Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: “Σήμερα είμαστε όλοι Αρμένιοι – Η Ελλάδα ασπίδα πολιτισμού, αποφασιστικότητας και υψηλού φρονήματος απέναντι στο σκοτάδι” @mariakolliatsar

0E853733-0F2E-4EC2-A294-F74F488A46C1.pngΗ βουλευτής Ν. Σερρών, πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και πρώην Υφυπουργός Άμυνας, κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε σήμερα, Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Αρμενίων:

 

 

Τα θύματα της Γενοκτονιάς των φίλων μας Αρμενίων, των αδελφών μας Ποντίων, Μικρασιατών και Θρακιωτών, των συμπολιτών μας Εβραίων, μας καλούν μέσα από τα βάθη της ψυχής μας να παραμένουμε άγρυπνοι απέναντι σε κάθε φαινόμενο οργανωμένης βίας και σε κάθε απάνθρωπη ιδεολογία.

Προτάσσουμε τον αλληλοσεβασμό απέναντι στο μίσος, την ισχυρή Δημοκρατία απέναντι στη βία, μια κοινωνία των λαών και των εθνών απέναντι στη επιβολή των αριθμών και των σκοτεινών διευθυντηρίων. Η Ελλάδα θα παραμείνει η Ασπίδα πολιτισμού, αποφασιστικότητας και υψηλού Φρονήματος, που πάνω της θα διαλύεται το σκοτάδι, από όπου και αν αυτό προέρχεται.

Σήμερα είμαστε όλοι Αρμένιοι!”

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s