olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Και μετά περίμενες ο Σαμαράς, ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος να πολεμήσουν για σένα…

Posted by olympiada on December 8, 2018

Οι Γερμανοί τους κρατούσαν για τις μίζες που είχαν δώσει, οι αμερικάνοι τους κρατούσαν γιατί ήξεραν τις μίζες που είχαν πάρει από τους Γερμανούς. Και εσύ περίμενες ότι θα έκαναν διαπραγμάτευση για την Ελλάδα.

4 Responses to “Και μετά περίμενες ο Σαμαράς, ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος να πολεμήσουν για σένα…”

 1. ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΌΚΕΕΕΕΕΕ said

  Νέα αύξηση σε διόδια εως και 150% δώρο Σπίρτζη Βέττα για τους δεν πληρώνω χααχαχαχαχαχαχαχαχ
  Υπομονή σύντροφοι το ΟΧΙ στο τέλος θα επικρατήσει
  Χαχααχχαχαχααχαχαχαχαχαχ

  Like

 2. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  δεν το περιμεναμε..

  ψηφισαμε τον…επαναστατη της…τυροπιτας

  αλλα αυτος φανηκε …πιο….λουλης απο τους αλλους…

  οι αλλοι μας..πονεσαν σιγα σιγα…

  αυτος με τη..μια σε μια νυχτα!

  Like

 3. Φ.Π. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ said

  SIEMENS – ΠΑΣΟΚ & ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  Δηλώσεις περιβόλι του δικηγόρου του κ. Μιχ. Χριστοφοράκου κ. Ντάνιελ Πέτερ :

  «Ο πελάτης μου δεν δωροδοκούσε , αλλά χορηγούσε δωρεές σε ελληνικά κόμματα .Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις , άλλο η δωρεά και άλλο η δωροδοκία».

  Εν συνεχεία σε ερώτηση αν κινδυνεύει η ζωή του κ. Χριστοφοράκου δήλωσεν ότι :

  «Ναί ισχύει κάτι τέτοιο , καθώς ο Μιχάλης Χριστοφοράκος γνωρίζει δεκάδες Ελληνες πολιτικούς , που έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο της Siemens». Πιστεύει δε ότι θα τα καταφέρουν να μην εκδοθεί στην Ελλάδα , γιατί είναι Γερμανός υπήκοος. Τα δε αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στην Ελλάδα έχουν παραγραφεί στη Γερμανία . Δηλαδή ο εν λόγω δικηγόρος μας ειρωνεύεται και μας δηλώνει ότι υπάρχει ετεροδικία για τα εγκλήματα που διαπράττουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα . Επανήλθαμε ούτω στην εποχή που εκκρεμούσεν εκατοντάδες αιτήσεις γαι την έκδοση Γερμανών εγκληματιών πολέμου στην Ελλάδα , από τις οποίες η Δυτική τότε Γερμανία δεν εξέδωσε κανέναν.

  Ομως ο κ. Χριστοφοράκος είναι Ελληνας που απέκτησε και γερμανικό διαβατήριο. Τίποτε άλλο, τα δε εγκλήματα που κατηγορείται που προβλέπουν και την εσχάτη των ποινών, τα διέπραξε στην Ελλάδα και όχι στη Γερμανία . Δεν δωροδόκησε την κ. Μέρκελ αλλά Ελληνες υπουργούς και ζημίωσε τον ελληνικό λαό με πολλαπλάσια ποσά από αυτά που χορήγησε για μίζες . Τι σχέση λοιπόν μπορεί να έχει αυτό με τον γερμανικό νόμο ; Αλλωστε κατά τη δήλωσή του δωροδόκησεν επτά υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και πέντε της Ν.Δ. Δηλαδή μας δουλεύουν ψιλό γαζί ;

  Επιθυμεί η Ελληνική Δικαιοσύνη την έκδοσή του στην Ελλάδα ή όχι ; Αν ναι γιατί διαβίβασε στις γερμανικές αρχές ασαφή στοιχεία και… περίεργο ένταλμα σύλληψης ; Επίσης γιατί υπάρχει ασάφεια στο κατηγορητήριο του Χριστοφοράκου ; Αυτό είναι το μόνο στοιχείο που μπορεί να αποτρέψει την εκδοσή του, και πού κάνουν το κορόϊδο οι νομικοί του ΠΑΣΟΚ , της Ν.Δ., η Εισαγγελεία , αλλά και οι δημοσιογράφοι ! Σας
  δηλώνω λοιπόν εγώ ο αγράμματος περί τα νομικά , ότι το σκεπτικό της απόρριψης αν απορριφθεί το αίτημα των ελληνικών αρχών θα είναι το εξής : «Πού, πότε και ποιόν, δωροδόκησεν ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος» ;

