olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Εξαφάνισαν την κρυφή δημοσκόπηση για να κρύψουν τα μαύρα χάλια τους από τον Τσίπρα.

Posted by kalinda on February 11, 2019

BREAKING NEWSΠοιοι εξαφάνισαν την κρυφή δημοσκόπηση από το Μαξίμου; Πίσω από την εξαφάνιση της είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι

που δεν ήθελαν να φτάσουν τα χάλια τους ως την κορυφή της κυβέρνησης.

Δείτε εδώ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Μαξίμου. Εξαφανίζουν τις κρυφές δημοσκοπήσεις για να κρύψουν την κατρακύλα τους.

Ανθρωποι που με τις πολιτικές τους παρεμβάσεις αντί να βοηθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ τον διαλύουν και τον μετατρέπουν σε κόμμα του 4% ξανά.

Άνθρωποι που μετά την αποχώρηση των Ανελ από την κυβέρνηση νομίζουν ότι μπορούν να ελέγξουν και να κατευθύνουν την κυβέρνηση ερήμην της κομματικής πλειοψηφίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τους ξέρει, στο χέρι του η απόφαση αν θα τους ενθαρρύνει ή θα τους απομονώσει πριν να είναι αργά.

Kalinda

2 Responses to “Εξαφάνισαν την κρυφή δημοσκόπηση για να κρύψουν τα μαύρα χάλια τους από τον Τσίπρα.”

 1. […] ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εξαφάνισαν την κρυφή δημοσκόπηση για να κρύψουν τα μαύ… […]

  Like

 2. Φ.Π. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ said

  Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ {Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» στις 31-3-2009 από τον Φ.Π.} :

  Πρόλογος 10 – 2 – 2019 Φ.Π. {Ανδρέας Γούλας} Συγγραφέας Ιστορικός :

  «Δυστυχώς ο ελληνικός λαός δεν συνετίσθη από τις προδοσίες των «Light» κομμουνιστών ηγετών του ΠΑΣΟΚ και ξαναψήφισε το διανθισμένο με σταλινικούς κομουνιστές ηγέτες των συμμοριτών συμμάχων των Σκοπιανών που αιματοκύλισαν την Ελλάδα {με σκοπό την ένταξη της Ελληνικής Μακεδονίας στα Σκόπια} ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ το οποίο ομού με τους προδότες των Ιμίων , των Μνημονίων και των καταχραστών του Δημοσίου Χρήματος για να μας … ξανασώσουν. Και μας έσωσαν με την παράδωση της Μακεδονίας στα Σκόπια και την αύξηση του χρέους στα αφεντικά τους του Δ’ ΡΑΙΧ , παρά τη φορολογική ληστεία που υπέστη ο ελληνικός λαός από τους άπληστους εκατομμυριούχους ερυθρούς φασίστες».

  Επί του θέματος τώρα :

  Δυστυχώς η δημοκρατία στις ημέρες μας είναι πλασματική , διότι έχουμε παραδώσει τη διακυβέρνησή μας στους επαγγελματίες πολιτικούς, οι οποίοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα μιάς ολιγαρχίας . Αυτών δηλαδή που τους χρηματοδοτούν για να καταφέρουν να κυριαρχήσουν στον πολιτικό στίβο και να καταλάβουν την εξουσία . Οι δε εκλογές είναι μια μεγάλη απάτη σε βάρος του λαού , που του δίνει την ψευδαίσθηση ότι μετέχει στα κοινά . Κι’ αυτό διότι για να κατορθώσει κάποιος να εκλεγεί πρέπει να διαθέσει πολλά εκατομμύρια , να εξαγοράσει τα Μ.Μ.Ε. που κατευθύνουν το λαό , και να δώσει γην και ύδωρ στις μεγάλες δυνάμεις που διαφεντεύουν τον κόσμο .

  Πράγματι αυτές οι δυνάμεις στήνουν το ανάλογο σκηνικό, με απειλές πολέμων από κράτη φονιάδες που ελέγχουν, τη δημιουργία εσωτερικών ταραχών δια των πρακτόρων τους , εμπρησμούς των δασών, προπαγάνδιση της μάζας , προκλήσεις από κράτη φονιάδες που ελέγχουν, καθώς δε και με ασύστολες στρατιωτικές επεμβάσεις , επιβάλλουν τις κυβερνήσεις που εξυπηρετούν κατά πρώτον τα δικά τους συμφέροντα στις αδύνατες χώρες . Οι δε λαοί αυτών των κρατών νομίζουν ότι αυτοί εξέλεξαν την κυβέρνησή τους για να διαπιστώσουν μετ’ολίγον την πλάνη τους και πάει λέγοντας .

  Κάποιο ανάλογο σκηνικό έχει στηθεί και σήμερα στην Ελλάδα . Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει κατηγορηθεί παλαιότερα για σχέσεις με την τρομοκρατία , η οποία το βοηθούσε να κρατηθεί στην εξουσία , μόλις άρχισε να διεκδικεί τη νίκη στις εκλογές , εμφανίστηκε πάλι η δήθεν εξαρθρωθείσα 17 Νοέμβρη με άλλα ονόματα , η οποία προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει το κρατούν καθεστώς . Οι εμπρησμοί των δασών, η καταστροφή και η καταλήστευση των περιουσιών των Ελλήνων, από τους πράκτορες των εχθρών της Ελλάδας , καθώς και η πρόβα τζενεράλε του Δεκεμβρίου του 2008 , έγινε για να έρθει o κ. Γ. Παπανδρέου σαν σωτήρας να μας κυβερνήσει !

  Δυστυχώς δε στην Ελλάδα από το 1985 έχει εγκαθιδρυθεί καθεστώς απόλυτης οικογενειακής Μοναρχίας , κατόπιν της παραχώρησης όλων των εξουσιών σε ένα και μόνο άνθρωπο, τον Α .Παπανδρέου. Ακόμα και της ΚΥΠ. Θα μου πείτε ότι αυτό συνεχίζει να ισχύει και μετά από αυτόν. Αυτό είναι το πρόβλημα, διότι τις υπερεξουσίες τις παρεχώρησεν ο Α.Παπανδρέου στον εαυτό του για να κάνει τις business του. Αυτός ήταν και ο λόγος που παρά την υπόσχεσή του στον Κων. Καραμανλή και τη δήλωσή του ότι δεν υπάρχει καλύτερος Πρόεδρος Δημοκρατίας από αυτόν, την τελευταία στιγμή διόρισε με παράνομο τρόπο τον κ. Χ .Σαρτζετάκη, κατόπιν της συμβουλής του Μένιου εν όψει του περιβόητου «Κουτσονόμου» κ.λ.π. παρανομιών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Πως θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή πρόεδρο της Δημοκρατίας ; Από εκεί και πέρα τι τον ένοιαζε τον Ανδρέα ; Η φιλοσοφία του ήταν ότι : «Μετά από μένα ας γίνει και ο νέος κατακλυσμός».

  Ο Θουκυδίδης ανέφερε για τη δημοκρατία του Περικλέους ότι αυτή ήταν η Δημοκρατία του ενός ανδρός . Αυτό δηλαδή που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα . Στυγνή Μοναρχία .Οι δε βουλευτές είναι διακοσμητικοί και το μόνο που πράττουν είναι εξυπηρετήσεις των κομματικών φίλων τους για να τους ψηφίζουν και να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό. Κι’αυτό γιατί από αντιπρόσωποι του έθνους έχουν μεταβληθεί σε ακριβοπληρωμένες … μαριονέτες !… Δηλαδή ο λαός της Ελλάδος είναι ελεύθερος μια ημέρα κάθε τέσσερα χρόνια . Αν γίνουν νωρίτερα οι εκλογές έχει την τύχη να είναι δύο ημέρες ελεύθερος στο διάστημα αυτό. Και υπάρχουν άτομα που μιλάνε για δημοκρατία . Κι’ αυτό διότι οι προ- παγάνδες των κομμάτων τους υπόσχονται διορισμούς παροχές κ.λ.π., για να τα ξεχάσουν την επομένη των εκλογών και έτσι να δηλώνουν οι περισσότεροι κοψοχέρηδες .

  Η κυβέρνηση της Ν.Δ. ακολούθησε αυτή την αρχή που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ με τα πολύγχρωμα ψηφοδέλτια κ.λ.π.. Επειδή δηλαδή φοβήθηκε μήπως υπήρχαν και κάποιοι βουλευτές της που σεβόμενοι τον εαυτό τους , θα ψήφιζαν υπέρ της Προανακριτικής Επιτροπής για τυχούσες παρανομίες των υπουργών της , απείχε δις από τις σχετικές ψηφοφορίες ! Περί ποίας δημοκρατίας ομιλούμε ; Τι ρόλο παίζουν οι βουλευτές και τι ρόλο παίζουν οι εκάστοτε διορισμένοι πρόεδροι της Δημοκρατίας ; Τι ρόλο παίζει η επίσης διορισμένη από την Εκτελεστική Εξουσία ανωτάτη ηγεσία της Δικαιοσύνης με τις παράνομες γνωμοδοτήσεις γιά καταχρήσεις του Δημοσίου Χρήματος από υπουργούς ότι … παρεπλανήθησαν γι’ αυτή την ατιμωτική και παράνομη πράξη από τους υφισταμένους τους , γιά να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ;

  Απλώς μας έχουν βάλει στο γύψο τρείς οικογένειες και εμείς εν τη αγνοία μας, μαλώνουμε μεταξύ μας παριστάνοντες τους πολύξερους και τους δημοκράτες , αλλά στην ουσία μας κατευθύνουν με τα εξαγορασμένα ΜΜΕ από τους δυνάστες και υποστηρίζουμε μια απολυταρχική κοινοβουλευτική δικτατορία ! Δεν μας διαφεύγει ότι και ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν εκλεγμένος αιρετός άρχων !

  Ομως ο Σταγειρίτης Αριστοτέλης στα «Πολιτικά» αναφέρει τα εξής : «Εχει δε και περί την αίρεσιν των αρχόντων το εξ’ αιρετών αιρετούς επικίνδυνον».

  Η μόνη λύση για να βγεί η χώρα από το αδιέξοδο των κληρονομικών αφεντάδων, είναι οι κυβερνήσεις συνεργασίας . Μη σας παραπλανούν με τη δήθεν ακυβερνησία που θα προκύψει . Οτι και να προκύψει θα είναι καλύτερο από αυτό το απολυταρχικό καθεστώς , που καθιέρωσεν ο παριστάνων το δημοκράτη Ανδρέας Παπανδρέου με την αναθεώρηση του Συντάγματος το 1985 . Βάλτε το χέρι στην καρδιά και ψηφίστε τα μικρά κόμματα και όχι τα οικογενειακά !

  Δημοσιεύτηκε στις 31-3-2009 στην εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ απο τον Φ.Π.

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: