ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πληρωμένη δυσφήμιση κατά του Κώστα Καραμανλή από το περιβάλλον Μητσοτάκη

Τι φοβάται ο Μητσοτάκης και εξαπολύει αυτή την χυδαία συκοφαντική επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή;

Είδαμε έκπληκτοι σε διάφορες ιστοσελίδες, να παίζει διαφήμιση ενός άρθρου που μιλούσε για ένα “ρωσικό σενάριο συνωμοσίας”. Η προώθηση αυτού του άρθρου είναι πληρωμένη. Επαναλαμβάνουμε, αυτοί που το έγραψαν πλήρωσαν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό για να το προωθήσουν, στο σύνολο όπως φαίνεται του ελληνικού διαδικτύου. Αυτό το άρθρο λοιπόν είναι από την ιστοσελίδα του ομίλου Μαρινάκη, Τα Νέα.

Πρόκειται για ένα άρθρο – λίβελο κατά του Κώστα Καραμανλή. Ένα άρθρο το οποίο φωτογραφίζει τον Κώστα Καραμανλή ως υπεύθυνο της χρεοκοπίας της Ελλάδας, αθωώνει τον Γιώργο Παπανδρέου εμπλέκοντας ακόμα και τις δικαστικές εξελίξεις γύρω από το σχέδιο Πυθία και το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Είναι εξαιρετικά περίεργο το γιατί το περιβάλλον Μητσοτάκη, διότι όλος ο όμιλος ελέγχεται από το περιβάλλον Μητσοτάκη, εξαπολύει αυτή την επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή. Ειδικά αυτή τη συγκυρία, λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές.

2 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πληρωμένη δυσφήμιση κατά του Κώστα Καραμανλή από το περιβάλλον Μητσοτάκη”

  1. Μακεδονία Ξακουστή στης εκλογές μαύρο στους συριζανθέλ says:

    Έφτασε η ώρα σας ξεκωλιασμένοι δοσίλογοι συριζανθέλ χαφιέδες νενέκοι με τα κόκκινα περιβραχιόνια προδότες της Μακεδονίας. Θα γαμηθείτε πατόκορφα σπιούνοι θα ξεταμπανιαστείτε. Συριαζανθέλ μας προδώσατε παραδώσατε τη Μακεδονία μας παραδώσατε τους Έλληνες Μακεδόνες

    Like

  2. Να διώξουμε τους δοσίλογους προδότες της Μακεδονίας που πήγαιναν στα δικαστήρια τη χώρα μας υπέρ των σκοπιανών. Που ετοιμάζονται οι προδότες να παραδώσουν και το Αιγαίο στο σουλτάνο τους αλλά θα ξεκωλιαστούν ήρθε η γαμώρα που θα τους μαυρίσουμε
    Ήρθε η ώρα να τους οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s