olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ- Κυριάκος Μητσοτάκης «Είναι επίσημη θέση μας το όνομα Βόρεια Μακεδονια, erga omnes» [ΒΙΝΤΕΟ] #vouli

Posted by netakias.com on January 24, 2019

3 Responses to “ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ- Κυριάκος Μητσοτάκης «Είναι επίσημη θέση μας το όνομα Βόρεια Μακεδονια, erga omnes» [ΒΙΝΤΕΟ] #vouli”

 1. Αυτονόητα said

  Απίστευτα λαϊκιστής βαθύτατα υποκριτής και εθνικά επικίνδυνος.

  Και όπως είπε και ένας φίλος μου που ζει στο εξωτερικό αν ο Ελληνικός λαός κάνει τον Κούλη Μιζοτάκη πρωθυπουργό στις επόμενες εκλογές τότε…..

  Καλή κηδεία Ελλάδα !!

  Like

 2. Αυτονόητα said

  Ο Εφιάλτης μας

  Δεν γνωρίζουμε αν μικρός, κάθε φορά που στεκόταν μπρος τον καθρέφτη, κάποιος του έλεγε «βλέπεις αυτό το παιδάκι; είσαι εσύ, ο πρωθυπουργός».

  Δάφνη Απότσου

  Είναι όμως καθαρό ότι ο ενήλικας Κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να συλλάβει την ταυτότητά του ως υποκείμενο, ως κάτι άλλο πέρα αυτού που κατέχει τίτλο πρωθυπουργού. Προκειμένου λοιπόν να λάβει αυτή την ιδιότητα, βγάζει τον χειρότερο εαυτό του. Πιθανόν να μην διαθέτει κι άλλον καλύτερο αλλά το βέβαιο είναι ένα: έσπασε το κοινωνικό συμβόλαιο ομαλής συμβίωσης της κοινωνίας.

  Μετά από όσα έγιναν κι όσα ακολούθησαν στο κυριακάτικο συλλαλητήριο, και τη χθεσινή επίθεση στο σπίτι της βουλευτού Πέλλας Θ. Τζάκρη ήρθε η ώρα να πάψουμε να αντιμετωπίζουμε τον Κ. Μητσοτάκη ως μία ασπόνδυλη ύπαρξη που άγεται και παρασύρεται από την εθνικιστική 3μελή συμμορία της ΝΔ. Ο ο αρχηγός δεν είναι το ανήλικο που το ξελόγιασαν με καραμέλες εξουσίας και το οδήγησαν στα ακραία σκοτάδια της πολιτικής. Ουδείς τον παραπλάνησε ιδεολογικά, μήτε τελεί σε ομηρία εντός της παράταξής του. Αυτό είναι κι όχι άλλος. Όταν λοιπόν έρθει η ώρα να σταθεί απέναντι στην ιστορία, θα μόνος του και όχι συνοδευόμενος. Η κόλλα με τα εθνικιστικά απονενοημένα της παράταξής του κι οι ανυπολόγιστες συνέπειες που έχουν προκαλέσει, θα φέρουν τη δική του υπογραφή του από κάτω. Σε αυτή την κόλλα θα τον τυλίξει η ιστορία για να τον παραδώσει στις επόμενες γενεές.

  Οι τραγικές εικόνες του εθνικιστικού συλλαλητηρίου της περασμένης Κυριακής, κι όσες άλλες ίσως ακολουθήσουν, και οι επιθέσεις στις κατοικίες βουλευτών που θα ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας, θα τον συνοδεύουν δια βίου. Οι στοργικά απλωμένες φτερούγες του πάνω από το πολύωρο γιουρούσι στη βουλή, είναι η προβιά που έκανε δώρο στα τάγματα εφόδου για τον κόπο τους. Ας πάρει λοιπόν κι εκείνος ως ανταπόδωση από «τους διαμαρτυρόμενους πολίτες» το φριχτό πλακάτ που έγραφε: «Εβραίοι, Βαλκάνιοι της βουλής, τη βάψατε», να στολίσει το σπίτι του Βολταίρου. Όσο για τις πολιτικές δυνάμεις που καλούν σε αναχαίτηση της ακροδεξιάς ας μην κάνουν ότι δεν βλέπουν τον ελέφαντα στο δωμάτιο, μετά από το είδος των επιθέσεων εισβολής που δέχτηκαν.

  Η προεκλογική στρατηγική του Κ. Μητσοτάκη να θέσει σε εφαρμογή την αρχή του διαίρει και βασίλευε, αδιαφορώντας αν σπαράσσει την ειρηνική συμβίωση της κοινωνίας, η επιλογή του να ενδυναμώσει με την ανοχή του, αν όχι και με τις ευλογίες του, τους νεοναζί, δεν ξέρω αν θα του εξασφαλίσουν την πρωθυπουργική κορδέλα για να καμαρώνεται με το σύρε κι έλα. Σίγουρα όμως του εξασφαλίζουν την πατρότητα της σύγχρονης ιδεολογικής φαυλότητας. Γέννημα των ερώτων του με τη Χρυσή Αυγή.

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: