olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Νεα, άφθαρτα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Posted by olympiada on February 12, 2019

One Response to “Νεα, άφθαρτα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ”

 1. Φ.Π. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ said

  Η OIKOΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΘΡΑΣΥΤΗΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ :

  Οι κυβερνούντες την Ελλάδα αδελφοί κ.κ. Γ. και Ν. Παπανδρέου, έχουν δηλώσει επισήμως τα κατωτέρω αναφερόμενα :
  Γ. Παπανδρέου : Κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ σε υπερπολυτελές πεντάστερο τουριστικό ξενοδοχείο, εν μέσω λιτότητας {για τους κοινούς θνητούς} τον Μάρτιο 2010 ο νυν κ. πρωθυπουργός δήλωσε τα εξής : «Οταν κληθήκαμε πριν πέντε μήνες να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της Ελλάδας ….». Απέφυγε πάντως να γνωστοποιήσει ποίοι τους κάλεσαν.

  Είναι επίσης ο μοναδικός πολιτικός της Ελλάδας που ανακάλυψε , ότι η χαρακτηρισθείσα ως μουσουλμανική μειονότητα των Ελλήνων της Δυτικής Θράκης με τη Συνθήκη της Λωζάνης , ότι αυτή είναι «τουρκική». Δήλωσεν επίσης ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγώτερα από εκείνα που μας ανήκουν, για να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς , παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μη μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας».

  Αυτά ελέχθησαν σε δημόσια εκδήλωση στον εκδότη της επιθεώρησης «Πατρίδες» του Καναδά Θωμά Σάρα , παρουσία πλήθους αλλά και του τότε Ελληνα πρέσβη στον Καναδά το 1999 κ. Γιάννη Θωμόγλου !

  Ο κ. Γ. Παπανδρέου τότε ήταν υπουργός Εξωτερικών, και ασφαλώς αυτές οι δηλώσεις του, άνοιξαν την όρεξη των γειτόνων της Ελλάδας . Ως πρωθυπουργός δε άρχισε την υλοποίησή της με την επίσημη παράδοση του μισού Αιγαίου στην Τουρκία . Επίσης με την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης , που εγώ είχα προβλέψει και δημοσιεύσει . Tην κατάργηση του υπουργείου Αιγαίου δεν ήταν δυνατό να τη διανοηθώ. Εν συνεχεία δια της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας χανούμ Θάλειας Δραγώνα , απομάκρυνε την ηρωική δασκάλα του Μεγάλου Δερείου της Θράκης κ. Χαρά Νικοπούλου κατ’ απαίτηση του ψευτομουφτή «Αχμέτ Μετέ» και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ «Μαντατζή και Χατζηοσμάν , προκειμένου να τουρκοποιηθούν οι Πομάκοι της Δυτικής Θράκης !

  Νίκος Παπανδρέου : Οταν αποκαλύφθηκε η μυστική παράνομη παρουσία του και η συμμετοχή του στην ύποπτη συμφωνία του «Αμπού Ντάμπι» , παρέα με τον Μπένι και τον Σοὐρδο για τα μεθυσμένα υποβρύχια , ανέφερε με ιδιάζουσα θρασύτητα τα κατωτέρω :
  «Επαιξα έναν άτυπο διπλωματικό ρόλο λόγω των σχέσεων που είχε αναπτύξει ο Ανδρέας με τις αραβικές χώρες . Τόσο στο Αμπού Ντάμπι όσο και σε όλο τον αραβικό κόσμο, το όνομα Παπανδρέου επηρεάζει θετικά . Θεωρείται κεφάλαιο αξιοπιστίας για τη χώρα μας . {Σημ. Αυτή την αξιοπιστία την πλήρωσε ο ελληνικός λαός {1,32} δισεκατομμύρια ευρώ και παρέλαβαν και το ελατωματικό υποβρύχιο Παπανικολής συν τη νέα παραγγελία δύο Y/Β τύπου 214 συνολική δηλαδή παραγγελία {2,5} δις ευρώ . Διεκρινίζω ότι η προμήθεια ήταν {5%}.
  Οταν μου ζητήθηκε να πάω μαζί , έκανα το καθήκον μου και πήγα χωρίς θεσμική ιδιότητα !… Το επώνυμο ανοίγει δρόμους». Δηλαδή κι’ αυτού του ζήτησαν να πάει , {αλήθεια ποιός ;} και έκανε το καθήκον του και πήγε !…

  Αλλά ας δούμε τι έλεγε πριν καταλάβουν την εξουσία οι αδελφοί Παπανδρέου, ο καθοδηγητής του υποδεέστερου πνευματικώς αδελφού του Γιώργου, που χρησιμοποιεί με τις παρέες του το πρωθυπουργικό αεροπλάνο , για τις ύποπτες business του, καθώς και για τις διασκεδάσεις με τους φίλους του με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων ! … Επίσης και τους λόγους γιατί πήγε καθώς και υπό ποίαν ιδιότητα {;} θα τους αναλύσουμε σε άλλο σχόλιο. Σχετικώς με το ποία είναι η γνωμοδότησή του για την Ελλάδα, υπάρχει επίσημη έγγραφη δήλωσή του πού έχει δημοσιευθεί στον Τύπο .

