olympia.gr

Για την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, την Αλήθεια

Αγωγή για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας θα καταθέσει η Χρυσή Αυγή κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Posted by olympiada on December 16, 2018

6 Responses to “Αγωγή για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας θα καταθέσει η Χρυσή Αυγή κατά της Νέας Δημοκρατίας.”

 1. Αυτονόητα said

  Το κόμμα των βλακών

  Δεν ξέρω αν είναι βλαξ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και θα ήταν αφελές να τον κρίνουμε ως τέτοιον εξαιτίας της εξωτερικής του εμφάνισης. Αυτό που ξέρω είναι ότι απευθύνεται όχι στον μέσο ψηφοφόρο αλλά στον μέσο βλάκα ψηφοφόρο αυτής της χώρας.

  Νίκος Μωραΐτης

  Την πρώτη φορά που ψηφιζόταν φιλολαϊκό νομοσχέδιο, πήγε βόλτα στην Κυψέλη. Τη δεύτερη φορά έμεινε σπίτι του. Την τρίτη φορά -τι να κάνει;- αναγκάστηκε και πήγε στη βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και μίλησε. Αλλά τι να πει;

  Τι να πει την ημέρα της ψήφισης της ακύρωσης των περικοπών στις συντάξεις, όταν ως μάντης δεινών σε κάθε ομιλία του τους έξι τελευταίους μήνες προφήτευε την περικοπή τους; Τι να πει όταν τα γεράκια του κόμματός του, από τον Κωστή Χατζηδάκη μέχρι τη Μιράντα Ξαφά είχαν δώσει αγώνα για την περικοπή των συντάξεων; Τι να πει το γνήσιο τέκνο του Εφιάλτη για τη μη περικοπή των συντάξεων όταν πριν από λίγες εβδομάδες έπαιρνε το αεροπλάνο και παρακαλούσε τους ευρωπαίους αξιωματούχους «να τηρήσουν τα υπεσχημένα», δηλαδή να τις πετσοκόψουν;

  Αν ήταν έξυπνος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επέλεγε να πει κάτι για τον καιρό ή για τον εξωγήινο του Υμηττού που δεν έχουμε νέα του. Ή έστω ένα «γαβ γαβ» αρχαιοελληνιστί, για να μας δείξει τις προόδους των φοιτητών του αντιπροέδρου του. Αντί γι’ αυτό, προτίμησε να κάνει πολιτική ομιλία. Και αυτό ήταν το λάθος του.

  Τι είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ανταλλάξατε τη Μακεδονία με τη μείωση των συντάξεων»! Το καταλαβαίνετε; Επειδή εκείνος αντάλλαξε την πάγια εθνική γραμμή (σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό) για τις ψήφους μερικών χιλιάδων εθνικιστικών ουγκ, προσπαθεί να πείσει ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό είναι το «κακό» που έδωσε η κυβέρνηση για να πάρει το «καλό» της μη περικοπής των συντάξεων.

  Ενώ όμως η συμφωνία των Πρεσπών είχε ήδη υπογραφεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη του ορκίζονταν ότι θα περικοπούν οι συντάξεις! Άρα; Δεν έγινε την ίδια στιγμή η ανταλλαγή; Πρώτα «δώσαμε», μετά «πήραμε»; Κι αν «δώσαμε», τότε γιατί ως προχθές επέμενε ότι δεν θα «πάρουμε» τη διάσωση των συντάξεων;

  Άρες μάρες κουκουνάρες. Ένας πολιτικός αρχηγός ο οποίος δεν μπορεί να δομήσει έναν κανονικό λόγο και καταφεύγει σε τσιτάτα απέναντι στα οποία η λογική σηκώνει το πιστόλι της και αυτοκτονεί.

  Δεν ξέρω αν είναι βλαξ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και θα ήταν αφελές να τον κρίνουμε ως τέτοιον εξαιτίας της εξωτερικής του εμφάνισης. Αυτό που ξέρω είναι ότι απευθύνεται όχι στον μέσο ψηφοφόρο αλλά στον μέσο βλάκα ψηφοφόρο αυτής της χώρας. Τα επιχειρήματά του, τα fake news των συνεργατών του, τα κατασκευασμένα υποσκανδαλίδια των φυλλάδων του που δεν τραβάνε – όλα δείχνουν το ίδιο πράγμα: Στις επόμενες εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα συσπειρώσει το σύνολο των βλακών ψηφοφόρων γύρω της. Πολλοί είναι σίγουρα. Αν αποτελούν και την πλειοψηφία, θα το δούμε τη νύχτα των εκλογών.

  Πηγή: altsantiri.gr

 2. Αυτονόητα said

  Στις επόμενες εκλογές θα μάθουμε με ακρίβεια πόσους ηλίθιους πολίτες έχει αυτή η χώρα…..

  Από τα ποσοστά του Κούλη Μιζοτάκη !!

  • axxaxaaxxaxaxaxaaxxaaxxaax said

   αχθοφόρος εμπόρευμα!!!! Αχχααχαχχαχαχαχχαχαχαχ ο ριχάρδος και ο πέτσικος χααχχαχαχαχαχαχαχααχχααχ

  • Αθάνας said

   Αυτονόητο είναι ότι στη βουλή δεν ξαναμπαίνετε.

 3. Αυτοί είναι οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί σώστες της Μακεδονίας said

  Όπως οι χαφιέδες γκεσταπίτες έτσι και αυτοί οι χαφιέδες υποδείκνυαν ποιους έλληνες να συλλάβουν στη Θεσσαλονίκη. Όπως στην κατοχή κατέδιδαν τους έλληνες εβραϊκής κοινότητας και καταγωγής για να τους στείλουν στα κολαστήρια του Άοσβιτς.
  Έβγαλαν οι γκεσταπίτες τα καμιόνια. Κουκούλα και περιβραχιόνιο αναβίωσαν την καταγωγή τους τις χρυσές φασιστικές εποχές τους. Συριζοχρυσανθελ απομεινάρια
  δοσίλογων παπαδημούλιδων νοσταλγών της βέρμαχτ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: