Άνδρας που μύριζε παλτά γυναικών αιφνιδιασμένος από νέες κατηγορίες για σεξισμό

Αιφνιδιασμένος από το σάλο που έχει προκληθεί για τις σεξιστικές δηλώσεις του είναι ένας μεσήλικας άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Τα χόμπι του 65χρονου περιλαμβάνουν το σνιφάρισμα γυναικείων παλτών

Τα χόμπι του 65χρονου περιλαμβάνουν το σνιφάρισμα γυναικείων παλτών

Ο 65χρονος, τα χόμπι του οποίου περιλαμβάνουν το σνιφάρισμα γυναικείων παλτών και την εναλλαγή κομμάτων σαν τα ψαράδικα γιλέκα, στράφηκε στα κοινωνικά δίκτυα για να διατυπώσει την απορία του γιατί προκάλεσε τόσες αντιδράσεις το γεγονός ότι χαρακτήρισε ‘ωραίο γκομενάκι’ γυναίκα υπουργό της κυβέρνησης.

Σε ανάρτηση στο Facebook που διακρινόταν από πηγαίο χιούμορ αντίστοιχο με μεσήλικα θείο από το χωριό ή συνταξιούχο πρώην καμάκι από τη δεκαετία του ‘80, ο άνδρας προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δημόσιες δηλώσεις του.

O Jabba the Hut από τα Star Wars

O Jabba the Hut από τα Star Wars

Ο 65χρονος, ο οποίος σύμφωνα με 9 στις 10 γυναίκες της χώρας διαθέτει την φυσική ομορφιά και τον έμφυτο ερωτισμό του Jabba the Hut από τις ταινίες Star Wars, ισχυρίστηκε ότι οι δηλώσεις του αποτελούσαν ένα είδος ‘φιλοφρόνησης’ που όλοι θα καταλάβαιναν αρκεί να μην έπασχαν από ακραία πολιτική ορθότητα και διέθεταν αυθόρμητο περιπαικτικό χιούμορ όπως αυτός.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, 90% των ανδρών που πάσχουν από άκρατο σεξισμό θα μπορούσαν να θεραπευτούν αν υποχρεώνονταν να κοιτάξουν καλά τον εαυτό τους στον καθρέφτη, ωστόσο άλλη έρευνα υποστηρίζει το αντίθετο, τονίζοντας ότι ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος για τη βλάβη που τους χαρακτηρίζει.

https://tovatraxi.com/politics/andras-pou-myrize-palta-gynaikwn-aifnidiasmenos-apo-nees-katigories-gia-sexismo/#.XNq1XHKS47U.twitter

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Άνδρας που μύριζε παλτά γυναικών αιφνιδιασμένος από νέες κατηγορίες για σεξισμό”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s