  Τα κατωτέρω έφη ο συμπρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Νίκος Παπανδρέου δήθεν συγγραφέας , καθώς και για τη δήθεν αντίσταση του πατέρα του , εναντίον της δικτατορίας της 4ης Αυγούστου και της 21ης Απριλίου. Σημειωτέον ότι ο πατἐρας του υπέγραψε δήλωση μετανοίας και κἀρφωσε στον Μανιαδάκη τους συντρὀφους του . {Ενας εξ’ αυτὠν ἠταν και ο Κορνἠλιος Καστοριἀδης } Κι’ αυτὀ προκειμένου να αποφύγει την εκτὀπισἠ του για αντεθνικἠ δρἀση στη νἠσο «Φολἐγανδρο» και την εν συνεχεἰα στράτευσή του για να την κοπανήσει στις ΗΠΑ εν όψει του Ελληνο – Ιταλικοὐ πολέμου. Επίσης το 1968 υπέγραψεν παρόμοια δήλωση στον τότε υπουργό Εσωτερικών ταξίαρχο Στυλιανό Παττακό .
  Αυτά δε που αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο : «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» ότι δήθεν έκαναν λάθος οι φύλακες με τους τότε κέρβερους των φυλακών «Αβέρωφ» Διευθυντή «Τουρνά» και αρχιφύλακα «Μαλλιαρόπουλο» και τον άφησαν να επισκεφτεί το … κελί του πατέρα του, ανήκει στην οικογενειακή ψευδολογία , στη διαστρεύλωση της πραγματικότητας και στην περιαυτολογία των Παπανδρέου !
  Κι’ αυτό όχι μόνο γιατί είναι αδύνατος η είσοδος στο χώρο των κρατουμένων στους ιδιώτες , αλλά ακόμα και των οργάνων της τάξεως που φρουρούν τις φυλακές , αρκουμένων στη φύλαξη του εξωτερικού χώρου αυτών. Ετι περαιτέρω ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν ήταν κλεισμένος σε κάποιο κελί {κατά πως αναφέρει ψευδώς} ο εν λόγω δήθεν συγγραφέας , αλλά φιλοξενούμενος στο διαμέρισμα του διευθυντή των φυλακών και με φρουρά αξιωματικούς και όχι οπλίτες της χωροφυλακής , όπου στην ταράτσα των φυλακών, έπιναν τις ουισκάρες τους μέχρι την αμνήστευση του ΑΣΠΙΔΑ . {Την οποἰαν εἰχα προβλἐψει και ὀταν την ανἐφερα στον φἰλο μου Α. Παπατἐρπο μου εἰπεν ὀτι ἐχω καλπἀζουσα φαντασἰα}

  Ο συνταγματάρχης Παπατέρπος και οι λοχαγοί , Τόμπρας , Πανούτσος και Παπαγεωργόπουλος ήσαν στα κελιά , και ο αρχηγός τους φιλοξενούμενος του διευθυντή . {!} Ο δε υπέργηρος ογδοντάχρονος λεβέντης Κρητίκαρος Εμμ. Μπακλατζής , Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής στο κελί , όπως όλοι . {Σημ. Θεωρὠ τιμἠ μου που ἠμουν στο διπλανὀ κελἰ με τον λεβἐντη γἐροντα Κρητικὀ που μου εἰχεν εκμυστηρευθεἰ τοὐτο : «Εγὠ μωρἐ κοπἐλι δεν φοβἠθηκα τον Μεταξἀ που με εἰχε καταδικἀσει σε θἀνατο και θα φοβηθὠ τον Παπαδὀπουλο ; ».
  Για να μη μακρυγορούμε ας ρωτήσει τον επἰσης λεβέντη κατά την κράτησή του κ. Αν. Πεπονή συγκρατούμενο κι’ αυτόν τότε να του είπει τον αριθμό του κελιού που δήθεν κρατούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου , ας ρωτήσει εμένα , ή τους κ.κ. Μ. Θεοδωράκη Λ. Κύρκο , Κ. Φιλίνη, Γ. Βαρδινογιάννη και όποιον άλλον εν ζωή πολιτικό , που ήταν τότε συγκρατούμενος στο κολαστήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας !
  Η δήλωση του συμπρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Ν. Παπανδρέου είναι η εξής :

  «Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Ελληνας . {Σημείωση Φ.Π. 75% Αμερικανός και 25% Ελληνας με 100% αμερικανική παιδεία και εθνική συνείδηση}. Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα . Ο παππούς και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιό διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1960. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός της , για μιά ακόμα φορά . Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960 . Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Ελληνας με αμερικανική καρδιά». {Περιοδικό “ΝΕΜΕΣΙΣ” τεύχος { Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2004, σελίδες 98 & 99}. Αναδημοσιεύτηκε και στο βιβλίο : “Η Ελλάδα Αιμορραγεί”, που εκδόθηκε το 2008 !…
  Τώρα μας μιλάει για την κλήση του {από ποιόν ;} να υπηρετήσει την καταραμένη αυτή χώρα την Ελλάδα , συνάπτοντας αποικιακές συμβάσεις , και που από τις δηλώσεις του συνάγεται το συμπέρασμα ότι τη μισεί , όπως επίσης τον παππού του και τον πατέρα του ! Προφανώς γιατί ο παππούς του εγκατέλειψε τη γιαγιά του «Σοφία Μινέϊκου» , όταν ο πατέρας του ήταν μικρός , για να συζήσει με τη θεατρίνα «Κυβέλη», και εν συνεχεία τον πατέρα του γιατί εγκατέλειψε τη μητέρα του μετά από σαράντα χρόνια έγγαμου βίου με τέκνα και εγγόνια , για να νυμφευθεί μια κοινή … αεροσυνοδό, που του γνώρισαν κάποιοι αετονύχηδες τέως μπατίρηδες που τον πήγαιναν σέξυ κρουαζιέρες με τη «Γκουανταλαχάρα» και νυν πάμπλουτοι , για να κάνουν τις business τους .

  Δημοσιεύθηκε από τον Φ.Π. στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» στις 13-6-2010

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: