ΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΝΔ! Πρίν λίγο η Μπακογιάννη άδειασε τον Σαμαρά «Εγώ θα τους λέω Βόρεια Μακεδονία και όχι Σκοπιανούς. Το κόμμα έχει αρχηγό και λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης!» @SERKOT65 [ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΤ]

Η Ντόρα Μπακογιάννη πριν λίγο στον Σεραφείμ Κοτρώτσο άδειασε τον Αντώνη Σαμαρά τον Κυρανάκη και τους άλλους της ομάδας του λέγοντας ξεκάθαρα «Εγώ θα τους λέω βόρεια Μακεδονία και όχι Σκοπιανούς! Το κόμμα έχει αρχηγό και λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης!»

Πλήρης ρήξη πλέον στη Νέα Δημοκρατία

https://dai.ly/x72bgen

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΣΚΟΠΙΑ,ΠΓΔΜ,NORTH MACEDONIA,SKOPJE FYROM,ZORAN ZAEV,ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ,ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

20 σκέψεις σχετικά με το “ΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΝΔ! Πρίν λίγο η Μπακογιάννη άδειασε τον Σαμαρά «Εγώ θα τους λέω Βόρεια Μακεδονία και όχι Σκοπιανούς. Το κόμμα έχει αρχηγό και λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης!» @SERKOT65 [ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΤ]”

 1. Δημοσκόπηση ΕΦ.ΣΥΝ.-Prorata: Η κορύφωση του ψεύδους. Η αποθέωση της ασυδοσίας!

  Η κοροϊδία των δήθεν δημοσκοπήσεων συνεχίζεται και λαμβάνει διαστάσεις πλημμυρίδας στην παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που διανύουμε.
  Κάθε μέρα, σχεδόν και μια ψευδο-δημοσκόπηση βομβαρδίζει την κοινωνία, έτσι ώστε να μην επιτραπεί, κατά το δυνατόν, από τους κρατούντες, να σκεφτεί και να φανταστεί ο πολίτης ότι μπορεί να διαμορφωθεί ένα διαφορετικό ανατρεπτικό σκηνικό, πέραν εκείνου που επιθυμούν τα ληστρικά κατεστημένα εγχώρια και ξένα συμφέροντα.
  Το νέο πόνημα της ημέρας υπήρξε ψευδο-δημοσκόπηση της Prorata στην «εφημερίδα της κυβέρνησης» ΕΦ.ΣΥΝ., η οποία ΕΦ.ΣΥΝ. ακούει Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) και βγάζει, δυστυχώς, σπυράκια, πιο εμπαθής απέναντί της και από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
  Η Prorata, λοιπόν, βγάζει την διαφορά υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στο 5,5%. Προηγούμενη δημοσκόπηση στο κυβερνητικό Documento έβγαζε την ίδια διαφορά στο 2%. Οι δημοσκοπήσεις που κατασκευάζονται στα γραφεία της ΝΔ από τους υπαλλήλους του Κυρ. Μητσοτάκη, ανεβάζουν, ως γνωστόν, την διαφορά από 10% έως 19%!
  Κανένα στατιστικό λάθος δεν δικαιολογεί τέτοιες αποκλίσεις στην διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
  Αυτές οι διαφορές δικαιολογούνται μόνο με το μαγείρεμα των δημοσκοπήσεων, που πάει σύννεφο!
  Άλλωστε, ο κλάδος των λεγόμενων δημοσκοπικών εταιρειών λειτουργεί προστατευμένος και απολύτως ασύδοτος.
  Για τις δημοσκοπικές εταιρείες και τις δημοσκοπήσεις δεν υπάρχει καμία δημόσια και ανεξάρτητη αρχή που να ασκεί τον οποιονδήποτε, έστω και για τα μάτια του κόσμου, έλεγχο. Όπως δεν υπάρχει εισαγγελέας που να διαπιστώνει τις εξόφθαλμες χαώδεις αποκλίσειςμεταξύ των διαφόρων δημοσκοπήσεων, ώστε αυτεπάγγελτα να παρέμβει για την πιο άθλια παραπλάνηση του κοινού, παραπλάνηση που, φυσικά γίνεται έναντι αδρότατης αμοιβής.Χορός από ευρώ στήνεται γύρω από το «πάρτι» των δημοσκοπήσεων, με τις δημοσκοπικές εταιρείες να φέρονται ότι «διαπραγματεύονται» τα ποσοστά που εμφανίζουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, συχνά ακόμα και με σχετικά εξευτελιστικά ποσά.
  Τα μεγάλα θύματα των δημοσκοπικών εταιρειών είναι, για ευνόητους λόγους, τα δημοκρατικά αντιμνημονιακά κόμματα και πρώτα απ’ όλα η ΛΑ.Ε, που συνιστά κατ’ εξοχήν απειλή για το σύστημα. Και είναι η κατ’ εξοχήν απειλή, γιατί επιδιώκει άμεσα την ανατροπήκαι δεν την παραπέμπει στην «άλλη ζωή», ενώ διαθέτει ριζοσπαστικό, άμεσα εφαρμόσιμο, εναλλακτικό πρόγραμμα διεξόδου, ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού και κυρίως υποστηρίζει μια ενωτική πρόταση για ένα μέτωπο πολιτικής, κινηματικής και εκλογικής συνεργασίας όλων, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, των πραγματικών αριστερών και συνεπών προοδευτικών, πατριωτικών, δημοκρατικών, αντιμνημονιακών δυνάμεων.
  Αυτός είναι ο λόγος που η Prorata, πέραν των άλλων χυδαίων και ρυπαρά προπαγανδιστικών υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ «ευρημάτων», έδωσε στην ΛΑ.Ε με τη δημοσκόπησή της το… γενναιόδωρο ποσοστό του 0,5% (!!!). Ούτε ο… Λαφαζάνης και ο Στρατούλης, σύμφωνα με τους άθλιους ψευδολόγους και υπαλληλίσκους, φαίνεται να μην ψηφίζουν ΛΑ.Ε!!! Αυτό το τόσο μίσος, μένος και πάθος τους ενάντια σε αυτήν την παράταξη, μπορεί να δικαιολογείται απολύτως πολιτικά, αφού μόνο ή κυρίως η ΛΑ.Ε απειλεί το σημερινό βρόμικο σύστημά τους, αλλά είναι απολύτως αδικαιολόγητο και αηδιαστικό για τους κανόνες μιας ελάχιστης και στοιχειωδώς αξιοπρεπούς δημοσιογραφίας.
  Η ΛΑ.Ε κόβει τα πόδια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
  Η ΛΑ.Ε, ειδικά, βάλλεται, επίσης, μανιασμένα και με λύσσα που μπορεί να χαρακτηριστεί «εμβληματική», από το επιτελείο Μητσοτάκη. Ο λόγος είναι απλός. Ο Μητσοτάκης, με την είσοδο της ΛΑ.Ε στη Βουλή, αφού είναι η μόνη στον δημοκρατικό αντιμνημονιακό χώρο που μπορεί να σπάσει (και όπως φαίνεται σπάει) το όριο του 3%, χάνει, σχεδόν 100%, κάθε δυνατότητα για αυτοδυναμία, ενώ ακόμα και κυβέρνηση συνεργασίας αν κάνει με κανένα ΚΙΝΑΛ, με την ΛΑ.Ε στη Βουλή, αδυνατεί να συγκεντρώσει 180 βουλευτές, με αποτέλεσμα μέσα στο 2019 να αναγκαστεί, λόγω μη δυνατότητας εκλογής Προέδρου, να πάει σε εκλογές με «απλή αναλογική». Τέλος, λοιπόν, το πρωθυπουργικό μέλλον του!
  Από την άλλη, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ παθαίνει αλλεργία και μόνο με το άκουσμα του ονόματος της ΛΑ.Ε, αφού ξέρει άριστα ότι με την ΛΑ.Ε στη Βουλή δεν θα υπάρχει η παραμικρή ελπίδα για να έχει μέλλον.
  Αυτός είναι ο λόγος που η ΛΑ.Ε θάβεται στην κυριολεξία, με έναν απίστευτο φανατισμό και από κοινού απ’ όλο το σημερινό βρόμικο σύστημα της ξενοδουλίας, της χρηματιστικήςολιγαρχίας, της κλεπτοκρατίας, του ξεπεσμού, του πολιτικού παραεμπορίου, των πιο χυδαίων πελατειακών σχέσεων, της πολιτικής εξαγοράς, της διαφθοράς και της παρακμής.
  Όλοι αυτοί τρέμουν στην ΛΑ.Ε τις ιδιότητες της αξιοπρέπειας, της αξιοπιστίας, της εντιμότητας, του δημοκρατισμού, του πατριωτισμού, της λαϊκότητας και της προοδευτικής και ρεαλιστικής προγραμματικής της αντίληψης, για μια επιτέλους δίκαιη, κυρίαρχη και ανεξάρτητη Ελλάδα της ανάπτυξης, της παραγωγικής ανασυγκρότησης και του μετασχηματισμού.
  Η φαυλότητα των δημοσκοπήσεων και η εκτόπιση των εκτός Βουλής κομμάτων
  Πολλές, ίσως οι περισσότερες, των δημοσκοπικών εταιρειών (ελάχιστες οι εξαιρέσεις) δεν κάνουν καν τον κόπο να υποβάλουν στον κόσμο ερωτήσεις και να υποστούν έστω υποτυπώδη έξοδα. Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις κατασκευάζονται στα γραφεία, όπου εκεί, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του «πελάτη»-αφέντη και του κόμματος το οποίο στηρίζει ή αντιπροσωπεύει, διαμορφώνονται, γύρω από ένα τραπέζι, οι επιλογές, οι προτιμήσεις και τα ποσοστά. Έτσι απλά! Συχνά πυκνά ο ίδιος ο αρχηγός του κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ κλπ.) βάζει με το χέρι του τις τελευταίες πινελιές στη δημοσκόπηση, που έχει κατασκευαστεί από το ίδιο το επιτελείο του, λίγο πριν η τελευταία δει το φως της δημοσιότητας και αρχίσει να κυκλοφορεί με πηχυαίους τίτλους.
  Ακόμα, όμως και αυτές οι δημοσκοπικές εταιρείες που κάνουν τον κόπο να ρωτούν τηλεφωνικά ή και με αυτόματο τηλεφωνικό σύστημα, τους πολίτες και αυτές, με έναν εκπληκτικό κυνισμό και ωμή αυθαιρεσία, ρωτούν, σύμφωνα με σωρεία επώνυμων καταγγελιών που διαθέτουμε και αφορούν πολύ συγκεκριμένες με το όνομά τους εταιρείες, τους πολίτες για την προτίμησή τους, μόνο ανάμεσα στα κόμματα που εκπροσωπούνται σήμερα στη Βουλή. Εξαιρούν, έτσι, εξοργιστικά τα κόμματα που βρίσκονται εκτός Βουλής και ειδικότερα την ΛΑ.Ε, παρόλο που και με αυτό το αχαρακτήριστο και απαράδεκτο κριτήριο, η εξαίρεση της ΛΑ.Ε είναι αδικαιολόγητη, αφού εκπροσωπείται στην Ευρωβουλή, έχοντας «θεσμικά» τα ίδια δικαιώματα με τα κοινοβουλευτικά κόμματα.
  Εντυπωσιακό, πάντως, και άκρως προκλητικό είναι ότι η εξαίρεση από το ερωτηματολόγιο των κομμάτων εκτός Βουλής δεν ισχύει για ένα μικρό ακροδεξιό κόμμα, με «καρατζαφερικό» παρελθόν στήριξης της κυβέρνησης Παπαδήμου-Σαμαρά-Βενιζέλου, και «δεκανίκι», σήμερα, του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο περιέργως υπεισέρχεται, σύμφωνα πάντα με τις επώνυμες καταγγελίες που διαθέτουμε, στο ερωτηματολόγιο των «αδέκαστων» εταιρειών μας και εμφανίζεται, όχι πολύ σπάνια, με ένα ποσοστό που βρίσκεται, από το πουθενά, πάνω από το 2%!
  Θαυμάστε τους! Τρέμουν την κοινωνία. Τρέμουν τους πολίτες, που τους θεωρούν υπηκόους και «πρόβατα», τα οποία πρέπει να κατευθυνθούν στη στάνη.
  Γρήγορα, όμως, θα δουν τα «κίτρινα γιλέκα» αυτών των πολιτών στους δρόμους να συντρίβουν δημοσκοπικές εταιρείες, δημοσκόπους και δημοσκοπικά ευρήματα και κυρίως το φαύλο, διεφθαρμένο, ληστρικό και ξεπεσμένο σύστημα που βρίσκεται πίσω τους και από πάνω τους!

  Μου αρέσει!

 2. O Σύριζα πάει για 4 τοις εκατό εκεί που ήταν .
  Άδικα το παίζει μονομάχος με την ΝΔ , ξεχάστε το , όσο και αν τους λιβανίζουν τα καθεστωτικά μέσα.
  Εξ άλλου το ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο αριστερά που για να μην χάσει τις καρέκλες πήρε με μαλαγανιές δεξιούς και τους έκανε Υπουργούς.
  Η Ιδεολογία της καρέκλας .
  Δεν υπάρχει μεταπολεμικά μεγαλύτερη ξευτίλα κόμματος ιδίως δήθεν…… αριστερού που μας βγήκε πιο δεξιά και από την δεξιά .
  Ζυγώνει η τιμωρία τους , να προσδεθούν καλά γιατί προσγειωνόμαστε .

  Μου αρέσει!

 3. ..kαι μας εφθασαν στην απολυτη ξεφτιλα διοτι ενεργοντας σαν υποχειριο και εντολοδοχοι των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ-ΝΑΤΟ και ΓΕΡΜΑΝΩΝ παραχωρησαν το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε φυλες σλαβοφωνες.

  Μου αρέσει!

   1. …όταν οι γερμανοί και το φίλιο προς εκείνον κατεστημένο του το επιτάσσουν, είναι – γίνεται γιγαντολεβέντης.
    Οι θεσσαλονικείς είναι ξύπνιοι,
    Καλά θα κάνουνε λοιπόν του λοιπού ν΄ αρχίσουνε να καταλαβαίνουνε τι περίεργους- παράξενους ρόλους παίζει.
    Άσε ο λόγος του.
    Συμβόλαιο !
    Κατά πώς θα ξυπνήσει σκεπτεται με ποιό χέρι από τα δύο θ΄ αρχίσει να υπογράφει και από ποιό ν΄ αρπάξει.

    Μου αρέσει!

 4. Γιατί μωρή καριόλα θα τους λες βόρεια μακεδονία ;;;;
  Η συμφωνία γράφει ότι δεν έχουν σχέση με την Μακεδονία του Μέγα ….αφού δεν έχουν σχέση και το παραδέχονται σε επίσημα κρατικά έγγραφα συμφωνίες οι ίδιοι , τότε γιατί να τους λέμε βόρειο μακεδόνες ;;;;……σκοπιανοί και πολύ τους είναι μητσοdracula !!!

  Μου αρέσει!

   1. χαχχααχαχχχαχαχχα…ναι ναι τασοπερδικλομαίρη αυτοανόητη κτλ κτλ κτλ σου γαμώ τον άδωνη ….χχχαχαχχαχαχαχχαχαχ
    Εσύ μωρή χαρχάλω πως θα τους λες τους σκοπιανούς ;;;

    Μου αρέσει!

    1. Η λουγκριτσα μπορεί να τους λέει οπως θΈΛει λόγω ακαταλόγιστου φίλε μου.
     Άσε που ως οπισθοκινητη ενίοτε ξεφεύγει η αρρωστη από την λογική που μάλλον στερείται εξ αιτίας κατακλυσμιαιων εμμονων της.
     Ορατον τοις πασι: Το άτομο χρήζει παρακολούθησης οχι υπηρεσιακη μα των ειδικών οπως π.χ. ψυχολογων- ψυχιάτρων.
     Όταν τον παίρνει στα σοβαρά (τον ρόλο του) τότε είναι αποκλειστικα για τον πούτσο.
     Και κλααααμααα η κυρία.

     Μου αρέσει!

 5. Ολυμπία κοίτα τα χάλια σου τώρα . Όλοι οι ΑΝΕΛ γεμίζουν ένα ταξί μόνο.
  Βλέπεις ρήξη στην ΝΔ ε ? A πα πα πα πα.
  Να κοιταχθείτε στον καθρέπτη όσοι εναπομείνατε στα ΑΝΕΛ , είναι ζήτημα αν γεμίζετε έστω και ένα ταξί με τα κατορθώματα σας.
  Ρήγμα στην ΝΔ ε ? Πολύ θα θέλατε. Μήπως βλέπετε καθρέπτη ?

