Η άθλια ανακοίνωση των Βρετανών για την Κύπρο, δικαιώνει πλήρως τον ομογενή George Παπαδόπουλο @GeorgePapa19 που αποκάλυψε ότι οι Βρετανοί συνεργάστηκαν με τους τούρκους για να τον παγιδεύσουν.

Το βρετανικό αίσχος εδώ:

To Foreign Office σε πλήρη συμμαχία με την Τουρκία! Μια ζωή καιροσκόποι και μισάνθρωποι…

Και εδώ οι αποκαλύψεις κορυφαίου Αμερικάνου αναλυτή:

Αποκαλύπτεται ο ρόλος της Τουρκίας στην σκευωρία κατά του ομογενή συμβούλου του Τραμπ

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ CIA

Αδιανόητη εμπλοκή διεφθαρμένων αμερικανών πρακτόρων και της ΜΙΤ, της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας που φαίνεται ότι πρωταγωνίστησε στην απάτη της “ρωσικής εμπλοκής” στις αμερικανικές εκλογές. Όπως προκύπτει μάλιστα από την έρευνα του Μιούλερ, ο ομογενής Παπαδόπουλος δεν στοχοποιήθηκε ως “συνεργάτης των Ρώσων” όπως μετέδιδαν ψευδώς επι μήνες τα ΜΜ”Ε”, αλλά ως “πράκτορας του Ισραήλ”! Φαίνεται ότι η δράση του Παπαδόπουλου με στόχο την ενεργειακή περιθωριοποίηση της Τουρκίας με την οποία συμφωνούσε και ο Τραμπ, ήταν ο πραγματικός λόγος για την προσπάθεια ανατροπής του εκλεγμένου Αμερικάνου Προέδρου.

Η ομολογία υψηλόβαθμου στελέχους της CIA το οποίο συμμετείχε μάλιστα σε αυτή την ομάδα ανοίγει την έρευνα για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του αμερικανικού κράτους. Και εκεί θα αποδειχθεί πως η ίδια η Κλίντον ισοπέδωνε ολόκληρα έθνη για λογαριασμό της Τουρκίας, όπωςέγινε με την Λιβυη, την Συρία και την Αίγυπτο. Και είχαν σκοπό να συνεχίσουν, αλλά εμφανίστηκε απότο πουθενά ο Τραμπ.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η άθλια ανακοίνωση των Βρετανών για την Κύπρο, δικαιώνει πλήρως τον ομογενή George Παπαδόπουλο @GeorgePapa19 που αποκάλυψε ότι οι Βρετανοί συνεργάστηκαν με τους τούρκους για να τον παγιδεύσουν.”

  1. ξεσκισμένες κωλοτρυπίδες ξεκωλιασμένοι συριζανθέλ παντού καμιόνια ταγματασφαλίτες κόκκινα περιβραχιόνια γαμώ της κωλοτρυπίδες που σας χέσαν έρχεται η γαμημένη ώρα σας προδότες της Μακεδονίας μας . Μια Μακεδονία ελληνική

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s