Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές δίνεται παράταση – Τι ισχύει για τους ιδιοκτήτες που διαμένουν στην Αττική

Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές δίνεται παράταση – Τι ισχύει για τους ιδιοκτήτες που διαμένουν στην ΑττικήC5263A6B-DE3E-476C-BE75-F4A2C8D073F2.jpegΈως τις 12 Ιουνίου του 2019 θα πρέπει οι ιδιοκτήτες ακινήτωνστην Ηλεία να δηλώσουν την περιουσία τους στο Κτηματολόγιο, ενώ όσοι έχουν ακίνητα σε Λασίθι, Πιερία, Φθιώτιδα, Ευρυτανία,Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία μπορούν να υποβάλουν έως τις 18 Ιουνίου τον σχετικό φάκελο.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι, η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων διόρθωσης – ενστάσεων σε περιοχές της Κοζάνης παρατείνεται έως τις 31 Μαΐου, όπως έχουν αναφέρει τα ΝΕΑ .

Σημειώνεται ότι όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις προαναφερόμενες περιοχές θα πρέπει να υποβάλουν δήλωση ακίνητης περιουσίας στο Γραφείο Κτηματογράφησης όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.ktimatologio.gr.

Τι ισχύει για τους ιδιοκτήτες που διαμένουν στην Αττική

Οι ιδιοκτήτες που διαμένουν στην Αττική μπορούν να υποβάλλουν τους φακέλους στο Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στο Γαλάτσι, καθημερινά από τις 8:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. και κάθε Τετάρτη από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Πώς θα γίνονται οι συναλλαγές

Σύμφωνα με το Κτηματολόγιο, «δεν θα γίνεται δεκτή η καταβολή μετρητών» και οι συναλλαγές στα ταμεία των περιφερειακών υπηρεσιών θα πραγματοποιούνται ως εξής:

-Με τη χρήση κάρτας μέσω POS ή επιταγές για ποσά μεγαλύτερα των 200 ευρώ, σε ό, τι αφορά το Σύστημα Μεταγραφών και Υποθηκών.

-Με τη χρήση κάρτας μέσω POS ή μέσω τραπεζών σε ό, τι αφορά το Εθνικό Κτηματολόγιο.

One thought on “Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές δίνεται παράταση – Τι ισχύει για τους ιδιοκτήτες που διαμένουν στην Αττική”

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s