olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο Τσουκάτος πήγε στο ΠΑΣΟΚ σε δυο χρόνια τα δεκαπλάσια από ότι όλοι οι ταμίες του Αλ Καπόνε σε όλη τους τη ζωή.

Posted by olympiada on Φεβρουάριος 14, 2019

16 δισεκατομμύρια δρχ σε τρία χρόνια. Και αναρωτιέσαι ακόμα γιατί καταστράφηκες στο χρηματιστήριο, γιατί ξεπουλήθηκαν τα Ίμια, γιατί υποδουλώθηκε η πατρίδα σου. Κόστιζε ακριβά βλέπεις το “κοινωνικό φαινόμενο” Σημίτη…

2 Σχόλια to “Ο Τσουκάτος πήγε στο ΠΑΣΟΚ σε δυο χρόνια τα δεκαπλάσια από ότι όλοι οι ταμίες του Αλ Καπόνε σε όλη τους τη ζωή.”

 1. Μανώλης said

  Και χρωστάνε και στις Τράπεζες.

 2. Ο ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ said

  ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ:!!!
  (…Οι πολιτευόμενοι και διαχειριστές των κοινών δωροδοκούνται και εξαγοράζονται. Κι όσο για τη μεγάλη µάζα των πολιτών, είτε δεν αντιλαμβάνονται τα όσα διαπράττουν οι κυβερνώντες, είτε τα αντιλαμβάνονται αλλά δεν αντιδρούν, βυθισμένοι όπως είναι στη ραστώνη και την άνεση της καθημερινότητας.
  Από τούτη την αρρώστια έχουν προσβληθεί παντού οι πάντες – απλώς, ο καθένας τρέφει την ψευδαίσθηση ότι η συμφορά δεν θα χτυπήσει τη δική του πόρτα, αλλά θα διασφαλίσει τα δικά του συμφέροντα εκμεταλλευόμενος τους κινδύνους των άλλων …)

  Το πολιτικό σύστημα που κυβερνά την Χώρα μας εδώ και 4 δεκαετίες, έχει σαπίσει πιά και είναι άκρως επικίνδυνο.

  Είναι δυνατόν αυτοί που οδήγησαν την χώρα και τους Έλληνες στην σημερινή κατάντια να την βγάλουν από τον βούρκο και την εξάρτηση από τους ξένους, τους οποίους υπηρετούν δουλικά?

  Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ: (EAM B YΔΡΟΧΟΟΣ)
  ( Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα… Είναι δικαστικό πρόβλημα.
  Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.
  …Το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα δεν είναι θέμα πολιτικής. Θα ήταν τέτοιο, αν το χρέος ήταν πραγματικό και όχι προϊόν απάτης. Θα ήταν τέτοιο, αν ίσχυε η παγκάλεια ρήση τού …”μαζί τα φάγαμε”. Όμως, επειδή αυτό είναι προφανές ότι δεν συμβαίνει, αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα δικαιοσύνης και άρα ανήκει στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της δικαιοσύνης…)

  H χώρα είναι ολοφάνερα λεηλατημένη και την εξουσιάζουν ανθρωπάρια απίστευτης ανικανότητας, απληστίας και ασυνειδησίας.

  Όλοι μας γνωρίζουμε τους κλέφτες και τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος, και κανείς δεν ανέχεται πλέον την άρνηση απονομής δικαιοσύνης μέσα από προσχηματικές και χρονοβόρες διαδικασίες.

  Όλοι αυτοί οι Πασοκό-ληστές και οι Μιζό-αρπάχτρες που έγιναν Κροίσοι σώζοντας τον τόπο από το 1981 και μετά, πρέπει να λογοδοτήσουν για τα φαγωμένα και τα μιζαρισμένα…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: