olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

“Ούτε την ψήφο τους” δεν θα βρίσκουν στην ΝΔ

Posted by netakias.com on April 4, 2019

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ, ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ, ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

“Ούτε την ψήφο τους” δεν θα βρίσκουν στην ΝΔ

οι λεγόμενοι “εισοδιστές” 

Γνωρίζετε όλοι ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, έχει κατά καιρούς υβρίσει τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά και τον σημερινό του πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Άννα Διαμαντοπούλου στο ΘΕΜΑ: Πιστεύω στην αυτοδυναμία της Ν.Δ.

Δεν θα βρείτε όμως πουθενά αρνητική δήλωση του για τον Κώστα Σημίτη. Ετσι τώρα που έχει αναλάβει τα ηνία της Νέας Δημοκρατία, εκτός από την τοποθέτηση στελεχών του ΛΑΟΣ του 5% σε όλες τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ και το χρίσμα επίσης σε στελέχη του ΛΑΟΣ που θα εκτεθούν στην λαϊκή ετυμηγορία στις επερχόμενες εκλογές με την σημαία της ΝΔ, βλέπουμε ξέμπαρκους “εκσυγχρονιστές”, του σκληρού Σημιτικού μπλοκ εντός της ΝΔ.

Η αρχή έγινε με σημιτικούς αλεξιπτωτιστές, από “light” στήριξη, όπως οι δηλώσεις στήριξη του νέο-Νεαδημοκράτη Θεόδωρου Πάγκαλου έως την ανάληψη “με το καλημέρα” διεθυντικών θέσεων στην ΝΔ, όπως πχ στο ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής (θα πέσει φωτιά να με κάψει θεέ μου). Τώρα μοιράζουν και υπουργεία στην Κυβερνήση Μητσοτάκη, όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Την βάση της ΝΔ.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Δημήτρης Τσιορδας διευθυντής του γραφείου Τύπου του δοτού Λουκά Παπαδήμου είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου.

Γιατί όπως έδειξε πρόσφατη δημοσκόπηση, μόνο το 5% των οπαδών της ΝΔ συμφωνεί με την συνεργασία με τα ορφανά του Κώστα Σημίτη.

Οσοι λοιπόν νομίζουν οι εγκέφαλοι σύμβουλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι οι Νεοδημοκράτες είναι πρόβατα σε μαντρί, θα δουν μεγάλες εκπλήξεις και πολλοί θα πέσουν από τα σύννεφα. Δηλαδή ο Ευάγγελος Βενιζέλος που δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, δεν έχουμε καταλάβει ότι είναι ήδη με το ένα πόδι στην ΝΔ, ούτε ο Ανδρεάς Λοβέρδος που μόνο κονκάρδα του αντιπροέδρου της ΝΔ δεν έχει φορέσει ακόμη, ενώ η Αννα Διαμαντοπούλου κι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδής έχουν ήδη βγει με γαλάζιες σημαίες.

Τα λέμε αυτά, γιατί έτσι όπως το πάνε, όχι 30% δεν θα πιάσουν, αλλά για κάθε μονάδα που θα κερδίζουν πάνω από 20% θα πρέπει να ανοίγουν ένα κασόνι Γαλλικές Σαμπάνιες από το σπίτι του Βολταίρου. Αν δε, καταφέρουν πιάσουν 25% να κάνουν άγαλμα στον Μητσοτάκη*

* δεν είναι κάποια δημοσκόπηση, απλά αίσθηση. Οχι άλλες δημοσκοπήσεις.

netakias.com

One Response to ““Ούτε την ψήφο τους” δεν θα βρίσκουν στην ΝΔ”

  1. Αεροπόρος said

    Μάλον έρχεται ο Κούλης και με πσνω απο 10% διαφόρά…. κα δεν τον πάωωωωωω.

    Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: