Η ισοπεδωτική απάντηση του διακεκριμένου ομογενή και πραγματικού πατριώτη Γιώργου Γιαλτουρίδη, στον Διαματάρη του εθνικού κήρυκα. @GeorgePapa19

Ο έλληνας ομογενής Γιώργος Γιαλτουρίδης που έχει δώσει μεγάλους αγώνες για τα εθνικά μας δίκαια στην Αμερική, απαντά στον εκδότη της εφημερίδας με τον εξαιρετικά ύποπτο ρόλο Ο κ. Γιαλτουρίδης είναι από τους λίγους που κατάλαβε από την αρχή την σκοπιμότητα της σκευωρίας κατά του George Παπαδόπουλου:

Κύριε Διαματάρη,

πιστεύω να διαβάσατε το χθεσινό άρθρο των New York Times:

F.B.I. Sent Investigator Posing as Assistant to Meet With Trump Aide in 2016
και μια διευκρίνιση από τον λεβέντη μας Τζωρτζ Παπαδόπουλο σχετικά με την τουρκάλα την οποια έστειλε στον Τζώρτζ ένας άλλος προφεσόρος πράκτορας, ο Stefan A. Halper:

George Papadopoulos Retweeted Mark Mazzetti

I agree with everything in this superb article except “Azra Turk” clearly was not FBI. She was CIA and affiliated with Turkish intel. She could hardly speak English and was tasked to meet me about my work in the energy sector offshore Israel/Cyprus which Turkey was competing with

https://twitter.com/GeorgePapa19/status/1124006816189489152

Κύριε Διαματάρη, τώρα είναι η σειρά της ομάδας Τραμπ να κάνει τις ανακρίσεις. Και όταν τελειώσουν, το πόρισμα Μόλερ θα μοιάζει σαν παιδικό μυθιστόρημα μπροστά στις αποκαλύψεις που έρχονται.  Και το κλειδί, ένας λεβέντης ονόματι Τζωρτζ Παπαδόπουλος.

Όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία έχω λάβει και μερικά έξτρα βιβλία του Τζωρτζ, Deep State Target. Το συγκεκριμένο βιβλίο από μονο του κάνει το πόρισμα Μόλερ να μοιάζει σαν παιδικό μυθιστόρημα. Ευχαρίστως σας στέλνω ένα.
Γεώργιος Γιαλτουρίδης

Westwood, MA

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η ισοπεδωτική απάντηση του διακεκριμένου ομογενή και πραγματικού πατριώτη Γιώργου Γιαλτουρίδη, στον Διαματάρη του εθνικού κήρυκα. @GeorgePapa19”

  1. Είμαι υπερήφανος που έχουμε τέτοιους Πατριώτες. Που δεν διέπονται μονάχα για την μεγάλη τους αγάπη για την Πατρίδα, αλλά και για την γνώση, οξυδέρκεια, αξιολόγηση και συμπερασματικότητα των τεκτενομένων.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s