστία και η αναλγησία για την καρέκλα γίνεται σκοπός , η καταψήφιση μας και το γιουχάρισμα γίνεται καμιά φορά καθήκον μας …

  Ποιος σοβαρός πολίτης θα εμπιστευθεί την ψήφο του σε ένα κόμμα που αναζητά την εξουσία με πρόσωπα υπόλογα στο νόμο και γνωστά και μη εξαιρετέα από το παρελθόν τους;

  Ήρθε η ώρα της κάλπης, επί τέλους, να καταψηφιστούν, οι «έντιμοι», οι πολύμπειροι, με βαθιές γνώσεις σε μιζοαρπαχτές και υπόλογες σχέσεις με,
  Offshore,
  Ελβετίες,
  Λίστα Λαγκάρντ,
  Λίστα Μπόργιανς,
  Λίστα Λουξεμβούργου,
  Λίστα Λιχνεστάϊν,
  Panama Papers,
  Paradise Papers,
  Λίστες, λίστες, … papers, papers, …
  Ακίνητα στο Λονδίνο,
  Ακίνητα στη Νέα Υόρκη,
  Ακίνητα στο Παρίσι,
  ………
  ………..
  …………..

  Η Νέα Μιζοκρατία, συγκεντρώνει στις τάξεις της τους πλέον άθλιους μιζοαρπάχτρες και κοτζαμπάσηδες, οι οποίοι νταραβερίζοντε με το κόμμα, για τα καθαρά προσωπικά τους συμφέροντα…

  Μίζα και αξιοπρέπεια πάνω απ΄όλα …

  Νέα Μιζοκρατία = Μαρεβοκρατία = Ντοροφαυλοκρατία :

  Μιλάμε για ομόρρυθμο εμπορική και πολιτική εταιρεία…

  Μου αρέσει!

  1. Οι Μιζοτάκηδες είναι οι εφιάλτες της πολιτικής ζωής του τόπου …

   Για τους Μιζοτακικούς , η εξουσία είναι αυτοσκοπός… Η μίζα το ζητούμενο…

   Γνώρισα πολύ καλά το Μητσοτακέικο, την οικογενειοκρατία , την απληστία, την αχαριστία και τον εκμαυλισμό του πολιτικού και του δημόσιου βίου από τα εκπαιδευμένα υποταχτικά τους, στα οργανωμένα πολιτικό-οικονομικά συμφέροντα…

   Αυτή η Νέα Μιζοκρατία – Ντοροφαυλοκρατία, δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης, ούτε στο σήμερα, ούτε στο αύριο της Ελλάδος…

   Μου αρέσει!

  2. «ΤΟ δίλημμα για τις επόμενες εκλογές είναι αν θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε στις σπατάλες, τη διαπλοκή και τη ρεμούλα»

   Καιρός είναι να φανεί η αλήθεια για την πολιτική οικογένεια Μητσοτάκη.
   Από τον καιρό που ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία και ως σήμερα, η δυναστεία Μητσοτάκη, εξ αίματος και εξ αγχιστείας, ασχολείται μόνο με την πολιτική και με οικονομικές επιχειρήσεις που ως μόνο όπλο έχουν το brand name Μητσοτάκης.

   Εχει γεμίσει ο δημόσιος βίος από πρόσωπα της Ο-ΣΙΑΣ Οικογένειας του Μητσο-Ντορα-Κουλα. (Κυριάκοι, Ντόρες, Κωστάκηδες, Αλεξίες, Σίες και ΣΙΑ…

   Από την σύζυγο, την αδελφή , τα ανίψια, μέχρι τα υποζύγια της φαμίλιας, όλοι τους χρησιμοποιούν τους θεσμούς της Δημοκρατίας για να προωθούν τις εμπορικές και άλλες δραστηριότητες τους.

   Τα Δρακουλόπαιδα , τα Δρακουλοέγγονα και τα άπληστα Μητσοτακό-υποταχτικά θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να αρμέγουν τα δημόσια ταμεία και να άρχουν του Ελληνικού λαού.

