olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Ετοιμάζεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος με κυβέρνηση Κυριακου Μητσοτακη

Posted by netakias.com on January 28, 2019

ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ624bd85c-8874-44aa-83d4-48e7eb2f0618

12 Responses to “Ετοιμάζεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος με κυβέρνηση Κυριακου Μητσοτακη”

 1. Αυτονόητα said

  Η μετα – Μητσοτάκη εποχή άρχισε ήδη

  Ας δούμε από απόσταση την εικόνα της ΝΔ- μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Από τη μια διακρίνεται, σε έξαρση, η σέχτα Σαμαρά -την είδαμε αναταγμένη στο συλλαλητήριο: από τον Άδωνι μέχρι τελευταίο παράγοντα Νομαρχιακής. Στη Βουλή έβγαλαν και .. αναμνηστικές φωτογραφίες.

  Γιώργος Λακόπουλος

  Από την άλλη διακτινίζονται οι «παραδοσιακοί» της ΝΔ – όπως αποκαλούν τον εαυτό τους οι Καραμανλικοί. Επιχειρεί να τους εκφράσει η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά δέχεται «επίθεση» από τον Νίκο Δένδια που προβάλλει ως νέα εκδοχή της «φωτισμένης Δεξιάς».

  Χωρίς καμιά περιστροφή ο βουλευτής Κέρκυρας αναγνώρισε -στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 ότι η ΝΔ είναι κομμένη στα δυο. Θεωρεί κυρίαρχη την κεντροδεξιά πτέρυγα, αλλά προειδοποιεί ότι αν επικρατήσουν οι «εθνικιστές και οι λαϊκιστές» – τους οποίους έδειξε ως ομιλητής στη Βουλή- το κόμμα θα πάει στο.. 18%. Το ποσοστό του Σαμαρά τον Μάιο του 2012. Η επιλογή της στιγμής δεν είναι τυχαία προφανώς.

  Αν ήταν άλλη εποχή θα λέγαμε ότι αυτοί οι διαχωρισμοί είναι φυσιολογικοί σε κόμματα με ηγεσία χωρίς κύρος. Αλλά δεν είναι καθόλου φυσιολογική η ένταση του φαινομένου λίγο πριν από τις εκλογές. Γιατί οι δελφίνοι κάνουν ξαφνικά πασαρέλα;

  Η μόνη εξήγηση είναι ότι δεν πολυπιστεύουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης- ακόμη και αν η ΝΔ έλθει πρώτο κόμμα στις εκλογές- θα επιβιώσει στην ηγεσία της ΝΔ. Είναι μια εκτίμηση που λειτουργεί και σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Και ετοιμάζονται να ξαναμοιράσουν την τράπουλα.

  Στην πραγματικότητα ετοιμάζονται να πιάσουν το νήμα από εκεί που το άφησαν τον Σεπτέμβριο του 2015 . Όταν πίστευαν ότι θα ακολουθήσει μια ενδιάμεση εκλογή την οποία θα πάρει με άνεση ο Μεϊμαράκης «και μετά βλέπουμε».

  Κάπως έτσι θα συνέβαινε, αν δεν είχε μεσολαβήσει η παρέμβαση του μηχανισμού Σαμαρά που σαμποτάρισε τις εκλογές που θα έπαιρνε με περίπατο ο Βαγγέλης και στις επαναληπτικές έβαλε λυτούς και δεμένους για την προώθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο οποίος ωστόσο πέρασε στο δεύτερο γύρο κυρίως από τη τυφλή επιλογή των Καραμανλικών να τιμωρήσουν στον Τζιτζικώστα.

  Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε το «σύστημα»: μιντιάρχες, και οικονομικοί παράγοντες. Άλλωστε το προφίλ Μητσοτάκη ήταν θελκτικό- μετά το άλλαξε. Τρία χρόνια από τότε όλοι διαπιστώνουν ότι το άλογο στο επένδυσαν «είναι κουτσό». Οι βουλευτές και τα στελέχη το ψιθυρίζουν μεταξύ τους, αλλά σιωπούν για ευνόητους λόγους. «Αυτόν έχουμε, τι να κάνουμε».

  Οι έξωθεν υποστηρικτές παίρνουν αποστάσεις. Δεν βλέπουν να γίνεται ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός, και πολλοί από αυτούς είναι αμφίβολο αν θέλουν να γίνει, καθώς τρομάζουν στην ιδέα με αυτά που βλέπουν.

  Είναι χαρακτηριστικό ότι επιφανής οικονομικός παράγων, με διαχρονικές -κυμαινόμενες-σχέσεις με το Μητσοτακέικο, αποσύρει τις γραμμές στήριξης, ο Κυριάκος τον καταγγέλλει εμμέσως στη Βουλή και οι κάποιοι φίλοι του τον φωτογραφίζουν για …συμπαιγνία με τη κυβέρνηση ακόμη και στην τοποθέτησή του νέου υπουργού Άμυνας.

  Η ουσία είναι ότι ο Μητσοτάκης διαρκώς απογοητεύει. Έχασε το ένα μετά το άλλο τα πολιτικά στοιχήματα, καθώς τίποτε από όσα επέλεξε να αναδείξει δεν βγήκε- αρχής γενομένης από τις πρόωρες εκλογές. Απομονώθηκε στην Ευρώπη και έστριψε τη ΝΔ δεξιά Πολλά στελέχη ντρέπονται να τους εκπροσωπούν οι «ακροδεξιοί μουσαφιραίοι» από τον ΛΑΟΣ, όπως λέει ο Βαγγέλης Αντώναρος.

  Ο ίδιος δεν κατάφερε να αποκτήσει προφίλ ηγέτη και άνεση στο δημόσιο χώρο. Κάθε φορά που διασταυρώνεται με τον Τσίπρα φεύγει με μώλωπες. Επιπλέον γίνεται ενοχλητική η βουλιμία του να κάνει τη ΝΔ προσωποπαγές κόμμα.

  Ήδη ένα μέρος του κατεστημένου που συνδέεται με τη συντηρητική παράταξη αναζητεί προϋποθέσεις για ένα μετα-ΝΔ κόμμα με …εισαγομένη ηγεσία κατά τα πρότυπα του 1984 με τον Κώστα Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά ο υποψήφιος είναι ο Βενιζέλος που ήδη λειτουργεί ως εν δυνάμει επικεφαλής τη Δεξιάς.

  Τα πολιτικά στελέχη της ΝΔ πάντως βλέποντας που οδηγείται και που τους οδηγεί ο Μητσοτάκης ετοιμάζονται να ξαναστήσουν στα πόδια του κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και εδραίωσε ως σύγχρονη ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά ο Κώστας Καραμανλής.

  Καθώς ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην ηγεσία, η αναμέτρηση θα γίνει ανάμεσα στον ρεβανσισμό του Σαμαρά -που ήδη έχει καταβροχθίσει τον Μητσοτάκη εσωκομματικά- και σε όποιον αναλάβει να πει καθαρά ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός».

  Η ορατή κάθετη τομή μεταξύ Καραμανλικών και Σαμαρικών είναι ορατή αυτή τη στιγμή. Οι πρώτοι υπερτερούν στη σημερινή Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα συνεχίσουν στην επόμενη, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος. Ωστόσο ο Σαμαράς συγκεντρώνει ό,τι μπορεί με τον ισχυρισμό: «Έχω την εντολή των συλλαλητηρίων».

  Ήδη κάποιοι δικοί του αρχίσαν να καταλογίζουν στον Μητσοτάκη ότι «απέτυχε να σώσει τη Μακεδονία». Οι υπόλοιποι κινούνται στη γραμμή Καραμανλή – «τον Μητσοτάκη βγάλαμε, με αυτόν θα πάμε στις εκλογές». Αλλά επαγρυπνούν για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και προετοιμάζονται για την επόμενη των εκλογών.

