olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Νικολόπουλος: «Δεν ψηφίζω την Συμφωνία των Πρεσπών, δεν στηρίζω την Κυβέρνηση» @NikNikolopoulos

Posted by netakias.com on January 14, 2019

_DSC3458NIKOLOPOULOS NIKOS-B BY VANGELIS RASSIASΑνοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα, σε σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις, κατά τον Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος μιλώντας σε διάφορα μέσα ενημέρωσης επανέλαβε ότι δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και δεν σκοπεύει να ενταχθεί εκ νέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, δήλωσε:

«Το μόνο κόμμα στο οποίο έχω ενταχθεί τελευταία είναι το… κόμμα των Πατρινών. Και εννοώ ότι το τελευταίο διάστημα αφουγκράζομαι την φωνή της κοινωνίας της Πάτρας, διερευνώντας με μεγάλη προσοχή την καταγεγραμμένη επιθυμία πολλών συμπολιτών μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας. Πέραν τούτου, ουδέν. Σας διαβεβαιώνω πως ούτε εγώ, ως πρόεδρος, ούτε και κανένας άλλος από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα δεν έχουμε συζητήσει ή σκεφθεί οποιαδήποτε νέα συνεργασία με τους ΑΝΕΛ και βέβαια, δεν προτίθεμαι να επανεισχωρήσω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.
Σε ό,τι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις, λοιπόν, νομίζω πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί όλο το έργο και θα ήταν σοφό να μην αποκλείουμε τίποτα. Ούτε καν την προκήρυξη εκλογών μέσα στην εβδομάδα, ακόμα και προτού έρθει προς ψήφιση από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Προσωπικά, έχω ξεκαθαρίσει προ πολλού ότι δεν παζαρεύω την πατρίδα μου. Έχω ήδη εκφράσει την κάθετη διαφωνία μου με τη Συμφωνία των Πρεσπών, έχω συμμετάσχει και θα συμμετάσχω σε όλα τα συλλαλητήρια που έχουν γίνει και θα καταψηφίσω και πολεμήσω τη Συμφωνία με όλες τις δυνάμεις μου. Επίσης, δεν στηρίζω την κυβέρνηση και δεν επιθυμώ καμία νέου τύπου συγκυβέρνηση. Κατά συνέπεια, για μένα τουλάχιστον, ο κύκλος της τελευταίας 4ετίας φτάνει στο τέλος του».

Σημειώνεται πως ο κ. Νικολόπουλος, μιλώντας με τον δημοσιογράφο Κώστα Μπογδάνο, υπενθύμισε ότι προ καιρού είχε στείλει επιστολή προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, σημειώνοντας πως αντί για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, θα μπορούσε με πρωτοβουλία του, να ζητηθεί η παραίτηση όλων των βουλευτών που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, γεγονός που θα προκαλούσε πολιτικό σεισμό και θα οδηγούσε τη χώρα σε άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Καταλήγοντας, ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε: «Ανέκαθεν υποστηρίζω πως κανένας και ποτέ δεν πρέπει να φοβάται την προσφυγή στον λαό και στις κάλπες. Ιδιαίτερα όταν στην μέση υπάρχουν μείζονα εθνικά θέματα, ο πλέον κατάλληλος για να αποφασίσει είναι ο λαός. Και ναι, νομίζω πως είναι η ώρα του λαού…»

One Response to “Νικολόπουλος: «Δεν ψηφίζω την Συμφωνία των Πρεσπών, δεν στηρίζω την Κυβέρνηση» @NikNikolopoulos”

  1. Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ said

    Ο Νικολόπουλος μετά την επαναλαμβανομένη συνεχώς εκλογή του ως βουλευτή ( με παλλαϊκή ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ υποστήριξη σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις απο το 1996 ) εργάζεται νυχθημερόν για τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και των Πατρινών συμπολιτών του και είναι σε συνεχή πόλεμο με τους δημοσυντήρητους νταβατζήδες,

    Μόνον ο Νικολόπουλος αντιπαρατάσσεται με όλα αυτά τα λαμόγια που λυμαίνονται και κλέβουν τόσα χρόνια την χώρα … μόνο αυτός μπορεί και τα βαλε με τον Ψυχάρη που έπαιρνε δάνεια αέρα πατέρα … με τον χαμαιτύπη Αλαφούζο …τον καναλάρχη Κοντομηνά …τον αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα …τον υπεργολάβο Μπόμπολα …τον κομιστή-εκβιαστή Θέμο …με το εφοπλιστή Μαρινάκη …και τόσους άλλους ισχυρούς νταβατζήδες γόνους ,επιγόνους ,κουμπάρους, χορηγούς, μιζοφοράκιδες και εταίρους οφφσοράκιδων, που φοροδιαφεύγουν σε παρθένους νήσους.

    Νικολόπουλος 😦 Η κοινωνία περιμένει από μας τους πολιτικούς να υπερβούμε την υποκρισία και να αντιταχθούμε σε κάθε απόπειρα συγκάλυψης. Θα συνεχίσω, λοιπόν, τον αγώνα μου αποκλειστικά και μόνο προς αυτή την κατεύθυνση…)

    Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: