Ο πρόεδρος Τραμπ επιβεβαιώνει πλήρως το Ολυμπία. Το σκάνδαλο της δήθεν ρωσικής εμπλοκής, είναι μεγαλύτερο και από το Watergate.

Εδώ και μήνες, μόλις έγιναν γνωστά τα γεγονότα με την παράνομη παρακολούθηση στελεχών της προεκλογικής καμπάνιας του προέδρου Τραμπ, με πρώτο τον ομογενή George Παπαδόπουλο, το Ολυμπία είχε γράψει επί λέξει ότι μιλάμε για σκάνδαλο μεγαλύτερο από αυτό του Watergate. Σήμερα λοιπόν, ο πρόεδρος Τραμπ δια της εκπροσώπου του, χρησιμοποίησε ακριβώς τις ίδιες λέξεις για να χαρακτηρίσει το μεγαλύτερο σκάνδαλο της νεότερης αμερικανικής ιστορίας, το οποίο ήδη έχει τεθεί υπό δικαστική διερεύνηση. Μιλάμε για την εμπλοκή ξένων, ακόμα και τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, Με σκοπό να τορπιλίσουν την εκλογική νίκη του προέδρου Τραμπ και την θητεία του, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα μία ανύπαρκτη ρωσική εμπλοκή. Και θυμηθείτε το, θα δείτε και ντόπιους εμπλεκόμενους σε αυτό το μεγάλο σκάνδαλο. Δημοσιογράφους.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο πρόεδρος Τραμπ επιβεβαιώνει πλήρως το Ολυμπία. Το σκάνδαλο της δήθεν ρωσικής εμπλοκής, είναι μεγαλύτερο και από το Watergate.”

  1. Αν είχε επικρατήσει η Hillary στις εκλογές του 2016 ο Erdogan που τώρα σέρνει τα πόδια του. θα ήταν σήμερα καβάλα στο άλογο.
    Όσο για τον Joe Biden (το αφεντικό του Obama) έχουμε να μάθουμε ακόμη πολλά μόλις ανοίξει το προεκλογικό του στόμα.

    Mark my words !

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s