ΤΡΙΑΝΤΑ ερωτήσεις σου είχε κάνει ο Καμμένος για Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου κλπ κύριε Σημίτη. Μην λες ότι «δεν ήξερες».

Το μισό υπουργικό συμβούλιο του Σημίτη εμπλέκεται σε σκάνδαλα, αλλά ο Σημίτης υποστηρίζει ότι δεν ήξερε, δεν είχε ενημέρωση ότι τα έπιαναν! Ότι έβγαζαν τα λεφτά με βαλίτσες ή κατευθείαν με εμβάσματα σε λογαριασμό στην Ελβετία. Ο Σημίτης που υπέγραφε τα δισεκατομμύρια των συμβάσεων του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου, ο Σημίτης που είχε δεξί του χέρι τον Τσουκάτο για να του φέρνει τα εκατομμύρια από τον Χριστοφοράκο, ο Σημίτης με τον Ανθόπουλο, με τον Σμπώκο, με όλο το συφερτό, υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο συγκρότημα Μαρινάκη ότι δεν ήξερε πως έκλεβαν! Είσαι ψεύτης Κώστα Σημίτη. Μόνον ο Καμμένος σου είχε κάνει 30 ερωτήσεις για τις συμβάσεις Τσοχατζόπουλου, Παπαντωνίου, για τα υποβρύχια, για τα Λέοπαρντ, για τα ελικόπτερα, για όλα. Μην λες λοιπόν ότι κανένας δε σου είπε τίποτα. Γνώριζες τα πάντα και είσαι συνένοχος.

3 σκέψεις σχετικά με το “ΤΡΙΑΝΤΑ ερωτήσεις σου είχε κάνει ο Καμμένος για Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου κλπ κύριε Σημίτη. Μην λες ότι «δεν ήξερες».”

  1. Ογδομήντα ερωτήσεις δεν είχε κάνει ο Καμμένος και στην Βουλή για την εξεταστική του χρέους ; Γιατί δεν μας λέει τι έγινε ;
    Δεν μπορεί . . κάτι θα ξέρει 😁

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s