olympia.gr

Για την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, την Αλήθεια

Αρχίσατε την μοιρασιά με τον ΣΥΡΙΖΑ κύριε Μητσοτάκη;

Posted by olympiada on February 26, 2019

Δυο μήνες περίπου πριν είχατε καταγγείλει το μεγάλο σκάνδαλο με το αστείο τίμημα που επιχείρησε η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός να παραχωρήσει το Ελ. Βενιζέλος. Ήταν όντως η μοναδική σκοτεινή υπόθεση και γι’ αυτό παρενέβη η Κομισιόν και ανάγκασε την κυβέρνηση να απαιτήσει 110% μεγαλύτερο τίμημα. ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Όχι για μαϊμού σκάνδαλα όπως τα υπόλοιπα που καταγγέλετε.

Εσείς όμως κύριε Μητσοτάκη, μια που το είπατε, μια που το εξαφανίσατε, και μάλιστα πολλά από τα φιλικά σας μέσα κατέβασαν ακόμα και την παρέμβαση σας. Γιατί; Μια φορά δικαιωθήκατε και όμως το κρύβετε;

Δυο τινά συμβαίνουν. Ή μοιράζετε ασυλίες με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή τα μοιράζεστε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι συμβαίνει, θα το μάθουμε ακριβώς.

2 Responses to “Αρχίσατε την μοιρασιά με τον ΣΥΡΙΖΑ κύριε Μητσοτάκη;”

 1. ΠΑΤΙΣΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ said

  Μάκης Τριανταφυλλοπουλος Vs Κούλη :

  ( Κοινωνική δικαιοσύνη σημαίνει να μην διορίζεσαι μετά την αποφοίτηση σου με υψηλό μισθό σε τράπεζα ελεω ονόματος, ούτε να γίνεσαι υπουργός κληρονομικώ δικαίω και πολύ περισσότερο να θεωρείς κεκτημένο την θέση του προέδρου σε ένα κόμμα και γιατί οχι του πρωθυπουργού…)

  Βαξεβάνης : ( …Τι συμβαίνει σε αυτήν τη χώρα; Που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ομοτράπεζος του Χριστοφοράκου , που απαντούσε με υπόκλιση σε κάθε κλήση της Siemens για να φωτογραφηθεί, που ξέχασε να πληρώσει τα τηλεφωνικά της κέντρα, που δεν είχε την περηφάνια να αγοράσει ένα πλυντήριο 500 ευρώ και έπρεπε να του το χαρίσουν, που ανέλαβε υπουργός και έκοψε, απέλυσε, «ακρωτηρίασε», που έγινε «Κήρυκας» απλήρωτων δανείων και Χανίων, που υπόσχεται διαφάνεια αλλά η σύζυγός του έχει άγνωστους χρηματοδότες τυλιγμένους στην ανωνυμία των offshore , που υπόσχεται χαμηλή φορολόγηση αλλά της συζύγου του είναι ανύπαρκτη στους παραδείσιους προορισμούς, που τον πειράζει η εγκληματικότητα Εξαρχείων και περιχώρων αλλά καθόλου του άριστου κουμπάρου του στη Λάρισα που μπήκε στη φυλακή για απάτες, που τον πειράζουν οι μετανάστες αλλά τα στελέχη του βγάζουν μεροκάματο κάνοντας παράνομες ελληνοποιήσεις, που, που, που… αλλά όταν έρθει εν τη βασιλεία του όλα θα τα αλλάξει και θα φιλήσει η επιχειρηματικότητα τύπου Μαρέβας τον βάτραχο της πολιτικής και θα γίνει πρίγκιπας…)

 2. Grecian Rider said

  Αυτός ο απατεώνας για να κάνει rescue την διαπλοκή και όλους τους καταζητούμενους που τον περιβάλουν, όχι μόνο με τα χρυσαύγουλα και τα κουμμούνια αλλά και με τον ίδιο τον διάβολο δεν θα διστάσει να συνεταιριστεί αρκεί να το κατορθώσει.

  Αλλά τι το ψάχνουμε . .
  αφού ο μβλάκας ο Έλληνας και βόσκει και κοιμάται με τα τσαρούχια, δυστυχώς θα τον φάμε κι αυτόν στην μάπα, για νά ‘χουμε να λέμε άλλη μιά φορά “εμείς δεν φταίμε γιατί δεν ξέραμε”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: