3 thoughts on “ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ – Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία”

 1. Η ΛΑ.Ε και ο Λαφαζάνης το άγχος του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την κάλπη
  Έχει λυσσάξει η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην αδυναμία της να ανακόψει το λαϊκό κοινωνικό ρεύμα ανόδου της Λαϊκής Ενότητας, το οποίο σημειώνεται ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες και όσο πλησιάζουμε τις εκλογές.
  Το βρόμικο σικέ παιχνίδι ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη για την πόλωση του εκλογικού σώματος ανάμεσα στους δύο με το στημένο βρίσιμο του ενός έναντι του άλλου δεν αποδίδει στην κοινωνία και αντίθετα προκαλεί απώλειες και στους δύο ψευτομονομάχους της καρέκλας.
  Εν μέσω πανικού, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί ένα σχέδιο απόλυτης φίμωσης της ΛΑ.Ε και του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην τελική ευθεία των εκλογών. Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατη συνεδρίαση της έλαβε απόφαση να χρησιμοποιήσει όλα τα δυνατά μέσα, από τους ωμούς εκβιασμούς ως τις εξαγορές, προκειμένου να “εξαφανίσει” τη ΛΑ.Ε από τις στημένες δημοσκοπήσεις και να χαθεί εντελώς από την τηλεόραση η εικόνα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
  Η επιχείρηση ενταφιασμού της ΛΑ.Ε ενόψει των εκλογών θεωρείται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος. Ακόμη και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και σε εταιρείες δημοσκοπήσεων, όπου δεν έχει καμία επιρροή ο ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρεί τουλάχιστον να ακυρώσει στις δραστηριότητές τους κάθε παρουσία της ΛΑ.Ε. Ως προς αυτό, οι πληροφορίες που έχουν περιέλθει στα χέρια μας είναι ακραία απωθητικές για τις συμπεριφορές της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
  Ο πραγματικός αντίπαλος και το άγχος του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της 26ης Μαΐου δεν είναι η Νέα Δημοκρατία και πολύ περισσότερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που είναι θείο ανέλπιστο δώρο για την σημερινή κυβερνητική παράταξη. Ο πραγματικός αντίπαλος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι για πολλούς και διαφόρους λόγους η Λαϊκή Ενότητα, η αξιοπιστία, η αξιοπρέπεια, η ριζοσπαστική ρεαλιστική και ανοδική πολιτική της και η απήχηση που βρίσκει στον κόσμο που είχε ακολουθήσει με προσδοκίες τον ΣΥΡΙΖΑ.
  Τσίπρας, κυβέρνηση και ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγουν σε απελπισμένη προσπάθεια να διατηρήσουν κάποια ίχνη αριστερής αναφοράς την ώρα που ασκούν την πιο αδίστακτη αντιαριστερή πολιτική και πολιτική ανελέητης δυσφήμισης κάθε έννοιας και κάθε απόχρωσης αριστεράς.
  Η μάχη που δίνει αυτή την ώρα η Λαϊκή Ενότητα δεν είναι απλώς μια μάχη για την ύπαρξη στο πολιτικό προσκήνιο μιας Αριστεράς ικανής να διασώσει την αξιοπρέπεια των καλύτερων παραδόσεων της και να επιβεβαιώσει την δυνατότητα της να έχει μέλλον αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο.
  Η Λαϊκή Ενότητα με τον αγώνα της αυτήν την ώρα επιχειρεί να κλονίσει την προσπάθεια των κατεστημένων κύκλων να επιβάλουν ως κανονικότητα την αποικιοποίηση της χώρας, το τέλειο ξεπούλημα της, την πιο μεσαιωνική κοινωνική εκμετάλλευση και να αποτρέψει επικείμενες εθνικές περιπέτειες που μπορεί να οδηγήσουν στον εθνικό ακρωτηριασμό και ίσως τον ουσιαστικό αφανισμό του τόπου.

  Like

 2. ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΗΜΙΤΙΣΤΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
  ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΝΕ.

  ΕΜΠΡΟΣ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΞΥ

  Like

 3. Ο Τσιπρας στην Λαμία ? χι χι χι.
  Ο Κατήφορος του δεν έχει σταματημό να επικαλεσθεί τον Άρη Βελουχιώτη.
  Όσο ζυγώνουν οι ημέρες που θα πάρει τον πουλο τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται.
  Κότερο και χαβιάρι με ……. Βελουχιώτη Άρη δεν γίνεται.
  Έχει ξευτιλίσει τα πάντα ο άνθρωπος .

  Οι άντρες αυτοκτονούν άντι να παραδοθούν στον εχθρό και να γονατίσουν.
  Αι σιχτιρ καραγκιόζηδες


  .

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s