Νέα προσπάθεια στην ενημέρωση από το Αttica TV

Μια νέα προσπάθεια στον τομέα της ενημέρωσης επιχειρεί απο σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου το Αttica TV. Mια πολυμελής συνεταιριστική δημοσιογραφική ομαδα του πρώην oικονομικού καναλιού SBC, της εφημερίδας «Αξία» και δημοσιογράφων επαρχιακών περιφερειακών σταθμών θα παρεμβαίνει καθημερινά με ζωντανή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα -Πεμπτη 17.00-19.00)..
απο την συχνότητα του Attica TV και σε συνεργασία με δημοσιογράφους 6 περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών καθώς και ανεξάρτητων ιστοσελίδων.
Στο εγχείρημα συμμετέχουν οι Βασίλης Ταλαμάγκας, Νίκος Νικητέας, Γιάννης Κορωναίος, Ντέπυ Γκόλεμα κ.α. αλλά και ομαδα δημοσιογράφων, καθώς και αναλυτών για ολα τα θέματα της επικαιρότητας.
Η ενημερωτική ομαδα του Αttica αποτελείται από τους, Γιώργο Λαιμό, Ανέστη Ντόκα, Αλεξάνδρα Ντούσκα, Αλεξάνδρα Κατσαρού, Σοσώ Χονδρογιάννη, Βαγγέλη Θάνου, Θοδωρή Παναγούλη, Παναγιώτη Πέππα, Κατερίνα Καμπολή, Ελπίδα Πουρνάρα, Ελένη Μπότα, Σοφία Μυτίλη, Θάνο Πασχάλη κ.α. Στόχος είναι η 24ωρη κάλυψη των γεγονότων.
Θα υπάρχει και υποστήριξη απο τους σπουδαστές δημοσιογραφίας της σχολής New media studies του Σταμάτη Μαλέλη, και των προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικης.

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s