Πρωτοσέλιδο γαλάζιας εφημερίδας κλείνει την παρένθεση Μητσοτάκη!

Δίκοπο το πρωτοσέλιδο της γαλάζιας εφημερίδας.

Περιμένουν πολλά από τον Μητσοτάκη.

Περιμένουν 20 μονάδες διαφορά για να σωθούν οι διαπλεκόμενοι και τον περιμένουν στην γωνία αν δεν καταφέρει να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες τους.

Τελικά για ποιον έγραψαν ότι φεύγει;

Τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη; 

 

D6cBqrAWwAYo46X

4 thoughts on “Πρωτοσέλιδο γαλάζιας εφημερίδας κλείνει την παρένθεση Μητσοτάκη!”

 1. Ελλάς ευρωεκλογες 2019 !!! Και ναι, υπαρχει δικομματισμός, ο ενας πόλος ειναι, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ και οι ουρες τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ – ΛΑΟΣ – ΔΗΜΑΡ – ΔΗΣΥ – ΚΙΝΑΛ κλπ ποταμια και ρυάκια, και ο δεύτερος ειναι, η Λαϊκή Δεξιά η οποια πλεον εκπροσωπείτε απο το κινημα των Δεξιών Ελληνων Πατριωτων… η αποψη λοιπον καφενείου… πεζοδρομίου και κοινωνικης διαισθήσεως λεει:
  η Χ.Α 5 έδρες… απομενουν 16 έδρες για να τις μοιραστεί το συστημικο κατεστημενο αναμεταξυ του… δηλαδη, ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ – ΚΚΕ τοσο απλο ειναι το θεμα… οχι πελαγοδρομία… αλλωστε σε 14 μερες… τα υπολοιπα !!!!

  *** παρεμπιπτόντως βλεπε Δημαρχεία Αθήνα, Περιφέρεια Αττικής…κλπ ενω στην Θεσσαλονικη προλαβαν να εκδηλώσουν την αμηχανια τους ο συστημικοι εξουσιαστες… οπλιστειτε με σοβαρότητα και ψυχραιμία… ολα οπως φαινονται εκ διαισθήσεως… γκρεμίζονται… και μη ξεχνιόμαστε διασπαση ΝΔ σε μια
  Νεα – Νεα Δημοκρατια
  χωρις πολιτικο συμπλεγματικό κομπλεξ ερχεται για να φερει μαι ενα εποχή σχετικά με την χρυση αυγη του ελληνισμού για τα επόμενα τουλάχιστον 50 χρονια… διακυβερνησεως, απλά παραμένουμε αδογμάτιστοι παρατηρητές,
  με ψυχραιμία χωρις άμπελο-φιλοσοφίες… πιτσιρικαδων, καφενείου, ΜΜΕ, πλατείας και φρεπεδιας !!! βλεπε και προσέγγισε με λογική εξήγηση πολιτικα φαινόμενα…!!!

  Like

 2. Ο κούκος ψάχνει τους τρεις…Ήταν 2010…ΕΛΛΗΝΕΣ έψαχναν τρόπο να αντιδράσουν. Να εκφραστούν. Μέσα σε δύο χρόνια πούλησαν τη Πατρίδα τους (έτσι νόμιζαν οι πωλητές…). Και Ξεπρόβαλε κάποιος ως συνήθως καλοθελητής, αβανταδόρος, ο ΑΝΕΛ…μαζί με τα παιδιά που του έδωσαν…να μας “ημερέψει”….Κύριοι, ή ότι…μείνατε μόνοι σας!Ήρθε το “πλήρωμα του χρόνου”…Πέρασαν 7 χρόνια απάτης, εξευτελισμού, ειρωνείας, εμπαιγμού, εγωισμού, υποκρισίας, δολιότητος, ψεύδους…Μόνοι και στην αγωνία του αύριο που έρχεται…Δεν σας ένοιαζε ποιοι σας στήριξαν, δεν σας ένοιαζε όταν σας επέκριναν, τώρα όμως θα σας νοιάξει και θα σας κάνει να καταλάβετε πολύ καλά…Μόνοι σας απέναντι στην αλήθεια…Και ότι και να γράψετε τρολάροντας τον ευατό σας, απάντηση δεν θα λάβετε…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ………….ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.

  Like

 3. Πως λέγεται αυτός που με κερνά με το δικό μου κρασί
  παρουσιάζοντας το σαν δικό του?

  Like

 4. Ενα από τα παραμύθια του Αντερσεν είναι το “Ο τζίτζικας και ο Μέρμυγκας”.
  Αν μεταφέρουμε το περιβάλον του παραμυθιού στην σημερινή ελληνική πολιτική
  σκηνή ποιός θα ήταν ο τζίτζικας και ποιός ο μέρμυγκας?

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s