Ο Γιώργος Βουλγαράκης, αποδεικνύεται ο σοβαρότερος υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων. Ήταν επόμενο.

Αν διαβάσεις τα προγράμματα των υποψηφίων δημάρχων για το Δήμο Αθηναίων, βλέπεις ότι αυτό του Γιώργου Βουλγαράκη είναι το μοναδικό χωρίς ιδεοληψίες, κραυγές ή αερολογίες. Και του Παύλου Γερουλάνου είναι συμπαθητικό, αλλά είναι εμφανής μία ειδοποιός διαφορά. Ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης ήταν κορυφαίος υπουργός στην καλύτερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, ο Παύλος Γερουλάνος ήταν ένας φιλότιμος υπουργός πιο αποτυχημένη όμως κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Η εμπειρία και οι επιτυχίες που έχει καταγράψει ο Γιώργος Βουλγαράκης ως υπουργός εξηγούν και το γιατί το πρόγραμμα του για την Αθήνα είναι το πλέον δομημένο, αποτελεσματικό αλλά και υπεύθυνο. Δεν θα ακούσεις για παράδειγμα τον Βουλγαράκη, παρότι είναι ο μόνος που χτύπησε την ισλαμική τρομοκρατία στην Ελλάδα αλλά και την ασυδοσία των υπερδυνάμεων που νόμιζαν ότι μπορούν να παρακολουθούν ακόμα και τον πρωθυπουργό, να σου πει ότι θα καθαρίσει τα Εξάρχεια. Γιατι κάτι τέτοιο θα ήταν πολιτικάντικη κοτσάνα. Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του όμως, θα κάνει ό,τι μπορεί για να πιέσει τις αρχές, τις αρμόδιες αρχές δηλαδή, να κάνουν αυτό που πρέπει.

Τέτοια σοβαρότητα στην πολιτική είχαμε χρόνια να δούμε. Ελπίζουμε και οι πολίτες να τον εμπιστευθούν, διότι είναι ένας πολιτικός που ποτέ δεν τους πρόδωσε. Αντίθετα, τον ξέσκισαν ακριβώς επειδή ήταν παλικάρι και λογοδοτούσε στους πολίτες και όχι σε ντόπιους ή διεθνείς νταβατζήδες.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο Γιώργος Βουλγαράκης, αποδεικνύεται ο σοβαρότερος υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων. Ήταν επόμενο.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s