Λυκουρέζος στον ΑΝΤ1: Δεν με συνδέει τίποτα με τη «Μαφία των Φυλακών»

163BB4A9-517B-4D5B-9D5C-175B4426E924.jpeg«Δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να με συνδέει έμμεσα ή άμεσα ή καθ΄οιονδήποτε τρόπο με αυτό που ονομάζεται «μαφία των φυλακών».

 

Είναι αδιανόητο να μπορεί να πιστέψει ο οιοσδήποτε ότι αποφάσισα πριν από 5 χρόνια να είμαι μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης με Αλβανούς τους οποίους δεν έχω ποτέ συναντήσει, μιλήσει, δεν έχω έρθει σε καμία άμεση ή έμμεση επαφή» ξεκαθάρισε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συνέχισε λέγοντας πως «δεν υπάρχει κατά την άποψή μου στη δικογραφία απολύτως κανένα στοιχείο κατά τη δική μου αξιολόγηση που να μπορεί να με συνδέει με αυτήν την εγκληματική οργάνωση όπου κατηγορούμαι».

Όσο γιατί οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του είπε «αυτό το ερώτημα πρέπει να γίνει σε αυτούς που αποφάσισαν αυτήν τη δίωξη. Σύντομα θα αποδειχθεί ότι οι κατηγορίες αυτές δεν ευσταθούν καθόλου και θα αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε κανένα αδίκημα εκ μέρους μου για τα οποία κατηγορούμαι.

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s