Το στοιχείο που τινάζει τις δημοσκοπησεις στον αέρα.

olympia.gr

img_0475.jpg

Στο πρόσφατο παρελθόν ζήσαμε το απόλυτο Βατερλώ των δημοσκοπήσεων. Αυτό όμως που έρχεται, θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Σήμερα, αποκαλύπτουμε το στοιχείο που ακυρώνει τα δημοσκοπικά ευρήματα, όπως αυτά δημοσιεύονται και ανατρέπει άρδην το πολιτικό σκηνικό, όπως αυτόδιαμορφώνεταιμέσω των δημοσκοπήσεων. Για να μην πει ουδείςέπειτα ότι “δεν ήξερε”.

Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία που περιήλθαν στην διάθεση του Ολυμπία από πασίγνωστο, συστημικό δημοσκόπο, από τους 100 ερωτώμενους σε μια δημοσκόπηση, απαντά:

Το 65% σε έρευνες αγοράς.

Το 37% σε δημοσκοπησεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογες και…

View original post 403 more words

One thought on “Το στοιχείο που τινάζει τις δημοσκοπησεις στον αέρα.”

 1. * οι δημοσκόποι γνωριζουν…
  διοτι για να ειναι αγραμματοι και ημιμαθείς δεν το έχω… ειναι επαγγελματιες και το αφεντικο πληρωνει στοχο την διαμόρφωση κοινής γνώμης, κατά τα παλαια ξεπερασμενα πολιτικα προτυπα το οποια σημερα δεν ισχύουν…
  τελος παντων… ετσι και αυτοι οι δημοσκόποι..πολυ εξυπνα / επαγγελματικα σου ριχνουν και μια υποσημείωση με τρανταχτά γράμματα… ‘ενα 25% με 30% αναποφασιστων πολιτων’… και ειναι απόλυτα καλυμμένοι και ως προς την αληθεια και ως προς το αφεντικο που πληρωνει για να ακούει μελωδίες ονείρου στα αυτιά του !!!
  διοτι τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμίδια δεν το εχουν παρει ακομη είδηση, μονο ΜΜΕ- Πολιτικάντηδες… (δλδ το απαρχαιωμένο / αναχρονιστικο συστημα εξουσιας) κλπ, με το ανάλογο IQ… *** για παραδειγμα ακουμε τα πολιτικα κομματα, να μιλουν και να μιλουν… να πηγαινουν σε ντιμπειτ… και πειτε μου εσεις τωρα πια ειναι τελικα η αντιπολίτευση σε ολους αυτους… τους καθεστωτικούς συστημικους εκπροσώπους της εξουσιας…
  Εεεεε… ?????????????
  ποια ειναι η αντιπολίτευση …Εεεεεεεε…….????????????????????????????

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s