ΔΝΤ: Παραδέχτηκε τις δολοφονίες που διέπραξε στην Ελλάδα! Τιμωρία θα υπάρξει;

Σημείωση: Το Ολυμπία ήταν το πρώτο που από την άνοιξη του 2009 αποκάλυψε το βρώμικο σχέδιο του Παπανδρέου, του Σημίτη και των λοιπόν για την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Το Ολυμπία είχε προβλέψει ακριβώς τις ολέθριες συνέπειες που θα είχε αυτή η εξέλιξη. Το Ολυμπία ήταν το πρώτο που είχε αποκαλύψει τις μυστικές συνομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου με τον Στρος Καν. Που ακόμα και αυτός διαφώνησε με τον τρόπο που ήθελε να βάλει ο Παπανδρέου το Δ.Ν.Τ. στην ευρωζώνη από την πίσω πόρτα, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «μα έτσι θα καταστρέψεις το έθνος σου»!

Γι’ αυτό το Ολυμπία πολεμήθηκε όσο κανένα άλλο μέσο στην μεταπολίτευση. Λυσσαλέες επιθέσεις, συκοφαντικές, απειλές, βρώμικος πόλεμος που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Δεν υποκύψαμε, δεν προσκυνήσαμε, αγωνιστήκαμε από την αρχή μέχρι το τέλος για να φύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα χωρίς εμφύλιο και χωρίς άτακτη χρεοκοπία. Διότι ο τελικός στόχος του Παπανδρέου, του Σαμαρά και του Βενιζέλου, Ήταν η άτακτη χρεοκοπία τον Ιούλιο του 2015, η οικειοθελής αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωπαΐκή ένωση και η μετατροπή της σε αποθήκη ανθρώπων. Μια χρεοκοπημένη χώρα με πάνω από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες. Αυτό αποτρέψαμε. Και είμαστε περήφανοι, γιατί σήμερα και το ίδιο το Δ.Ν.Τ. μας επιβεβαιώνει. Όλες οι άλλες εγκληματικές συμμορίες που συνεχίζουν να επιτίθεται στο Ολυμπία, να ξέρουν ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ασχοληθούμε σοβαρά μαζί τους. Όχι από «εγωισμό», αλλά επειδή είναι επικίνδυνοι για το έθνος.

Αθήνα.- Του Γιάννη Φασουλά

Επιβεβαίωσαν αυτό που πιστεύαμε όλοι μας, στη διάρκεια της πιο μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα μεταπολεμικά. Το ΔΝΤ και οι άλλοι οικονομικοί δολοφόνοι παραδέχτηκαν ότι μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ένα πειραματόζωο, διαπιστώνοντας εκ των υστέρων(;) τα ολέθρια λάθη τους.

Έπαιξαν χωρίς δισταγμό με τις τύχες δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων για να διασώσουν, όπως κυνικά ομολόγησαν τις ευρωπαϊκές τράπεζες!!!!

Όταν ο λαός γέμιζε τις πλατείες και τους δρόμους και φώναζε για τα εγκλήματα που διέπραττε η παρέα του κ. Τόμσεν, έβγαιναν τότε τα γνωστά παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και της πολιτικής και μας έλεγαν ότι θα πρέπει να δεχτούμε αυτά που μας λένε, χωρίς δεύτερη κουβέντα, για το…καλό του τόπου!

 Κάποιοι μάλιστα πολιτικοί από το χώρο της δεξιάς, υπερθεμάτιζαν και δήλωναν χωρίς να ντρέπονται ότι… «δεν θα αφήσουν την τρόικα να τους πάρει τη δόξα».

Δεκάδες άλλοι είχαν φτάσει μέχρι την Πλατεία Συντάγματος και φώναζαν συνθήματα υπέρ του Σόιμπλε και του Νταϊσεμπλουμ. Ξεχνιέται το «Γερούν γερά;…» Ή μήπως ξεχάσαμε τους διάφορους αναλυτές της δεκάρας που μιλούσαν για το ΔΝΤ και τις πολιτικές του και έσταζε μέλι η γλώσσα τους. Ή μήπως ξεχάσαμε τους επιστρατευμένους κονδυλοφόρους που έγραφαν ότι …αν δεν υπήρχε η τρόικα θα έπρεπε να την είχαμε ανακαλύψει!

Όχι, δεν ξεχνάμε, γιατί οι πληγές είναι ακόμα ανοιχτές κι όλοι αυτοί οι σύγχρονοι γκεσταμπίτες και κουκουλοφόροι κυκλοφορούν και σήμερα ανάμεσα μας, μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών από διάφορες θέσεις και πόστα… διεκδικούν να μας σώσουν και πάλι, τρομάρα τους!

Ήρθε λοιπόν το ΔΝΤ και με το γνωστό ψυχρό τρόπο που το διακρίνει μας είπε, σαν μην έχει συμβεί τίποτα, ότι εντόπισε τρία μεγάλα λάθη: α) Τις υπεραισιόδοξες προβλέψεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας β) Το πολύ μεγάλο βάρος που δόθηκε στη δημοσιονομική προσαρμογή και γ) Τη λανθασμένη προσέγγιση αναφορικά με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Τι μας λένε με όλα αυτά οι τεχνοκράτες, του πιο δολοφονικού (οικονομικού) οργανισμού στον πλανήτη; Πολύ απλά, ότι …τα έκαναν- με το συμπάθιο- σκατά!  Αυτοί που ήρθαν εδώ δήθεν για να μας …σώσουν μας έπνιξαν μας πέταξαν στο βυθό της θάλασσας, αφού πρώτα μας πέρασαν τη θηλιά στο λαιμό! Τόσο καλά! Ομολογούν οι αθεόφοβοι, ότι καθυστέρησαν την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους για να σώσουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες!!!!!!!!

Η αλήθεια αδέλφια είναι ότι γνώριζαν και μάλιστα πολύ καλά ότι εφαρμόζουν…λάθος πρόγραμμα στη χώρα, εσκεμμένα, για να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς κι άλλα συμφέροντα. Δεν ήταν τόσο άσχετοι, σε διατεταγμένοι υπηρεσία ήταν οι άνθρωποι, με σκοπό να εξοντώσουν έναν ολόκληρο λαό!

Δεν το πέτυχαν όμως, μπορεί να μας γονάτισαν οικονομικά αλλά η ψυχή μας δεν αλλιώτεψε!!! Άντεξε και αντέχει, εξάλλου έχει μάθει από κατακτητές και προδότες, από κουκουλοφόρους και νεο-ταγματασφαλίτες. Ο λαός τους νίκησε και θα τους νικήσει και πάλι.

Όμως, το ερώτημα είναι αμείλικτο: Θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί που έστησαν στον τοίχο της Καισαριανής έναν λαό; Θα τιμωρηθούν αυτοί που επέβαλαν τις συνταγές του θανάτου; Θα υπάρξει άραγε ένα Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο που θα τους καθίσει στο σκαμνί, τους εγκληματίες αυτού του οικονομικού πολέμου; Κι αν δεν βρεθεί ένα τέτοιο δικαστήριο, θα καθίσουν σίγουρα στο σκαμνί της ιστορίας. Κι η καταδίκη τους είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Καληνύχτα πατρίδα και μη ξεχνάς, ότι αυτοί που θέλουν και πάλι να σε σώσουν ήταν αυτοί που σε έστειλαν με τις επιλογές τους στο…εκτελεστικό αποτέλεσμα! Μην το ξεχνάς! Σε παρακαλώ!

https://www.greeknewsonline.com/dnt-paradechtike-tis-dolofonies-poy-di/

9 σκέψεις σχετικά με το “ΔΝΤ: Παραδέχτηκε τις δολοφονίες που διέπραξε στην Ελλάδα! Τιμωρία θα υπάρξει;”

 1. Το Ολυμπία μπορεί να ξεκίνησε ως ένα καλό και σοβαρό site, αλλά στη συνέχεια έχασε κάθε αξιοπιστία, διότι λειτούργησε ως κομματικό όργανο, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους προπαγάνδας, για συκοφάντηση των πολιτικών αντιπάλων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως αυτές περιγράφεται στα εγχειρίδια των ψυχολογικών επιχειρήσεων.

  Δυστυχώς , υπάρχει η παροιμία που λέει ότι «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Όντως, το olympia.gr τού 2009 δεν είναι το olympia.gr τού 2019. Το επίπεδο έχει πέσει κατακόρυφα και αυτό το βλέπει κανείς και στο επίπεδο των «σχολιαστών» (ο Θεός να τούς κάμει).

   Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Δεν τον ξέρω, φίλε μου, διότι σπανίως πια γράφω εδώ μέσα. Αλλά το επίπεδο, αυτή η γλώσσα χαμαιτυπείου -και λίγο λέω- ορισμένων (εσύ λες ότι είναι ένας, ίσως) καταντά απωθητική. Κι από την άλλη, έχουν μετριασμό σχολίων (τρομάρα τους!) και κρατούν ένα δικό μου σχόλιο (May 25, 2019 at 8:20 pm) σε αναμονή. Αν είναι δυνατόν!!

     Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ
  ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .
  ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΓΩΣΟΥΝ.
  ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΟΝΟ -ΖΩΗ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ –
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΠΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ.
  Α Ε Ρ Α Α Ε Ρ Α.

  Μου αρέσει!

 3. Βρε παιδιά, καλά τα λέτε. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει τιμωρία (από ποιον;), αλλά κι εσείς υποστηρίζετε έναν τσαρλατάνο, που τώρα έχει επιδοθεί σε ακατάσχετη προεκλογική παροχολογία, η οποία είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μάς βάλει σε νέα μνημόνια. Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα σοβαροί και υπεύθυνοι πολιτικοί, όπως π.χ. τον πρωθυπουργό τής Πορτογαλίας. Είναι οι Πορτογάλοι ωριμότεροι από μάς, αν κι έζησαν 40 χρόνια κάτω από δικτατορικό καθεστώς; Οι Ισπανοί έζησαν 37 χρόνια κάτω από τον Franco, αλλά κι αυτοί φαίνονται ωριμότεροι. Εμείς εδώ, μετά την Επταετία, τα διαλύσαμε όλα! Κλέφτες και ανίκανοι πολιτικοί, κουκουλοφόροι, μπαχαλάκηδες, άβατα και δεν συμμαζεύεται.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s