Μα δεν είναι δυνατόν κύριε Μητσοτάκη να υπερασπίζεστε τους μετόχους των τραπεζών που ροκάνισαν το δημόσιο χρήμα. Δεν είναι δυνατόν!

Ο κύριος Μητσοτάκης εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί δεν έδωσε δημόσιο χρήμα πάλι για να “σωθούν οι τράπεζες”! Και περιγράφει το δράμα των μετόχων των τραπεζών, μεταξύ των οποίων φυσικά και το ελληνικό Δημόσιο! Το οποίο έδωσε δημόσιο χρήμα, ανακεφαλαιοποίησε τις τράπεζες και έμεινε στα χέρια με μετοχές φούσκες. Και ισχυρίζεται ότι έπρεπε το Δημόσιο να δώσει 20 δισεκατομμύρια, στις τράπεζες, ώστε να μην απαξιωθούν οι μετοχές του Δημοσίου. Δηλαδή να πληρώσει το Δημόσιο 10, για να πάρει 5. Ειλικρινά πιστεύουμε πως ο κύριος Μητσοτάκης δεν μπορεί να το εννοεί αυτό. Είναι δεδομένο ότι είναι παραπληροφορημένος. Κάποιοι δολιώς τον κάνουν να στηρίζει τους μετόχους των τραπεζών, χωρίς να καταλαβαίνει ακριβώς τι λέει.

Φυσικά και η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή έδωσε λεφτά στις τράπεζες. Με τον αυστηρό όμως όρο να διοχετευθούν άμεσα στην αγορά μέσω των δανείων ΤΕΜΠΜΕ! Την ώρα που κατέρρεε η Lehmann brothers και η παγκόσμια οικονομία, ο Κώστας Καραμανλής έκανε αυτή την πατριωτική κίνηση και έσωσε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας! Όχι τους μετόχους των τραπεζών! Γι’ αυτό και οι μεγαλοτραπεζίτες τότε εάν θυμάστε κύριε Μητσοτάκη έτρεξαν στην αγκαλιά του Γιώργου Παπανδρέου στα μυστικά ραντεβού με το δείπνο του κυρίου Καραμούζη, και όλοι γνωρίζουμε τι ακολούθησε. Εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, χωρίς να πέσει ούτε 1 € στην αγορά! Έτσι καταστράφηκε οικονομία. Γι’ αυτό κύριε Μητσοτάκη απολύστε τώρα τους συμβούλους σας, δεν θέλουν ούτε το καλό σας ούτε το καλό της πατρίδας.

5 thoughts on “Μα δεν είναι δυνατόν κύριε Μητσοτάκη να υπερασπίζεστε τους μετόχους των τραπεζών που ροκάνισαν το δημόσιο χρήμα. Δεν είναι δυνατόν!”

  1. Δε θα πρέπει να μας πτοήσουν οι τρομοκράτες. Καμία ανέχεια και καμία συμπόνια μεταμελείας στους εγχώριους παραχαράκτες ιστορίας . Καμία συμπόνια για την σύνθλιψη των κλούβιων βρωμερών συριζανθελαύγουλων του φιδιού.
    Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι η απάντηση για την προδοσία τους.
    Η χώρα των αχθοφόρων μαυραγοριτών δολοφονημένων βιασμένων καμένων πνιγμένων
    υπερφορολογημένων ζητάει την αποπομπή τους.

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s