Έξαλλοι στο ΚΙΝΑΛ με τον Γραμματέα της Τ.Ο. Ελληνικού – Καλεί με sms τα μέλη του κόμματος να ψηφίσουν αντίπαλη παράταξη με την οποία… είναι υποψήφιος!

Αποτέλεσμα εικόνας για kinalΜπορεί η Φώφη και το ΚΙΝΑΛ να έχουν δώσει επίσημα το χρίσμα στον Κώστα Στέφα στις εκλογές για το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης όμως είχε άλλη άποψη, γιατί… είναι υποψήφιος με αντίπαλη παράταξη! Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν έχουν εξοργίσει τα τοπικά κομματικά στελέχη, πολύ δε περισσότερο την ηγεσία, η οποία λαμβάνει συνεχώς εισηγήσεις για καρατόμηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα SMS που έστειλε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Ελληνικού Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος, με τα οποία καλούσε τα μέλη του κόμματος να στηρίξουν την υποψηφιότητά του ως δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμότου Γιάννη Κωνσταντάντου, τη στιγμή που το Κίνημα Αλλαγής έχει δώσει το επίσημο χρίσμα  στον Κώστα Στέφα! Παραχώρησε μάλιστα συνέντευξη, στην οποία πλέκει το εγκώμιο του νυν δημάρχου.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη του κόμματος, η αντιδεοντολογική και αντιθεσμική του συμπεριφορά που επιδεικνύει ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν έχει προηγούμενο, εκθέτοντας την ηγεσία και επηρεάζοντας τις κομματικές επιδόσεις στην περιοχή.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε και το sms που έλαβαν μέλη του κόμματος:

 

infiltr8or

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Έξαλλοι στο ΚΙΝΑΛ με τον Γραμματέα της Τ.Ο. Ελληνικού – Καλεί με sms τα μέλη του κόμματος να ψηφίσουν αντίπαλη παράταξη με την οποία… είναι υποψήφιος!”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s