Κεντροδεξίος επιτάφιος-Η ιδεολογία του ΛΑΟΣ, το ύφος της ΕΠΕΝ κι η πολιτική του ΔΝΤ ενώνουν…αλλά ποιους;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DimokratiaIΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ

netakias

Ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ έλεγε το 2011 ότι “Αν δεν κυβερνήσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν υπάρχει σωτηρία” μετά αφησε τον σωτήρα για να γίνει υπουργός του σωτήρα Λουκά Παπαδήμου, μετά άφησε κι αυτόν τον σωτήρα για να πάει στην ΝΔ για να βρει τους σωτήρες Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο και τώρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Ιδεολογία είναι μόνον ο τυχοδιωκτισμός. Τον Αδωνι Γεωργιάδη, τον ακολούθησε ο Μάκης Βορίδης, ο Θάνος Πλεύρης και τώρα η Νίκη Τζαβέλα.

Αντί όμως να γίνει πολυσυλλεκτική η ΝΔ, τελικά έγινε το διάδοχο σχήμα του ΛαΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη! Και δεν είναι μόνον η ηγετική ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μπορείς να πεις έστω, ότι του επέλεξε τους παραπάνω λόγω του ότι φώναζουν στα τηλεοπτικά πάνελ, είναι και τα απλά στελέχη, από τους συνεργάτες μέχρι τις τοπικές οργανώσεις και τους υποψηφίους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που έχουν παραγγωνίσει την βάση της ΝΔ κι αυτοχρίζονται με το έτσι θέλω.

Από τις κυβερνήσεις Καραμανλή, έχουν εξαφανιστεί σχεδόν όλοι. Κάποιοι αποκεφαλίστηκαν, άλλοι έχουν υποσχέσει και περιμένουν το χρίσμα, άλλοι θέλουν να συμμετάσχουν και βρίσκουν κλειστές πόρτες, αλλά για τους φίλους της εποχής των Σαμαροβενιζέλων και υβριστών της ΝΔ οι κινήσεις είναι fast track! Ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Δημήτρης Τσιορδας διευθυντής του γραφείου Τύπου του δοτού Λουκά Παπαδήμου, ο Γιάννης Λοβέρδος, η Αννα Διαμαντοπούλου με τους συνεργάτες της, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Γιώργος Αυτίας, ο Δημήτρης Καμπουράκης και λίστα δεν έχει τέλος.

Τι μπορεί να ενώνει τον ΛΑΟΣ με το Σημιτιστάν;

Μα η ελιτ που τους στήριζε πάντα και τους στηρίζει και σήμερα. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει βέβαια, δυστυχώς για την ΝΔ, είναι ότι το 45,4% με τους 165 βουλευτές στον Κώστα Καραμανλή δεν ο έδωσαν τα ΜΜΕ, που ήταν όλα απέναντι του το 2004, αλλά η λαϊκή βάση της κεντροδεξίας. Θα το καταλάβουν στην εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