Κύριε Βαγγέλη Βενιζέλο, αφήστε τα παιχνιδάκια με τους θεσμούς. Η Ελλάδα, δεν είναι Μοζαμβίκη.

Η Ελλάδα δεν είναι Μοζαμβίκη κύριε Βενιζέλε. Εκτός εάν εσείς ξέρετε κάτι παραπάνω και θεωρείτε ότι η Ελλάδα είναι Μοζαμβίκη. Και ότι οι συμφωνίες που κάνατε με κάποιους επιχειρηματίες έγιναν με την μέθοδο Μοζαμβίκης. Πικραμένος θα βγείτε όταν κάνετε παρέα με πικραμένους και απεργάζεστε σχέδια σε σπίτια πολιτικών αρχηγών μαζί με τραπεζίτες.

3 σκέψεις σχετικά με το “Κύριε Βαγγέλη Βενιζέλο, αφήστε τα παιχνιδάκια με τους θεσμούς. Η Ελλάδα, δεν είναι Μοζαμβίκη.”

 1. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

  fnous-ΕΑΜ β’- Βαγγέλης Βενιζέλος ο προικοθήρας που…

  Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος που όπως είναι γνωστό εφεύρε τον παγκοσμίου πρωτοτυπίας νόμο περί παραγραφής και ασυλίας των πολιτικών προσώπων, έδωσε το δικαίωμα τα τελευταία χρόνια σε πολλά πολιτικά και πλουτοκρατικά καθάρματα να κατακλέψουν ή να κάνουν τα στραβά μάτια (με το αζημίωτο φυσικά) σε ανομίες και σε παράνομες πράξεις που έφεραν την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού

  Ενας φανφαρόνος πολυλογάς που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο βουλημικός εαυτός του.

  Η απογείωση του εγωπαθούς εγωκεντρισμού!

  Σε πλήρη όσμωση με τις προσωπικές του υποθέσεις.

  Για να δούμε ως πότε, θα ανεχόμαστε αυτή την κουραδομηχανη ,την προσωποποίηση της διαπλοκής και της φαυλοκρατίας ???

  Μου αρέσει!

 2. Ο Βουβουζέλος… ο τέλειος εθνικός και κοινωνικός Νενέκος.

  Εκπροσωπεί το σάπιο κατεστημένο που κατέστρεψε αυτή τη χώρα και καταδίκασε δύο τουλάχιστον γενιές στην ανεργία και την ανέχεια.

  Ο ρόλος του Βουβουζέλου, του προέδρου που οδήγησε το πάλαι ποτέ «Κίνημα» στην ανυπαρξία, είναι διαχρονικά υπονομευτικός. Από το Ζάππειο το 2007, από τους «καφέδες» του γραφικού Ρέλου λίγο μετά, μέχρι την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου, τον σχηματισμό της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου και την κυβερνητική σύμπραξη με την ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.

  Ο Βουβουζέλος από τις αρχές του πολιτικού βίου του είχε διακριθεί,ως ο καλύτερος «συνήγορος» των καναλαρχών, των βαρόνων των media και της ευρύτερης διαπλοκής και από τις θέσεις όπου βρέθηκε τα έδωσε όλα για να βοηθήσει τα ποικιλώνυμα συμφέροντά τους και να ενισχύσει την επιρροή τους.

  Ο τύπος αυτός έβλεπε το κράτος σαν τσιφλίκι του και φυσικά ουδέποτε πέρασε από το μυαλό του ότι χρειάζεται να δώσει λογαριασμό σε κανένα.

  Ο Βουβουζέλος !!! Το συνώνυμο της καταστροφής και της πτώχευσης.

  Μου αρέσει!

 3. Ο Χοντροβαγγέλας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του υπόλογου πολιτικό-οικονομικού συστήματος και πάνω στα νομοπαρασκευάσματα του βασίζονται και τα δύο κόμματα εξουσίας για να κάνουν παιχνίδι με τις αρπαχτές τις χορηγίες και τις μίζενς …

  Συνταγματολόγε – παπαρολόγε ελπίζω και εύχομαι ο Θεός να σου δίνει μακροημέρευση, για να αντέξεις μέχρι την ημέρα που τίμιοι Δικαστές, εν ονόματι του Ελληνικού λαού, θα σε καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου με την εξευτελιστική κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας κατά του λαού και του Συντάγματος της πατρίδας μαςΗ πραγματικότητα και η ιστορία τιμωρούν αμείλικτα εκείνους που τις χλευάζουν…

  Η πραγματικότητα και η ιστορία τιμωρούν αμείλικτα εκείνους που τις χλευάζουν…

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s