   Στην πορεία προς το μέλλον ποιό μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη θα μείνει στην κοινή συνείδηση για οποιαδήποτε αυτόνομη δημιουργία εκτός από το ότι είχε απλώς και μόνο την τύχη να γεννηθεί με το όνομα Μητσοτάκης;

   Μου αρέσει!

   1. Όλα αυτά που γράφεις αποδείχτηκαν τρανταχτά ψέματα όπως θα σκίσουμε μνημόνια
    μην πάτε να πληρώσετε ΕΝΦΙΑ τον καταργούμε δεν κόψαμε ΕΚΑΣ αντιθέτως δώσαμε αυξήσεις όλα ψέματα και κολοτούμπες. Τα τσυριζάκια της Μέρκελ. Όλα τα υπέγραψαν
    όχι στα τέσσερα αλλά στα δεκατέσσερα. Θέλω να δω τους μετακλητούς την Κυριακή το βράδυ πολύ αγχωμένους τους βλέπω ,,,,,,,,χχααχαχχαχααχχααχαχ
    Οδυσσέας Μπότσης

    Μου αρέσει!

    1. Μόνο τον κουλουρά τον λαχειοπώλη και την γριούλα στη λαϊκή φυλάκιζαν οι αισχροί
     και τον Άκη και όλους τους παλαιοπασόκους τα ποντίκια που έχει μαζέψει έξω όλοι .
     γι αυτό έχουν πάθει ντελίριο με τον Άδωνη!!!!!! Κάτι τους έχει τάξει χααχαχαχχαχααχ
     Οδυσσέας Μπότσης

     Μου αρέσει!

    2. ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ μέσα και έξω ΒΑΖΕΙ και ΒΓΑΖΕΙ η δικαιοσύνη και όχι η κυβέρνηση.
     (Εκτός αν μιλάμε για τον ΣΑΜΑΡΑ και τον ψηλό παναθηναικάκια …. ΖΩΟ, τα ξέχασες ; )
     Η ΣΑΠΙΑ δικαιοσυνη που φτιάξατε 40 χρόνια μαζί με τους πασόκους.
     ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;
     Το κόμμα του ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ;
     Το κόμμα του Βοριδη=συνηγόρου του Φλώρου ;
     Το κόμμα που έστειλε ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ στη δίκη του παιδεραστή ;
     Το κόμμα του υπόδικου Λυκουρέζου ;
     Το κόμμα που επί των ημερών του την κοπάνησε Χριστοφοράκος , Καραβέλας κλπ κλπ
     ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ;;;

     Μου αρέσει!

  1. 13 ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ παρέθεσες όχι επιχειρήματα. Αν δεν ξέρεις τη διαφορά άνοιξε κανένα βιβλίο.
   Ένα κείμενο αντάξιο της ΒΛΑΚΕΙΑΣ σου και του ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ IQ του (δήθεν) αρχηγού σας.
   Αναμασήματα του ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ του ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ και ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΡΓΑΣ που βγήκε μπροστά να στηρίξει τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ την περίοδο 2010-2015 και σήμερα στηρίζει τον αυτοφοράκια του ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ τον ΒΛΑ-ΚΟΥΛΗ .
   Μαλακίες πχ για τρόπους και αριστεία από τον ΛΑΚΕ που χειροκροτά τον ΗΛΙΘΙΟ που δεν θα τον προσλάμβαναν ούτε για ΚΛΗΤΗΡΑ αν δεν λεγόταν Μητσοτάκης ! Το ΚΝΩΔΑΛΟ που πχ πάτησε στο ΗΡΩΟ να δέσει τα παπούτσια του !!!
   ΆΝΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ 10ΧΡΟΝΟΥ , ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΥΞΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ !!!

   Μου αρέσει!

   1. Μου αρέσουν οι απαντήσεις σου.
    Συνέχισε έτσι για να καταλαβαίνει ο κόσμος ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν και τι νοοτροπία έχουν περάσει στους οπαδούς τους.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s