ΑΛΛΟ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΙΑΛΟΡΙΧΤΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ

Ο τελευταίος νοσταλγός του Σημίτη ξαναχτυπά στρεφόμενος ξανά
κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας

Είναι, εδώ και χρόνια, γνωστός ο φθόνος του Πρετεντέρη κατά του Προκόπη Παυλόπουλου, κυρίως λόγω της στενής σχέσης του με τον Κώστα Καραμανλή. Τον οποίο ο Πρετεντέρης μισεί κυριολεκτικώς, διότι διέλυσε το «μύθο» του μέντορά του, του Σημίτη, του Πρωθυπουργού του Παπαντωνίου και του Τσοχατζόπουλου. Για τους οποίους ο Πρετεντέρης δεν έγραψε κουβέντα όταν «λήστευαν» το Χρηματιστήριο και όταν έπαιρναν τις μίζες αντιστοίχως. Α, να μην ξεχνάμε κι από πάνω ότι τα τελευταία χρόνια είναι το τελευταίος «θαυμαστής» του Ευάγγελου Βενιζέλου, ναι αυτού του μεγάλου «αστέρα» της πολιτικής που τον εκτιμούσαν τόσο πολύ στο ΠΑΣΟΚ ώστε τον αντικατέστησαν με τη Φώφη Γεννηματά!

Από τον καιρό όμως που ο Προκόπης Παυλόπουλος έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Πρετεντέρης ξεπέρασε σε δηλητήριο τον «οφιώδη» εαυτό του.

Αλλά τι να περιμένεις από τον Πρετεντέρη; Για τον οποίο άσπονδοι φίλοι και συνάδελφοί του λένε πως αν βγάλει τη χολή του καμιά μέρα θα χάσει το σύνολο της «προσωπικότητάς» του!!!

6 thoughts on “ΑΛΛΟ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΙΑΛΟΡΙΧΤΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ”

 1. Πρετεντέρης (Όνομα): Προέρχεται από το αγγλικό Pretender(υποκριτής), και αποτελεί τη καλύτερη εξήγηση γιατί η έλλειψη τιμής και φιλότιμου αποκαλούνται στην ελληνική αργκό “πουστιά”…

  O Βασίλης Ραφαηλίδης είχε πει το γνωστό «ο Πρετεντέρης έχει μια απίθανη προσαρμοστικότητα. Προσαρμόζεται ακόμα και μέσα στα σκατά».

  Γιατί ο Πρετεντέρης δεν είναι ρατσιστής, είναι απλά δούλος. Υπηρετεί τις ανάγκες που υπάρχουν και δεν είναι άλλες από το να απαξιωθεί, να γελοιοποιηθεί, να ενοχοποιηθεί όποιος μπαίνει εμπόδιο στα αφεντικά και θυμίζει και τις υποδικίες τους και την ποιότητά τους.

  Είναι το φερέφωνο ενός συστήματος που μέρα με τη μέρα χάνει την νομιμοποίησή του.

  Αυτός ο «τύπος», αυτόκλητος εισαγγελέας, αυτόκλητος υπερασπιστής της δημοσίας τάξεως έτσι όπως την αντιλαμβάνεται, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας φαφλάτας της εποχής μας.

  Κατήγορος, δικαστής και εισαγγελέας ταυτοχρόνως.

  Κουνάει αναιδέστατα το δάχτυλο και τον πισινό του εδω και χρόνια δημοσίως , εισπράττοντας τα μύρια και γράφοντας τα ανεκδιήγητα …

  Ένας « δημοσιοκάφρος» ίσως ο μόνος, που θα ήθελα να τον δω να τα «χάνει όλα» γιατί έχει πολλά ενώ αξίζει το τίποτα

  Μην το λυπηθείτε … Δαχτυλίστε τον … και αν του αρέσει παλουκώστε τον…

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s