  Η μετά-Μητσοτάκη εποχή άρχισε ήδη. Ο Κυριάκος σώζεται με ένα μόνο αποτέλεσμα: με αυτοδυναμία. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα θεωρηθεί αποτυχημένος. Τι ακριβώς περιμένουν τα στελέχη της ΝΔ να συμβεί προκύπτει από την κινητικότητα των δελφίνων.

  Πηγή: anoixtoparathyro.gr

  Like

  • Ο ΑΝΤΙ ΜΙΖΟΤΑΚΙΚΟΣ said

   Είναι να απορεί κανείς πώς αυτός ο άνθρωπος έφθασε να είναι πρόεδρος της ιστορικής παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

   Πρόκειται για επιθεώρηση….

   Μιζοτάκης :

   Γιατί γελάτε κύριοι γιατί γελάτε κύριοι ???

   Θέλουν δεν θέλουν οι Έλληνες θα τους κυβερνήσω !!!

   Και αν το απαιτεί τη Μάρεβα θα την ξαναχωρίσω …

   Θά σάς κυβερνήσω… και θα σας ξεσκίσω …

   Τώρα σοβαρά?

   Αυτός ο χαζός επίγονος του εφιάλτη Δράκουλα του Μιζοτάκουλα , θέλει να κυβερνήσει την χώρα ?

   Like

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑΡ. said/Dias said

    Τώρα σοβαρα;
    Κι συ χαζός εισαι αλλα κοτορθωνεις ρε θηρίο να αρθρώσεις ένα σχόλιο.
    Πώς το κανεις;

    Like

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑΡ. said/Dias said

   Μωρη λουγκριτσα δεν έχεις που δεν έχεις ΤΊΠΟΤΕ νεο να πεις παρά κοπιάρεις ό,τι βρεθεί στο διάβα σου για να μας το σερβίρεις.

   Όταν πάλι δεν αντιγράφεις απο τη μια παπαρια πηγαίνεις στην άλλη σε χρόνο d.t.

   Πόσο ακόμη περιθωριο πιστεύεις ότι έχεις ακομη ώστε να πιάσεις την κορυφή,
   Που είναι το ταβάνι ενός αρχιμαλακα οπως εισαι εσυ;

   Πόσο;
   Άντε πιαστο επι τΕΛους να τΕΛειώνουμε μαζι σου βλακομουτρο !

   Like

 2. Αυτονόητα said

  Στα 650 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Καταργείται ο υποκατώτατος

  Προχωρούμε στην αύξηση του κατώτατου μισθού στα 650 ευρώ μηνιαίως, όσο και στην κατάργηση του υποκάτωτου μισθού για νέους κάτω των 25, σημείωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

  NewsRoom

  Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό η κυβέρνηση προχωρά σε «μία εμβληματική για τον κόσμο της εργασίας πρωτοβουλία. Μία αύξηση που θα τονώσει και την πραγματική οικονομία».

  Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου είναι ιστορική, γιατί είναι η πρώτη μετά την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης του κοινοβουλίου. «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς προχωρήσει και να ολοκληρώσει το έργο της η κυβέρνηση στο τέλος της συνταγματικής της θητείας το φθινόπωρο του 2019», υπογράμμισε.

  «Οι μεγάλες θεσμικές και κοινωνικές τομές πρέπει να υλοποιηθούν από μια κυβέρνηση που μπορεί και ξέρει. Από την κυβέρνηση που κατάφερε την έξοδο από το καθεστώς των μνημονίων, από την κυβέρνηση που κατέστησε το δημόσιο χρέος βιώσιμο και επανέφερε την εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία», πρόσθεσε.

  Η χώρα μπορεί σταδιακά να αρχίσει να επουλώνει τις πληγές

  «Σήμερα, ως επιστέγασμα της δουλειάς που κάναμε, αλλά και της ανάκαμψης της οικονομίας, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε ένα ακόμη μεγάλο βήμα, σε μια εμβληματική για τον κόσμο της εργασίας πρωτοβουλία, που θα έχει πολλαπλές ευεργετικές συνέπειες: Για τον περιορισμό των ανισοτήτων, για την ενίσχυση του εισοδήματος των εργαζομένων, για την τόνωση της ανάπτυξης, για την ίδια την αυτοπεποίθηση των μισθωτών στρωμάτων» ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο υπουργικό συμβούλιο.

  Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση προχωρά σήμερα στην αύξηση του κατώτατου μισθού όσο και στην κατάργηση του υποκατώτου μισθού, που αφορά τους νέους κάτω από 25, «ενός απαράδεκτου θεσμού που δημιουργούσε εργαζομένους δύο ταχυτήτων, χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα στη μάχη για την καταπολέμηση της ανεργίας».

  «Σας καλώ, λοιπόν, σήμερα, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια μειώσεων μισθών, να προβούμε σε ένα ακόμη ιστορικής σημασίας βήμα. Να εγκρίνετε την πρότασή μου για διαμόρφωση του κατώτατου μισθού στα 650 ευρώ μηνιαίως» σημείωσε, δεχόμενος το χειροκρότημα του υπουργικού συμβουλίου.

  Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι οι εργαζόμενοι που παίρνουν τον υποκατώτατο μισθό 510 ευρώ και όσοι παίρνουν τον κατώτατο των 586, από τον επόμενο μήνα, τον Φλεβάρη, όλοι τους θα έχουν ως κατώτατο μισθό τα 650 ευρώ.

  «Αυτή η κίνηση είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας που έχουν υποφέρει, για όλους εκείνους και εκείνες που την περίοδο της κρίσης είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται, είδαν τους μισθούς τους να περικόπτονται, είδαν ξαφνικά σε ένα βράδυ την κυβέρνηση συνεργασίας τότε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να μειώνει τον κατώτατο μισθό κατά 22% και 32% για τους νέους» επισήμανε.

  Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι είναι «κίνηση ουσιαστική και συμβολική, που τη χρωστάμε σε όλους εκείνους και εκείνες που σήκωσαν στην πλάτη τους το βάρος της χρεοκοπίας και της δημοσιονομικής προσαρμογής, σε εκείνους που είδαν τα όνειρα της ζωής τους, τις προοπτικές τους και τις προσδοκίες τους να βυθίζονται στο σκοτάδι της κρίσης». «Πλέον, η χώρα, βγαίνοντας από την κρίση, μπορεί σταδιακά να αρχίσει να επουλώνει τις πληγές» υποστήριξε και ανέφερε ότι η έξοδος από την κρίση και τα μνημόνια δεν είναι ένα διάγελλμα, αλλά θα αρχίσει να αποκρυσταλλώνεται μέρα με τη μέρα στη ζωή της πλειοψηφίας των πολιτών μας.

  «Και αυτό είναι ένα μόνο βήμα στην μεγάλη πορεία για την αποκατάσταση των αδικιών και την οικοδόμηση μιας κοινωνίας ισότητας και αλληλεγγύης τόνισε ο πρωθυπουργός.

  Έφη Αχτσιόγλου: «11% αύξηση του κατώτατου μισθού και 27% για τους νέους κάτω των 25 ετών»

  «Προχωράμε σε μια εμβληματική για την κυβέρνησή μας πράξη, στην αύξηση του κατώτατου μισθού, όπως είχαμε δεσμευτεί» επισημαίνει με ανάρτησή στο Twitter η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή τις σχετικές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο. «Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται πλέον στα 650 ευρώ, από τα 586 ευρώ και τα 510 ευρώ για τους νέους έως 25 ετών. Θα ισχύσει για όλους χωρίς ηλικιακές διακρίσεις από 1η Φεβρουαρίου» τονίζει η κ. Αχτσιόγλου.

  Σε νέα ανάρτησή της, η υπουργός Εργασίας με γράφημα καταδεικνύει το ποσοστό της αύξησης: «11% αύξηση του κατώτατου μισθού και 27% για τους νέους κάτω των 25 ετών».

  Like

  • Αυτονόητα said

   Όταν ο Μητσοτάκης έλεγε όχι στην αύξηση του κατώτατου μισθού
   Το 2017 έλεγε ότι δεν αποτελεί προτεραιότητά του η αύξηση του κατώτατου μισθού

   Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι περιμένουν με ανυπομονησία τις επίσημες εξαγγελίες γι’ αύξηση του κατώτατου μισθού, κάτι το οποίο αποτέλεσε σημαντικό «στοίχημα» για το κυβερνητικό έργο από το 2015, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

   Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συζήτηση που είχε τον Ιούνιο του 2017 με εργαζόμενους στον χώρο της διανομής φαγητού, σε σούπερ – μάρκετ και εταιρίες φύλαξης είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν αποτελεί προτεραιότητά του η αύξηση του κατώτατου μισθού και ότι δεν δεσμεύεται για κάτι τέτοιο.

   Χαρακτηριστική ήταν επίσης η απάντησή του σε ερώτηση εργαζόμενης στην ίδια συζήτηση για ακριβώς το ίδιο θέμα, καταγγέλλοντας πρακτικές καταπάτησης της εργασιακής νομοθεσίας. «Τι θα γίνει αν μιλήσεις στον εργοδότη σου για τα θέματα αυτά;», απάντησε χωρίς να προτείνει το παραμικρό.

   Η αύξηση του κατώτατου μισθού μπήκε στο πρόγραμμά του μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν εξήγγειλε από τη ΔΕΘ τη δέσμευσή του γι’ αύξηση του κατώτατου μισθού (με ρυθμό διπλάσιο από την ετήσια αύξηση του ΑΕΠ της χώρα). Για όσους θυμούνται, η σχετική δέσμευση έγινε αφού προηγουμένως ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει ακριβώς το ίδιο.

   Like

   • Μαύρο σκοτάδι said

    Ξέρουμε ποιοι είναι οι προδότες. Τους είδαμε ψήφιζαν ναι
    υψώνοντας ναζιστικά την χείρα τους. Απωθημένο των δοσίλογων
    της κατοχής οι απόγονοι τους παρέδωσαν τη Μακεδονία.
    Μα ποιό πολύ οι αποκαλούμενοι μακεδόνες βουλευτές
    οι δοσίλογοι που όλοι ξέρουν ποιά ποιοι είναι.
    Οι κουκούλες με την ψήφιση έπεσαν.

    Like

 3. nick said

  ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑς ΠΟΛΙΤΗΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΖΤΟΠΟΥΛΟ, Η ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.-ΠΡΟΤΑΣΗ-

  Like

 4. Ο ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ said

  «Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης», ξεκαθάρισε ο κ. Βενιζέλος.

  Ξέρει ότι οι Μακεδόνες της Θεσσαλονίκης του γύρισαν την πλάτη ,ότι τελείωσε, και δεν θα βρει ούτε την ψήφο του.

  Η σκατοπετονιέρα της Πασοκο-ληστείας έτοιμη για απόσυρση, στην χωματερή της ιστορίας …

  Το προαναφερόμενο παχύδερμο-δωσίλογο-λαμόγιο και ότι άλλο κοσμητικό επίθετο επιθυμείτε να του προσάψετε, είναι από τα πρώτα στην λίστα που θα λογοδοτήσει λίαν συντόμως στον Ελληνικό Λαό για τα εγκλήματα που διέπραξε και εξακολουθεί να διαπράττει εις βάρος της Χώρας και των Ελλήνων Πολιτών.

  Η πραγματικότητα και η ιστορία τιμωρούν αμείλικτα εκείνους που τις χλευάζουν…

  ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

  Like

  • Ο ΙΝΤΕΡΝΕΤΑΚΙΑΣ said

   Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτή την κουραδομηχανη ,την προσωποποίηση της χυδαιότητας…

   Ξεγράψτε … τον “ σπουδαρχίδη” … τον συνταγματολόγο … τον πολιτικό “απατεώνα” της νομολογίας … της οικονομολογίας … της παπαρολογίας … της “διαφθοράς”… και της συγκάλυψης…

   Like

 5. Reblogged στις olympia.gr.

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: