olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

ΒΟΥΛΗ-Σύσσωμη η ΝΔ έδωσε κάλυψη μέσω…παραγραφής σε λαμόγια που έβαλαν το δάκτυλο στο μέλι -Δεν ειναι τίποτις καθαρίστριες να πάνε φυλακή

Posted by Igor Zinovyev on March 15, 2019

AC78D890-6E7D-410A-ABB5-149063806A34Όσοι κλέψανε μπορούν να πάνε σπιτι τους.

Ύποπτη κάλυψη της ΝΔ στα λαμόγια που έβαλαν το δάκτυλο στο μέλι.

 

 

8 Responses to “ΒΟΥΛΗ-Σύσσωμη η ΝΔ έδωσε κάλυψη μέσω…παραγραφής σε λαμόγια που έβαλαν το δάκτυλο στο μέλι -Δεν ειναι τίποτις καθαρίστριες να πάνε φυλακή”

 1. […] https://olympia.gr/2019/03/15/%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7-%cf%83%cf%8d%cf%83%cf%83%cf%89%ce%bc%ce… […]

  Like

 2. Ο ΑΦΑΙΜΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ said

  Νου-γόνο-Δούλα: Μιλάμε για ομόρρυθμο εμπορική και πολιτική εταιρεία…

  Αυτοί οι υποτακτικοί, οικονομισάριοι, υποστηρικτές της Μιζο-κρατίας είναι η γάγγραινα που μαστίζει την δεινοπαθούσα χώρα …

  Απόδραση από την ιδεολογία και τις ιδρυτικές αρχές της, σε όλα τα επίπεδα η παράταξη της Νέας Μιζοκρατίας …

  Για τους Μιζοτακικούς η εξουσία είναι αυτοσκοπός. Η μίζα το ζητούμενο !!!

  Η μεγάλη πρόκληση για την Ελλάδα, είναι να κυβερνηθεί σωστά κι όχι να έχουμε μια ακόμη επανάληψη κυβέρνησης ανίκανων, επίγονων και μιζαρπαχτικών…

  Like

 3. Αριστοτελης said

  Καλά κρασιά .
  Γιατί νομίζετε ότι έπνιξαν τον λογιστικό έλεγχο του χρέους ?
  Το έπνιξαν διότι μέσα από εκεί θα έβγαινε η νομιμότητα του χρέους ,ποιο κομμάτι του χρέους ήταν νόμιμο και ποιο παράνομο . Ποιοι το διαχειρίσθηκαν και τι λοβιτούρες είχαν γίνει για να φορτώσουν χρέη των τραπεζών στις πλάτες του λαού.
  Το ένα χέρι ένιψε το άλλο και τα δυο τους τα χεράκια τα πρόσωπα τους.
  Αυτό αφορά την ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Συνιστώσες ενός αμαρτωλού καθεστώτος.

  Like

  • φιλοι μας οι ναζι,για παντα μαζι! said

   +++

   Like

   • Αριστοτελης said

    Βλέπω είσαι πολύ καλός μαθητής του Γκεμπελς
    Να αλλάξεις το όνομα και να το κάνεις οι φίλοι σας οι Ναζί είναι για πάντα μαζί.
    Θα σου πηγαίνει γάντι.

    Like

    • φιλοι μας οι ναζι,για παντα μαζι! said

     +++ και παλι,αλλα σου διαφευγει μια λεπτομερεια που νομισα οτι την ειχες εντοπισει.

     Like

    • φιλοι μας οι ναζι,για παντα μαζι! said

     +++ και παλι αλλα σου διαφευγει μια σημαντικη λεοτομερεια.Το αμαρτωλο καθεστως ισχυει απο την κατοχη εως και σημερα,με πληρη υποταγη ολων των κομματων,και φυσικα την ψηφο του λαου με την ενδοξη υποτιθεται ιστορια .

     Like

 4. Αριστοτελης said

  @φιλοι μας οι Ναζι για Παντα μαζι

  Γεια και πάλι ,
  Αυτή η λεπτομέρεια που γράφεις ότι μου διαφεύγει δεν μου διαφεύγει καθόλου . Είναι βέβαια εκτός θέματος τώρα.
  Μπαίνουμε σε άλλο κεφάλαιο τώρα θέλει πολύ ανάλυση .

  Από την απελευθέρωση φεύγοντας τα Ναζιστικά στρατεύματα και μετά ξένοι έδιναν οδηγίες εδώ , λες και είχαμε μνημόνια .
  Ακομα εδιναν εντολες τι εκλογικο συστημα πρεπει να μπει στην χωρα.

  Καλη ώρα τώρα που οι εντολές έρχονται απ έξω .

  Σήμερα νομοθετούν αφού πάρουν ειδική άδεια από τις Βρυξέλες και το Βερολίνο. Καμιά Φορά και από την Ουάσιγκτον ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ για να μην χαθεί ο προσανατολισμός μας.
  Μην χάσει η πυξίδα τον προσανατολισμό και τους ορίζοντες.
  Ακόμα και το σχέδιο Μαρσαλ σαν βοήθεια που είχαμε πάρει κάπου ξεσκίστηκε στην μέση.
  Δεν το λέω εγώ . Το έγραψε σε έκθεση του προς τον πρόεδρο της Αμερικής τότε ο απεσταλμένος του στην ΑΘΗΝΑ . Ο κύριος Πορτερ.
  Τι έγραφε στην έκθεση του ο Μιστερ Πορτερ στον Πρόεδρο της ΑΜΕΡΙΚΗΣ ?
  Να στο θυμίσω .

  «Απ» ό, τι μπόρεσα να διαπιστώσω, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμιάν άλλη πολι¬τική πρακτική από το να εκλιπαρεί για ξένη βοήθεια ώστε να διατηρηθεί στην εξουσία απαριθμώντας θορυβωδώς τις θυσίες της Ελλάδος. […] στόχος της είναι να χρησιμοποιήσει την ξένη βοήθεια ως μέσο για τη διαιώνιση των προνομίων μίας μικρής κλίκας εμπόρων και τραπεζιτών, οι οποίοι αποτελούν την αόρατη εξουσία στην Ελλάδα.
  Η κλίκα αυτή είναι αποφασισμένη να υπερασπίσει με κάθε μέσο τα οι¬κονομικά της συμφέροντα και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το τι μπορεί να στοιχίσει αυτό στην οικονομία της χώρας. Τα μέλη αυτής της κλίκας επιθυμούν να διατηρήσουν άθικτο ένα φορολογικό σύστημα που τους ευνοεί, με αληθινά σκανδαλώδη τρόπο. Αντιτίθενται στον έλεγχο συναλλάγματος, γιατί αυτό θα τους εμποδίσει να εξάγουν τα κέρδη τους στις τράπεζες του Καΐρου και της Αργεντινής. Δεν διανοήθηκαν ποτέ να επενδύσουν τα κέρδη τους στη δική τους χώρα για να βοηθήσουν στην αναστήλωση της εθνικής οικονομίας.
  Τα συμφέροντα των εφοπλιστών προστατεύονται επίσης με σκανδαλώδη τρόπο. Η ελληνική εμπορική ναυτιλία ανθεί στην εποχή μας και οι εφοπλιστές κερδίζουν τεράστια ποσά, αλλά το χρεοκοπημένο ελληνικό κράτος δεν απο-κομίζει κανένα όφελος απ» αυτό. Οι μισθοί των ναυτικών γυρίζουν στην Ελ¬λάδα, αλλά οι εφοπλιστές ασφαλίζουν το μεγαλύτερο μέρος των κερδών τους στις ξένες χώρες.
  Κάθε επιχείρηση θα έπρεπε να πληρώνει μια σημαντική εισφορά στο κρά¬τος, κάτω από την προστασία του οποίου λειτουργεί. Αυτό ισχύει κατά κύριο λόγο για την περίπτωση των εφοπλιστών, που τα μεγαλύτερα κέρδη τους προέρχονται από τα «Λίμπερτι», τα οποία τους παραχώρησε η αμερικανική Ναυτική Αποστολή με την εγγύηση του ελληνικού κράτους.
  Η ομάδα πίεσης της καλής κοινωνίας – οι κομψοί κοσμοπολίτες που έχουν την έδρα τους στις Κάννες, στο Σαιν Μόριτς και στην αθηναϊκή πλατεία Κολωνακίου – θα ενεργοποιηθεί.
  Οι περισσότεροι απ» αυτούς είναι άνθρωποι πολύ γοητευτικοί, που μιλάνε πολύ καλά τα αγγλικά. Είναι πάντοτε πρόθυμοι, όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν την αμερικανική αποστολή για τα δικά τους συμφέροντα. Θυμάμαι ακόμα ένα από τα πιο επίσημα γεύματα ενός από τους σημαντι¬κότερους τραπεζίτες, που με είχε καλέσει στη βίλα του των Αθηνών. Είχε τρεις σερβιτόρους με λιβρέα, μια ποικιλία απ΄ τα πιο φίνα κρασιά και φα¬γητά διάφορα, περίφημα γαρνιρισμένα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ένας από τους αντιπροσώπους της κλίκας που ανέφερα άρχισε να εξυμνεί τις ομορφιές της ζωής κοντά στη θάλασσα, καθώς και τις χαρές των αρι¬στοκρατικών σπορ.
  Η αντίθεση ανάμεσα στο γεύμα αυτό και στα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα στους δρόμους της Αθήνας είναι πραγματικά τρομερή.
  Εδώ δεν υφίσταται κράτος σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα. Αντ΄ αυτού υπάρχει μια χαλαρή ιεραρχία ατομιστών πολιτικών, μερικοί από τους οποίους είναι χειρότεροι από άλλους, που είναι τόσο απασχολημένοι με τον προσωπικό τους αγώνα για εξουσία, ώστε δεν έχουν τον χρόνο να αναπτύξουν οικονομική πολιτική, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι είχαν την ικανότητα.
  Υπάρχει μεγάλη ανομοιομορφία εις το βιοτικόν επίπεδον και τα εισοδήματα ανά την Ελλάδα. Οι κερδίζοντες, δηλαδή οι βιομήχανοι, οι έμποροι, οι κερδο¬σκόποι και οι μαυραγορίται, διάγουν εν πλούτω και χλιδή, το πρόβλημα δε αυτό ουδεμία κυβέρνησις το αντιμετώπισεν αποτελεσματικώς. Εν τω μεταξύ αι λαϊκαί μάζαι περνούν μιαν αθλίαν ζωή. Οι κερδίζοντες είναι σχετικώς ολίγοι τον αριθμόν και ο συνολικός πλούτος των, περιερχόμενος εις τό σύνολον του πληθυσμού θα επέφερεν ελάχιστην βελτίωσιν των γενικών συνθηκών διαβιώ¬σεως. Αλλ΄ ο πολυτελής τρόπος ζωής των εν μέσω της πτώχειας συντείνει εις το να εξοργίζη τας μάζας και να υπογραμμίζη την δυστυχίαν των πτωχών.
  Δύο και ήμισυ έτη μετά την απελευθέρωσιν η Ελλάς ευρίσκεται εις μί¬αν κατάστασιν νεκρώσεως παρά την ούσιαστικήν έξωτερικήν βοήθειαν και την αρμοδίαν εξωτερικήν καθοδήγησιν.
  Εις ολόκληρον την χώρα, απ΄ άκρου εις άκρη, κυριαρχεί μία γκρίζα ανυπεράσπιστη, βαθιά έλλειψη πίστης για το μέλλον – μία έλλειψη πίστης που οδηγεί σε πλήρη απραξία προς το παρόν. Οι άνθρωποι έχουν παραλύσει από την αβεβαιότητα και τον φόβο, οι επιχειρηματίαι δεν επενδύουν, οι καταστηματάρχαι δεν αποθηκεύουν προμήθειες.»

  Άστα σου λεω μην τα ψάχνουμε τώρα φίλε .

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: