Νίκος Νικολόπουλος: Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ είναι μία πραγματική αυτοδιοικητική πρόταση, πέρα και πάνω από κόμματα και κομματικές δεσμεύσεις.

«Χαίρομαι που για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ είναι μία πραγματική αυτοδιοικητική πρόταση, πέρα και πάνω από κόμματα και κομματικές δεσμεύσεις» σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Νικολόπουλος, ερωτώμενος σχετικά με τη στήριξη που παρείχε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στον Νίκο Παπαδημάτο, κατά την ομιλία του στην Πάτρα.

Ο κ. Νικολόπουλος πρόσθεσε ακόμα: «Κάποιοι… αγωνιούσαν αν ο Πρόεδρος της ΝΔ θα ανταποκριθεί στις απελπισμένες εκκλήσεις τους για στήριξη προς τον κ. Παπαδημάτο, προφανώς γιατί δεν μπορούν ακόμα να αντιληφθούν ότι τα κόμματα δεν μπορούν πλέον να ποδηγετούν τις τοπικές κοινωνίες, κάτι που έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Αυτοί οι άνθρωποι όμως μας έκαναν μεγάλη χάρη, αφού μας βοηθούν να αποδεικνύουμε ότι το μοναδικό κόμμα μας είναι το… κόμμα των Πατρινών.

Επίσης, πιθανότατα η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν είχε πληροφορηθεί την τοποθέτηση του κ. Παπαδημάτου στο debate που μαγνητοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί αύριο στις 10 το βράδυ, ότι στον β’ γύρο «δεν θα ψηφίσει το Νίκο Νικολόπουλο, αλλά τον αντίπαλό του», δηλαδή τον… κομμουνιστή Πελετίδη.

Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνω αυτό που είπα και εγώ στο debate. Ότι οι πολίτες της Πάτρας και ειδικά οι φιλελεύθεροι πολίτες δεν θα στηρίξουν τα διαχρονικά δεκανίκια του Κ. Πελετίδη.

Επαναλαμβάνω επίσης αυτό που λέω από την αρχή: Στην Πάτρα δεν θα ψηφίσουν, ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε ο κ. Μητσοτάκης. Θα ψηφίσουν οι Πατρινοί! Και αυτοί μας ξέρουν όλους καλά… Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, μόνο μπροστά λοιπόν! Για τη ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ που θέλουμε…» 

One thought on “Νίκος Νικολόπουλος: Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ είναι μία πραγματική αυτοδιοικητική πρόταση, πέρα και πάνω από κόμματα και κομματικές δεσμεύσεις.”

  1. Μία νέα Πάτρα!

    Μία καλύτερη Πάτρα για όλους !!

    Μία Πάτρα που θα λατρεύουμε να αγαπάμε, δημιούργημα όλων μας, λαμπερή κληρονομιά των γενεών που έρχονται !!!

    Νίκος : Έχω υποχρέωση αλήθειας και τιμής απέναντι στους χιλιάδες πολίτες, που με εμπιστεύονται και απέναντι στην οικογένειά μου …

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s