olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Τα Α(η)δωνάκια, Ή αλλιώς, ποιος κυβερνά αυτό το κόμμα.

Posted by olympiada on February 11, 2019

Έχουν ξεχυθεί ο Σαμαράς και η παρέα του όπως έχουμε αποκαλύψει σε όλη την επικράτεια και τάζουν χρίσματα σε ανθρώπους που έπειτα θα τους χρησιμοποιούν για να φτιάξουν κοινοβουλευτική ομάδα μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα. Πρωταγωνιστής φυσικά ο κύριος αντιπρόεδρος, Άδωνις Γεωργιάδης. Κριτήριο, να είναι Ταλιμπάν και να μην έχουν πρόβλημα να εκτελέσουν την εντολή την κατάλληλη στιγμή. Συνταγή Σαμαρά δηλαδή. Προσπαθεί ο Μητσοτάκης να αντιδράσει καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά του πλέον είναι ποταμός. Αλλά προσπαθώντας να καρατομήσει τους υποψηφίους που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, καταστρατηγεί βάναυσα το καταστατικό του κόμματος. Ποιό καταστατικό βέβαια, εδώ το κόμμα έχει κορυφαία στελέχη τον Σαμαρά, τον Άδωνι και τον Βορίδη. Τους ακατάστατους.

One Response to “Τα Α(η)δωνάκια, Ή αλλιώς, ποιος κυβερνά αυτό το κόμμα.”

 1. Αυτονόητα said

  «Ασθένειες όπως ο καρκίνος δεν θεωρούνται επείγουσες, εκτός αν είσαι στα τελικά στάδια»!

  Δημοσίευση: 01 Μαρτίου 2014

  Σε μια πρωτοφανούς κυνισμού δήλωση προέβη ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας τον καρκίνο ασθένεια που δεν είναι επείγουσα και ως εκ τούτου δεν καλύπτεται για τους ανασφάλιστους στα δημόσια νοσοκομεία, παρά μόνο στα τελικά της στάδια!

  Οι ανάλγητες δηλώσεις του υπουργού Υγείας παρατίθενται σε δημοσίευμα της έγκυρης αμερικανικής εφημερίδας Washigton Post (με ημερομηνία 22 Φεβρουαρίου), η οποία αναφέρεται στην κατάρρευση του συστήματος περίθαλψης στην Ελλάδα. Μάλιστα, η εφημερίδα περιγράφει την οδύσσεια ενός ανασφάλιστου ηλικιωμένου καρκινοπαθούς, του 60χρονου Νίκου Σολωμού, ο οποίος αδυνατεί να βρει τα χρήματα για να θεραπευτεί από την επάρατη νόσο.

  Όπως περιγράφεται στο δημοσίευμα, ο 60χρονος Νίκος Σολωμού και η 52χρονη σύζυγός του Αμαλία πλήρωναν ένα ασφαλιστικό ταμείο για χρόνια, που τους παρείχε πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη με μικρό ή καθόλου κόστος. Από τη στιγμή, όμως, που η επιχείρησή τους πτώχευσε, δεν μπορούσαν να αντέξουν τα ασφάλιστρά τους και εξέπεσαν στην κατηγορία των ανασφάλιστων. Το 2011, ο 60χρονος διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου και αναγκάστηκαν να πουλήσουν γεωργικό εξοπλισμό και ακίνητο για να καλύψουν τα ιατρικά έξοδα, που γρήγορα έφθασαν πάνω από 68.000 δολάρια (περίπου στις 50.000 ευρώ). Την περασμένη εβδομάδα διαγνώστηκε ότι ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και στο συκώτι. Ο 60χρονος καρκινοπαθής λέει στην εφημερίδα: «Ο καρκίνος είναι δυνατόν ακόμη να νικηθεί. Αλλά οι λογαριασμοί δεν είναι». Και συνεχίζει: «Η εγχείρηση μόνο κοστίζει 12.000 ευρώ. Απλώς δεν τα έχουμε. Είναι αστείο. Είδα τον πρόεδρο Ομπάμα τις προάλλες στην τηλεόραση, ο οποίος μιλούσε για το πώς οι ΗΠΑ, μια χώρα γνωστή για την ψυχρότητα απέναντι στους πολίτες της, προσπαθεί να βοηθήσει τους ανασφάλιστους. Εδώ έχουμε το αντίθετο. Το κράτος σε φρόντιζε στο παρελθόν. Τώρα, όμως, αν αρρωστήσεις στην Ελλάδα, έχεις ημερομηνία λήξης».

  Στον αντίποδα, η εφημερίδα αναφέρεται σε δηλώσεις του υπουργού Υγείας Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος περιγράφει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να βοηθήσει τους ανασφάλιστους, δημιουργώντας ένα ταμείο 17,6 εκατ. δολαρίων για τις πιο σοβαρές περιπτώσεις με τα χρήματα που κατασχέθηκαν από την πάταξη της φοροδιαφυγής. Το μνημείο, όμως, κυνισμού και αναλγησίας ακολουθεί. Ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει επί λέξει ότι «οι επείγουσες καταστάσεις εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται στα δημόσια νοσοκομεία, ανεξάρτητα απο το καθεστώς ασφάλισης. Αλλά ασθένειες όπως ο καρκίνος δεν θεωρούνται επείγουσες, εκτός και αν είσαι στα τελικά στάδια»…

  Κύκλοι του υπουργείου Υγείας διέρρεαν χθες ότι ο κ. Γεωργίαδης αναφερόταν στις χρόνιες παθήσεις, ωστόσο, μέχρι και χθες, 5 μέρες μετά το δημοσίευμα, δεν είχε εκδώσει καμία επίσημη ανακοίνωση διάψευσης.

  Τον ισχυρισμό αυτόν, πάντως, για τον καρκίνο οι πολίτες τον άκουσαν και στην εκπομπή In Focus της Δημόσιας Τηλεόρασης την περασμένη Τρίτη…

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: