#2 Κάποιος να ενημερώσει ορισμένους ντόπιους δημοσιογράφους που νομίζουν ότι γλύφουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι ενδέχεται να καταλήξουν κατηγορούμενοι στις ΗΠΑ.

Όπως είχαμε γράψει εδώ και βδομάδες, στην Αμερική ξεκίνησε ήδη η μεγάλη έρευνα για την προσπάθεια ενός πολιτικού πραξικοπήματος κατά του προέδρου Τραμπ. Μιλάμε φυσικά για την θεωρία συνωμοσίας περί δήθεν ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές εκλογές. Όπως λοιπόν αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες στο αμερικανικό κογκρέσο ο αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης, έχει ήδη ξεκινήσει η έρευνα για τους ενορχηστρωτές και τους συμμετέχοντες σε αυτό το άτυπο πραξικόπημα. Και διευκρίνισε ευθέως ότι ερευνώνται και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι έγραφαν τα συκοφαντικά άρθρα που μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν ως επιχειρήματα στην προσπάθεια δόμησης ψευδούς κατηγορητήριο κατά του αμερικανού προέδρου. Επειδή λοιπόν υπήρξαν και έλληνες δημοσιογράφοι που τροφοδότησαν με ψευδή στοιχεία τους ενορχηστρωτές, στοιχεία τύπου “ο Καμμένος ήταν αυτός που έκανε την γέφυρα μεταξύ Πούτιν και Τραμπ”, να μην εκπλαγούν εάν καταλήξουν κατηγορούμενοι στις ΗΠΑ. Όσο κι αν εσχάτως προσπαθούν να γλείψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες

8 thoughts on “#2 Κάποιος να ενημερώσει ορισμένους ντόπιους δημοσιογράφους που νομίζουν ότι γλύφουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι ενδέχεται να καταλήξουν κατηγορούμενοι στις ΗΠΑ.”

 1. Τσιμπούκια παίρνουν τώρα στον ντόναλντ!!! Η μεγαλύτερη βάση της Αμερικής η Ελλάδα . Αριστερή βάση πάντα αχαχχαχαχααχχααχχα says:

  Να ξεκινήσουμε από τον αλέκο που ήταν πρώτος πρώτος στο δολοφόνοι των λαών αμερικάνοι και η απειλή να είναι πρόεδρος ο τραμπ να μη μας βρει και αυτό το κακό,
  και όταν βγήκε ο τραμπ τον πλάκωσε στα τσιμπούκια. Να μου ζήσεις σύντροφε αριστερέ επαναστάτη μου!!! Ετοιμαστείτε για τις ψωλές τώρα!!!!

  Like

 2. Πλην ελαχίστων δεν θα γνωρίζετε ποιος είναι ο παππούς που τραγουδαει και παίζει δίπλα στον νεαρό στην Ισπανία πριν χρόνια.

  Δεν είναι ένας κάποιος περαστικός που είδε φως και μπήκε.
  Είναι Αμερικανός και μαχητής για τα ανθρώπινα δικαιώματα ακόμα και σε μεγάλη ηλικία.

  Η Φημη του στο Μουσικό στερέωμα έχει ξεπεράσει πολλές διεθνείς φίρμες.

  The Story Behind “Forever Young” by Pete Seeger.

  Like

 3. Πως και ποιοι θα καταλήξουν κατηγορούμενοι στις ΗΠΑ ?
  Εντάξει κατάλαβα θα τους συλλάβει το προτεκτοράτο η Ελλάς μετά από οδηγίες της Αμερικανικής πρεσβείας θα τους στείλει λίγο Γκουαντάναμο για διακοπές και μετά συνοδεία στις ΗΠΑ κατόπιν οδηγιών του μεγάλου αρχηγού Ντόναλντ.
  Δηλαδή έχουμε ξεπεράσει την έννοια του απλού προτεκτοράτου σαν χώρα το θράσος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι για πολλές κλωτσιές..
  Τώρα υπάρχουν και απειλές ότι θα τους στέλνουν στην Αμερική να δικαστούν .

  Να τους στέλνεται στην Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι πιο κοντά.
  Αφού την παραχωρήσατε .

  Μιλάμε για μεγάλους πατριώτες που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα.

  Like

 4. Nα τους εκδώσετε στις ΗΠΑ μαζί με τον ΑΣΑΝΖ σε φυλακές ύψιστης ασφαλείας.
  Στην ηλεκτρική καρέκλα .
  Tους θέλει πολύ ο αρχηγός ΤΡΑΜΠ.

  Όπως ομολογειτε θα τους στείλετε να δικαστούν στην ΑΜΕΡΙΚΗ .
  Μην ξεχάσετε να στείλετε και ένα ουζάκι στον ΤΡΑΜΠ with love from MACEDONIA .

  Ο ιδρυτής των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ δήλωσε σήμερα σε δικαστήριο στο Λονδίνο ότι η δημοσιογραφική του δουλειά προστάτευσε «πολλούς ανθρώπους» και αρνήθηκε να συναινέσει στην έκδοσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να δικαστεί για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις διαρροής απόρρητων πληροφοριών στην ιστορία.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ζητήσει την έκδοση του Ασάνζ, τον οποίο έβγαλε η βρετανική αστυνομία από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο στις 11 Απριλίου, και έχουν απαγγείλει σε βάρος του κατηγορίες για συνωμοσία με σκοπό την παρέμβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή κινδυνεύοντας να καταδικαστεί σε φυλάκιση που μπορεί να φθάσει έως τα πέντε έτη.
  Απαντώντας σε ερώτηση σε προκαταρκτική ακρόαση στο δικαστήριο του Γουέστμινστερ αν συμφωνεί να εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ασάνζ, οποίος εμφανίστηκε μέσω βιντεοσύνδεσης από βρετανική φυλακή, είπε: «Δεν επιθυμώ να παραδοθώ για την έκδοσή μου λόγω της δημοσιογραφικής δουλειάς που έκανα, η οποία κέρδισε πολλά βραβεία και προστάτευσε πολλούς ανθρώπους».

  Like

 5. O παππούς που τραγούδησε πιο πάνω την ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ Ήταν επίσημος καλεσμένος του Προέδρου Ομπαμα να τραγουδήσει στην ορκωμοσία του .

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s