Εξαγορασμένη από τούρκους και ισλαμοφασίστες η Βρετανία. Για να μην απορείτε για τις κατάπτυστες ανακοινώσεις που βγάζουν κατά της Κύπρου.

Έως τρία εκατομμύρια λίρες έδωσε η οικογένεια του Οσάμα μπιν Λάντεν υπό τη μορφή δανείου στη βρετανική ποδοσφαιρική ομάδα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπως έγινε γνωστό σε δικαστήριο.

Η ακροαματική διαδικασία στη σκληρή δικαστική μάχη για την ιδιοκτησία του συλλόγου διήρκεσε τέσσερις ημέρες και έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για τη δανειοδότηση της ομάδας του Νότιου Γιορκσάιρ που πρόσφατα ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο επί χρόνια πρόεδρος Κέβιν ΜακΚέιμπ πούλησε το 50% του συλλόγου στον πρίγκιπα Αμπντουλάχ μπιν Μοσάαντ μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ ως αντάλλαγμα για μια επένδυση ύψους 10 εκατ. λιρών το 2013.

Ωστόσο, αν και η συνεργασία ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες κατέληξε σε σύγκρουση και οδηγήθηκε σε “διαζύγιο” πριν από δύο χρόνια. Στο επίκεντρο της διαμάχης ήταν ένα δάνειο 3 εκατ. λιρών τον Φεβρουάριο του 2017 που εξασφάλισε ο πρίγκιπας Αμπντουλάχ από έναν πιθανό επενδυτή, τον επονομαζόμενο δρ. Ρακάν Αλ Χάρθι διαμέσου μίας εταιρείας υπό την επωνυμία Charwell Investments Limited. Η συνέχεια εδώ.

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s