olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Ακροδεξιοχουντική φράξια εναντίον του Δένδια που τόλμησε να διαχωρίσει την μεγάλη πατριωτική παράταξη από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής!

Posted by Igor Zinovyev on March 12, 2019

ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣnetakias

Στόχος πολλών στελεχών εντός αλλά και στις παρυφές της ΝΔ έγινε για μια ακόμη φορά ο Νίκος Δένδιας με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

«Είμαστε το κόμμα του μέτρου και της εθνικής ευθύνης. Είμαστε κόμμα πατριωτικό, δεν είμαστε κόμμα εθνικιστικό. Δεν μας αρέσουν οι κραυγές, δεν μας αρέσουν οι λαϊκισμοί» ανέφερε επίσης  ο Νίκος Δένδιας.

«Δεν λέω να αφήσουμε την δεξιά μας άποψη αλλά αν πρόκειται για τη δεξιά της δεξιάς μας “δεν θα πάρω”Χρυσή Αυγή δεν είμαστε», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός προσθέτοντας ότι «οι τόνοι πρέπει να είναι τέτοιοι που να επιτρέπουν τον διάλογο και το επιχείρημα».

«Η κοινωνία είναι πονεμένη», σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «δεν αντέχει τις κραυγές. Δεν αντέχει τις υστερίες. Δεν αντέχει ένα κλίμα ψυχροπολεμικό. Τα προβλήματα είναι τεράστια. Μπορούμε να διαφωνούμε. Αλλά αυτό οφείλει να γίνεται σε ένα πλαίσιο που να επιτρέπει το διάλογο».

Όλα τα παραπάνω δεν ήχησαν για μια ακόμη φορά καλά στα αυτιά στην πέμπτη φάλαγγα των χουντικών και των ακροδεξιών που έχει μαζέψει ο Μητσοτάκης κι ο Σαμαράς κι η οποία κινείται κοντά στην ηγεσία της ΝΔ.

Κι αν επισήμως από την Πειραιώς απέφυγαν να κάνουν κάποιο σχόλιο, προκειμένου να αποφευχθεί νέος κύκλος εσωστρέφειας, δεν ίσχυσε το ίδιο για κάποιους που κινούνται στις παρυφές της ΝΔ, οι οποίοι έσπευσαν να επιτεθούν στο Νίκο Δένδια.

Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις είπε “Χρυσή Αυγή” ο Νίκος Δένδιας, γύρισαν όσοι αλεξιπτωτιστές , νεοδημοκράτες, προέρχονται από ακροδεξία, χουντικά και νεοφιλελεύθερα κόμματα

 

2 Responses to “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Ακροδεξιοχουντική φράξια εναντίον του Δένδια που τόλμησε να διαχωρίσει την μεγάλη πατριωτική παράταξη από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής!”

 1. Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ said

  Ο Νίκος Δένδιας εξέφρασε κάθε Νεο Δημοκράτη, αλλά και κάθε σοβαρό πολιτικό στην Ελλάδα, από όποιο κόμμα κι αν προέρχεται.

  «Εάν η σκληρή γραμμή γίνει κυρίαρχη στη Νέα Δημοκρατία, θα καταντήσουμε κομματίδιο του 18 τοις εκατό», προειδοποίησε ευθέως ο Νίκος Δένδιας, εκτοξεύοντας ιοβόλο καρφί ενάντια στον τέως αρχηγό που πέτυχε το ιστορικό χαμηλό του 2012. «Δεν είμαστε γκρουπούσκουλο, με εθνικιστικές κραυγές και λαϊκισμούς. Εφ’ όσον χάσουμε τον ευρωπαϊκό μας χαρακτήρα, την πατήσαμε. Θα κάνουμε τέτοια χάρη στον κ. Τσίπρα, που δεν την ονειρεύεται».

  Like

 2. Κράτα το σανό για το σπίτι σου άθλιε δημοσιοκάφρε. Εμείς δεν ξανατρώμε said

  Ρε δε πα να γαμηθείτε όλα τα μνημονιακά παρτάλια ;
  Σε ποιους απευθύνεσαι ρε βλάκα ;
  Στο ακροατήριο των ανύπαρκτων ΑΝΕΛ ;
  Τράβα να βρεις τα απομεινάρια του στα μπουζούκια που τα σπάει κάθε βράδυ ο κουμπάρος και εργοδότης σας (αφού χάσατε τις “δουλίτσες” σας στο ΥΠΕΘΑ)

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: