Το «βρώμικο ‘19» της Πάτρας και η απογείωση της υποψηφιότητας Νικολόπουλου!

Θεωρείται καταλληλότερος για Δήμαρχος σε ποσοστό 72%!

Πάει να «πάρει» την… πόλη! Την πόλη της Πάτρας.

Ο Νίκος Νικολόπουλος– αυτός είναι ο επελαύνων- έχει ανατρέψει όλα τα προεκλογικά δεδομένα το τελευταίο τρίμηνο στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

On man show η περίπτωσή του.

Έφτιαξε έναν δημοτικό συνδυασμό αλά Παναθηναϊκό (το 70% των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι πρωτάρηδες στο δημοτικό στίβο), τον μπόλιασε με το DNA του Ολυμπιακού, με την Παοκτζίδικη δίψα για… πρωτάθλημα και με τον πατριωτισμό της ΑΕΚ και βγήκε στις… ρούγες να πείσει ότι το πρωτόγνωρο και αντισυστημικό εγχείρημά του είναι άξιο προσοχής και επιβράβευσης.

Τα κατάφερε.

Συζητιέται σε όλη την Πάτρα το δημιούργημα του δαιμόνιου υποψηφίου Δημάρχου.

Σε τρεις μήνες μετέτρεψε σε πίστα του… Μονακό τον προεκλογικό αγώνα, προσπέρασε όλους τους αντιπάλους του κι έχει μπροστά του μόνο τον απερχόμενο δήμαρχο του ΚΚΕ Κώστα Πελετίδη.

 Όλα τούτα έχουν προκύψει με την δημοσκοπική και τη στοιχηματική σύμφωνη γνώμη.

Τα ευρήματα δείχνουν ότι πηγαίνει στο δεύτερο γύρο με τον Πελετίδη.

Ενδεικτικά, από ένα μόνο εύρημα προκύπτει ότι θεωρείται καταλληλότερος για Δήμαρχος σε ποσοστό 72%!

Μα, καλά οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι, δεν έχουν επαρκή ερείσματα και στηρίγματα από την τοπική κοινωνία; Τα κόμματά τους τι κάνουν;

Πως γίνεται να έχουν «πάρει κεφάλι» το ΚΚΕ και ο… ξεροκέφαλος και πεισματάρης Νικολόπουλος;    

Είναι εύλογα τα ερωτήματα, αλλά και οι απαντήσεις είναι πειστικές.

Ασφαλώς και έχουν τα ερείσματά τους. Μόνο που είναι… κολοβά.

Εμφανίζεται, για παράδειγμα, ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Όμως, το πρωί συμβαίνει αυτό. Το βράδυ κάνει τον προεκλογικό του αγώνα με την κονκάρδα του ΚΙΝΑΛ! Κι ύστερα, δεν κομίζει κάτι το ανατρεπτικό. Αντίθετα, οι συμπάθειες που εισπράττει από τον ντόπιο πολιτικό- εκδοτικό κατεστημένο μάλλον κακό του κάνουν. Ο κόσμος στις μέρες μας βγάζει φλύκταινες και κοιτάζει υπό γωνία όποιους «νταραβερίζονται» με συστημικούς παράγοντες.

Κι ακόμη, τι το φιλόδοξο μπορεί να προσδοκά όταν δεν έχει τη στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου, έχει χωρίσει τα «τσανάκια» του από τον «προϊστάμενό» του Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, αλλά και είναι «εχθρική» η σχέση του με τον έτερο προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Σπηλιόπουλο;

Απλώς, η αίσθηση είναι πως κάνοντας δαπανηρό προεκλογικό αγώνα υπερτιμώνται οι προσδοκίες του.

Ιδιάζουσα, μα κυρίως «χλωμή», είναι η υποψηφιότητα που ποτέ όμως δεν την είπε το όνομα του μέχρι σήμερα- ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλάμε για τον 70χρονο  νεοδημοκράτη Νίκο Παπαδημάτο.

Μόλις ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Νικολόπουλος, ξύπνησε το «Σαμαρικό μένος» για τον ανεξάρτητο βουλευτή!

Θυμίζουμε ότι ο Νικολόπουλος είναι ο «ατίθασος» βουλευτής που αρνήθηκε να υπογράψει την μείωση μισθών και συντάξεων και την περικοπή των δωρεάν φαρμάκων στα ΑΜΕΑ και στους απόρους και πέταξε την Υπουργική καρέκλα.

Με πρωτοβουλίες, λοιπόν, της σκληρής ακροδεξιάς φράξιας  ανακλήθηκε από την… αποστρατεία ο συνταξιούχος ιατρός Παπαδημάτος και αυτοχρίσθηκε υποψήφιος δήμαρχος. Συγκεκριμένα, αυτοανακηρύχθηκε, συνοδεύοντας την υποψηφιότητά του με μια… φωτογραφία του με το Μητσοτάκη.

Έτερο ουδέν, γιατί ως γνωστόν ο Πρόεδρος της ΝΔ είναι κάθετος: «Πλην Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά, όλοι οι νεοδημοκράτες υποψήφιοι Δήμαρχοι των άλλων πόλεων παλέψτε μόνοι σας να πείσετε τις τοπικές κοινωνίες».

Δηλαδή, ο Παπαδημάτος είναι χωρίς επίσημη στήριξη της Πειραιώς, αφού μέχρι σήμερα στο επίσημο site του κόμματος της ΝΔ δεν υπάρχει καμία σχετική ανακοίνωση. Έτσι λοιπόν, ο Παπαδημάτος από φυσικού του δεν συγκινεί και ο Νικολόπουλος επωφελείται.

 Έχει αυτή την άνεση, άλλωστε, αφού ουδέποτε διέκοψε τους φιλικούς και παραταξιακούς δεσμούς του με τη βάση της ΝΔ. Είναι «νύχι-κρέας» με το λαό και διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με τον Κώστα Καραμανλή.

Αλλά, εν προκειμένω, το παζλ των κύριων υποψηφιοτήτων έχει και… οργουελική διάσταση. Ενώ λοιπόν, το γνωστό διαπλεκόμενο παρεάκι έριξε στην «αρένα» τον Παπαδημάτο μήπως και φρενάρει το Νικολόπουλο, τώρα που βλέπει ότι δεν τραβάει… το «παίζει δίπορτο» και φωτογραφίζεται με άνεση και ευχαρίστηση με τον «εκλεκτό» του τοπικού οικονομικού- εκδοτικού κατεστημένου Γρηγόρη Αλεξόπουλο και σε κρυφά, παράωρα ραντεβού, με τον Σταλινικό απερχόμενο δήμαρχο Πελετίδη.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει σύγχυση στη κομματική οργάνωση της Πάτρας.

Ταυτόχρονα, όμως, ισχυροποιείται ως ανεξάρτητη η υποψηφιότητα του Νικολόπουλου, χωρίς βέβαια να κρύβει την προέλευσή του.

Έτσι, ιστορικά, αλλά και νεότερα στελέχη της ΝΔ αποζητούν τη σιγουριά και την προοπτική της υποψηφιότητας του Νικολόπουλου, οδηγούμενοι από το ένστικτό τους που «λέει» ότι είναι επιβεβλημένο να καταστραφεί το υπονομευτικό παιχνίδι ορισμένων που θέλουν την Πάτρα «λάφυρό» τους.

«Λάφυρο» την θέλει και το ΚΚΕ με τον Πελετίδη, ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Ρώρο και το.. μισό ΚΙΝΑΛ με τον Αλεξόπουλο.

Ωστόσο, μόνο ο Νικολόπουλος, τελικά, είναι εκείνος, που προτάσσει το «κόμμα των Πατρινών» και τρέχει με αυτοπεποίθηση να κόψει πρώτος το νήμα!

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Το «βρώμικο ‘19» της Πάτρας και η απογείωση της υποψηφιότητας Νικολόπουλου!”

  1. Πατρινέ ενημερωμένε δημότη, να ψηφίσεις Νικολόπουλο γιατί μόνο αυτός μπορεί να τα βάλει με όλα αυτά τα λαμόγια που λυμαίνονται και κλέβουν τόσα χρόνια την χώρα … μόνο αυτός μπορεί και τα έβαλε με τον Ψυχάρη που έπαιρνε δάνεια με αέρα , μόνο αυτός τα έβαλε με τον χαμαιτύπη Αλαφούζο , μόνο αυτός τα έβαλε με το Μαρινάκη και τόσους άλλους , μόνο ο αυτός τα έβαλε με τη Siemens και με όλους τους πλουσίους και ισχυρούς νταβατζήδες που φοροδιαφεύγουν σε παρθένους νήσους.

    Ο Νικολόπουλος μετά την επαναλαμβανομένη συνεχώς εκλογή του ως βουλευτή, εργάζεται νυχθημερόν για τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και είναι σε συνεχή πόλεμο με τους αχρείους και τους δημοσυντήρητους νταβατζήδες …

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s