Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου οφείλει άμεσα να καλέσει τον κύριο Αυγενάκη που κατήγγειλε έγκλημα κατά του πολιτεύματος.

Αυγενάκης (ΝΔ) το πρωί στον ΣΚΑΙ: “Υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι ακόμα και να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα των εκλογών”…

Η καταγγελία είναι σαφέστατη και η ελληνική δικαιοσύνη πρέπει άμεσα να την διερευνήσει ζητώντας τα στοιχεία από τον κύριο Αυγενάκη. Που θεωρούμε ότι δεν τα έβγαλε από το μυαλό του. Βεβαίως αυτό είναι κάτι που θα το κρίνει η δικαιοσύνη, αφού είτε ισχύουν είτε δεν ισχύουν, και στις δυο περιπτωσεις υπάρχει κακούργημα.

Σύμφωνα με το άρθρο 135 του Κώδικα: «Όποιος δημόσια ή με τη διάδοση εγγράφων, εικόνων ή παραστάσεων προκαλεί με πρόθεση ή προσπαθεί να διεγείρει άλλους στο να επιχειρήσουν πράξεις από εκείνες που αναφέρονται στο άρθρο 134 περί εσχάτης προδοσίας» τιμωρείται εως και με ισόβια κάθειρξη.

 

2 thoughts on “Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου οφείλει άμεσα να καλέσει τον κύριο Αυγενάκη που κατήγγειλε έγκλημα κατά του πολιτεύματος.”

 1. Έχετε να φάτε πούτσας περί εσχάτης προδοσίας
  Μακεδονομάχοι γιαλατζήδες δις και τρις
  Αχχαχαχαχααχχαχαχαχαχα θα στάξουν αίμα
  οι σούφρες σας ….αχχαχαχαχαχαχ

  Like

 2. Αν ασχοληθεί η Δικαιοσύνη θα πρέπει να διερευνήσει και την καταμέτρηση των 156 ψήφων στην Μεσσηνία το Σεπτέμβριο του 2015 που είναι ανηρτημένη στο παρακάτω λινκ του ΥΠΕΣ. Οι ψήφοι αυτοί έχει καταγγελθεί ότι δόθηκαν σε κομματικό συνασπισμό που δεν είχε ούτε ψηφοδέλτια ούτε υποψηφίους στην Μεσσηνία. Κατά τους κομματικούς αρμοδίους αυτό συνέβη και σε άλλες περιφέρειες. Ένας τρόπος είναι να δημοσιεύονται ή να στέλλονται τουλάχιστον και στα 40 κατερχόμενα κόμματα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ με την αποστολή προς το ΥΠΕΣ. Αν κάποιος αρνείται να το κάνει δημιουργεί εύλογη απορία.

  http://ekloges.ypes.gr/current/v/public/index.html#%22cls%22:%22level%22,%22params%22:%22level%22:%22ep%22,%22id%22:46

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s