  Eκτός κι’αν οι δικηγόροι του, τον συμβουλεύσουν να αναφέρει συγκεκριμένα ποίους δωροδόκησε . Τότε μόνο θα εκδοθεί στην Ελλάδα . Ολα τα άλλα είναι υπεκφυγές !… Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην διεθυντής της Siemens Hellas κ. Μιχ. Χριστοφοράκος που κρατείται στις φυλακές «Σταντελχάϊμ», δήλωσε μέσω του δικηγόρου του ότι : «Εχει ντοκουμέντα με τα οποία είναι σε θέση να τινάξει στον αέρα το ελληνικό πολιτικό σύστημα». Και ότι τα ντοκουμέντα αυτά είναι διατεθιμένος να τα παραδόσει στις γερμανικές αρχές, αν τον μεταχειριστούν ευνοϊκώς και δεν τον εκδόσουν στην Ελλάδα .

  Δηλαδή, μαζί με τις άλλες παρανομίες του, διαπράττει και το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας ! Αυτό δεν τον ενοχλεί όμως γιατί η παράβαση του {Ν 1608/1950} που έχει διαπράξει τιμωρείται και με ισόβια κάθειρξη. Το ίδιο και η εσχάτη προδοσία οπότε θα την κάνει συγχώνευση με την ποινἠ που θα καταδικασθεἰ για την παρἀβαση του Ν. {1608}.

  Κι’ αυτό διότι , αν όχι για να εκβιάζουν τις ελληνικές κυβερνήσεις , τι άλλο τα χρειάζονται αυτά τα στοιχεία οι γερμανικές αρχές ; Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τους δωροδοκηθέντες . Πλην όμως ο σοφός νομομαθής κ. Ευάγγελος Βενιζέλος το πρόβλεψε αυτό και με το νόμο που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ , τα σκαστά αδικήματα των υπουργών, είναι ήδη παραγεγραμμένα ! Ούτω και το χρήμα στην παντελόνα οι υπουργοί , και ουδείς να μπορεί να τους ενοχλήσει . Αν δηλαδή δεν εκδοθεί στην Ελλάδα ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, αποδεδειγμένα πλέον ήρθε σε συμφωνία με τις γερμανικές αρχές οι οποίες θα εκβιάζουν εν συνεχεία την κυβέρνηση της Ν.Δ. αλλά και του ΠΑΣΟΚ αν και όταν αυτό κερδίσει στις εκλογές ! Σκύφτε το κεφάλι ραγιάδες Ελληνες και πληρώστε τους κληρονομικούς σας αφέντες !… 28-6-2009 Φ.Π.

  Like

 4. Φ.Π. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ said

  SIEMENS Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΩΝ !

  Το εκδοθέν βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών {πρόεδρος ο κ. Αθανάσιος Γεωργόπουλος, και μέλη οι οι κ.κ. Θεόδωρος Τζανάκης και Γεώργιος Παπανδρέου} αναφέρει τα εξής :

  «Ο ανακριτής ήταν υποχρεωμένος να δώσει αντίγραφα όλων ανεξαιρέτως των εγγράφων της δικογραφίας και η άρνησή του να χορηγήσει αντίγραφα , προσκρούει στις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, του Συντάγματος και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας».

  Κατόπιν αυτού συνάγεται το συμπέρασμα ότι ο ανακριτής κ. Ζαγοριανός , με εντολή του
  εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά ,{δεν ήταν υποχρεωμένος να υπακούσει τον κ. Σανιδά} απέκρυψε σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας από κατηγορούμενους στην υπόθεση Siemens {C4Ι}για να καλύψει τους ενόχους , που είναι κατά πρώτον αυτοί που δωροδοκήθησαν για να παραβούν το καθήκον τους και δευτερευόντως αυτοί που τους δωροδόκησαν. Εκτός αν ισχύει και γι’αυτούς η παράνομη, γελοία και αυθαίρετη γνωμοδότηση – οδηγία του τέως εισαγγελέα του Α.Π.κ. Σανιδά ότι δωροδοκήθησαν, κατόπιν… παραπλάνησης τους !

  Δηλαδή ο εν λόγω ανακριτής παρανόμησε , συνεχίζει να παρανομεί και όλως περιέργως συνεχίζει και την ανάκριση στη σχετική υπόθεση ! Επιπροσθέτως υπακούοντας σε άνωθεν εντολές των πιθανών ενόχων, οι οποίοι δεν επιθυμούν την έκδοση του κ. Μιχ. Χριστοφοράκου στην Ελλάδα , όστις δήλωσεν ότι δωροδόκησεν επτά υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και πέντε της Ν.Δ.,διεβίβασε σκοπἰμως εσφαλμένο και ατεκμηρίωτο ένταλμα σύλληψης για τον κ. Μ. Χριστοφοράκο στις Γερμανικές Δικαστικές Αρχές , ώστε να μην καταστεί εφικτή η έκδοσή του στην Ελλάδα. Ούτω οι δωροδοκηθέντες εμπλεκόμενοι παζαρεύουν τώρα μαζί του την απαλλαγή του, προκειμένου να τον φιμώσουν. {Κανονικά ο κ. Μιχ. Χριστοφοράκος αφού καταθέσει επακριβώς την πραγματική αλήθεια και αφού οι μεγάλοι ένοχοι αμνηστεύθησαν διά της τεθλασμένης της παραγραφής , θα πρέπει να τύχει του ευεργετήματος της με επιείκεια κρίσης της υπόθεσής του, όπως ο νόμος προβλέπει και με την αναστολή της οιασδήποτε ποινής του από το δικαστήριο}.