  Μου αρέσει!

 6. Η Κυβέρνηση με την στήριξη των ΑΝΕΛ πήγε στις ΠΡΕΣΠΕΣ και υπόγραψε την παράδοση ενός κομματιού του γεωγραφικού χώρου της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε Σλάβους , όνομα Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δηλ. η Νότιος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι η Θεσσαλονίκη σαν γεωγραφικός χώρος υποθέτω. Οκ.
  Οι ΑΝΕΛ όσοι απέμειναν που σκίζουν τα καλτσόν τους εκ του πονηρού τώρα , γιατί επέτρεψαν στον ΤΣΙΠΡΑ να πάει στις ΠΡΕΣΠΕΣ σαν Πρωθυπουργός ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν ρίξει την Κυβέρνηση πριν την συνάντηση στις Πρεσπες?
  Να έχουμε μπέσα και να λέμε ίσια και σταράτα πράγματα.
  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ.
  Οι Αμερικανοί πίεζαν να μπουν τα ΣΚΟΠΙΑ στο κόλπο του ΝΑΤΟ , οι Γερμανοί επίσης. Ξέρουν αυτοί γιατί πίεζαν. Μην το παίζουν τρελιτσες οι δικοί μας τώρα.
  Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτά τα αιτήματα τους σαν πατριώτης?
  Οκ παιδιά μην το ψάχνουμε τώρα αυτό , ας τους ελεγαν οκ να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΟΚ αλλά το όνομα δεν μας αρέσει διότι δεν λύνει προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν μελλοντικά, αντιθέτως θα χειροτερεύουν τα προβλήματα.
  Κανένας δεν μίλησε τότε πλην ολίγων στην βουλή και εξωκοινοβουλευτικών δυνάμεων επίσης.
  Οι ΑΝΕΛ έκαναν μόκο και μετά την υπογραφή σκίζουν καλτσόν. Ντροπή.
  Σωστά η Μπακογιάννη αποκαλεί την Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σαν Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .
  Έτσι δεν υπόγραψε η Ελληνική δημοκρατία στις ΠΡΕΣΠΕΣ ? Έτσι υπόγραψε.
  Φταίει η Μπακογιάννη σε κάτι ? Οι ΑΝΕΛ έδωσαν το οκ. στον ΤΣΙΠΡΑ και ΚΟΤΖΙΑ να πάνε ΠΡΕΣΠΕΣ να υπογράψουν. Τώρα το παίζουν αντίσταση μην χάσουν ….την αξιοπρέπεια?
  Να τα πούμε πιο σταράτα ? την αξιοπρέπεια την είχαν ήδη χάσει όταν είπαν ΝΑΙ στα μνημόνια.

  Μου αρέσει!

 7. το γαρ πολυ της θλιψεως γεννα παραφροσυνη……………

  θα το πιειτε ολοκληρο το ποτηρι ……κοπροσκυλα……………

  και μετα τις εκλογες…….να δουμε…………τι θα (κ)λετε…………..μια φορα μας φλομωσατε στα ψεματα και κανατε ρεσαλτο…….τωρα …..καθε κατεργαρης στον παγκο του…………….

  υποκειμενα……….εφιαλτες……….

  Μου αρέσει!

 8. @ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

  ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.
  ΤΡΕΛΟ Ε ?

  ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΣΟΥ ΛΕΩ.

  Μου αρέσει!

 9. ΓΡΑΦΤΕ πιστεψτε οτι θελετε θα τριβεται τα ματια σας.Πρωτο κομμα ειναι ,,και εχουμε Τσιπρας 35-38 % Κουλης 25-27% Χρ.Αυγη 4-7% Κκε 5-7 τα αλλα αστα.Και το -15 εδιναν κουλη.Επεσα ακριβως τα ποσοστα,εδινα 2 μοναδες υπερ του κουλη και ηταν μειον.Απλα ο Τσιπρας δεν εχει αντιπαλο και τον ..πανε ολοι,απο ανατολη μεχρι δυση…ΑΥΤΑ….

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s