Έξαλλοι στο ΚΙΝΑΛ με τον Γραμματέα της Τ.Ο. Ελληνικού – Καλεί με sms τα μέλη του κόμματος να ψηφίσουν αντίπαλη παράταξη με την οποία… είναι υποψήφιος!

Αποτέλεσμα εικόνας για kinalΜπορεί η Φώφη και το ΚΙΝΑΛ να έχουν δώσει επίσημα το χρίσμα στον Κώστα Στέφα στις εκλογές για το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης όμως είχε άλλη άποψη, γιατί… είναι υποψήφιος με αντίπαλη παράταξη! Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν έχουν εξοργίσει τα τοπικά κομματικά στελέχη, πολύ δε περισσότερο την ηγεσία, η οποία λαμβάνει συνεχώς εισηγήσεις για καρατόμηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα SMS που έστειλε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Ελληνικού Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος, με τα οποία καλούσε τα μέλη του κόμματος να στηρίξουν την υποψηφιότητά του ως δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμότου Γιάννη Κωνσταντάντου, τη στιγμή που το Κίνημα Αλλαγής έχει δώσει το επίσημο χρίσμα  στον Κώστα Στέφα! Παραχώρησε μάλιστα συνέντευξη, στην οποία πλέκει το εγκώμιο του νυν δημάρχου.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη του κόμματος, η αντιδεοντολογική και αντιθεσμική του συμπεριφορά που επιδεικνύει ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν έχει προηγούμενο, εκθέτοντας την ηγεσία και επηρεάζοντας τις κομματικές επιδόσεις στην περιοχή.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε και το sms που έλαβαν μέλη του κόμματος:

 

infiltr8or

 

One thought on “Έξαλλοι στο ΚΙΝΑΛ με τον Γραμματέα της Τ.Ο. Ελληνικού – Καλεί με sms τα μέλη του κόμματος να ψηφίσουν αντίπαλη παράταξη με την οποία… είναι υποψήφιος!”

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s