  Γιά όλα αυτά ο εν λόγω ανακριτής πρέπει να απομακρυνθεί πάραυτα από τη σχετική υπόθεση, διότι απεδείχθη και επισήμως δια του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ότι παρανόμησε και εξακολουθεί να παρανομεί , καθώς δε και ότι προσπαθεί να συσκοτίσει και όχι να διαλευκάνει την υπόθεση όπως έχει εκ του νόμου την υποχρέωση. Κατά την ταπεινή γνώμη μου, θα πρέπει να κληθεί να δώσει και εξηγήσεις γιά τους λόγους της καταφανούς αυτής παρανομίας ,την οποίαν επεσήμανα από την πρώτη στιγμή της διάπραξής της από αυτή τη στήλη.

  Το να τον στέλνουν ταξιδάκια αναψυχής στο Μόναχο, μας βάζει σε σκέψεις ότι ο σκοπός της αποστολής του είναι το παζάρεμα της φίμωσης του κ. Μ. Χριστοφοράκου από τους αμνηστευθέντες, δια του νόμου που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ και που προσυπέγραψαν και τα άλλα κόμματα !

  O Μ. Χριστοφοράκος με αντάλλαγμα τη σιωπή του καθάρισε. Αλήθεια ποίοι είναι οι επτά υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και οι πέντε της Ν. Δ. Που δωροδόκησε ; Οι Σημίτης Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου κ.λ.π. αστέρια του ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζουν τίποτα περί του… φόνου. Και όλα αυτά γιατί ο φωτισμένος νυν Αντιπρόεδρος κ.λ.π. κ. Ε. Βενιζέλος , ομού με τον νυν πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο, κατόπιν εντολής των κ.κ. Σημίτη, Παπανδρέου, και γενικώς όλου του υπουργικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, θέσπισαν ένα νόμο που επιτρέπει στους υπουργούς να κλέβουν το δημόσιο χρήμα ατιμωρητί !… Ενα νόμο που ούτε ο Αμίν Νταντά δεν δεν τόλμησε ποτέ να θεσπίσει , όπως έχω επισημάνει παλαιότερα. Και που οι εμπνευστές αυτού του τερατώδους νόμου, που αποδεικνύει την εκτίμησή τους για τον ελληνικό λαό, ηγέτες του ΠΑΣΟΚ με το θράσος που τους χαρακτηρίζει προσπαθούν να πείσουν τους αφελείς , ότι… άλλοι ευθύνονται γι’αυτό το νόμο που αυτοί θέσπισαν αποκλειστικώς και μόνο για να καλύψουν τους ενόχους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

  Εν συνεχεία η Ν.Δ. που τον βρήκε έτοιμο έκανε και αυτή τα ίδια , γιατί ο σκοπός της άσκησης της πολιτικής στην Ελλάδα είναι η μεγαλειώδης κουτάλα . Γι’ αυτήν αγωνίζονται οι δημοκράτες , Νέοι και Παλαιοί ! 7-7-2011 Φ.Π.

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΙΧΑΤΣΕΚ {Στη Γερμανική Δικαιοσύνη}:

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ {C 4 I} : «Χρειάσθηκε να πληρώσει πέντε υπουργεία για να πάρει τον διαγωνισμό η εταιρία {SAIC} του οικογενειακού φίλου των Παπανδρέου «Τρεπεκλή» με διαβλητές διαδικασίες . Οι Αμερικανοί και οι Αγγλοι απείλησαν ότι δεν θα στείλουν τους αθλητές τους αν η Ελλάδα δεν προμηθευθεί το εν λόγω σύστημα. Ούτω χρησιμοποιήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα {284} που χρησιμοποιείται γιά επείγουσες αγορές πολεμικού υλικού , γιά να γίνει ταχύτατα η σχετική προμήθεια ΅΅.

  Τελικώς ο αδελφικός φίλος του κ. Γ. Παπανδρέου όταν έλαβε τη σχετική παραγγελία την ανέθεσε ως υπεργολαβία στη Siemens έεναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η αρχική συμφωνία ήταν για { 255} εκατομμύρια ευρώ. Από ότι κυκλοφόρησε στηγν πιάτσα ο Τρεπεκλής με την αβάντα του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου εισέπραξε συνολικώς πάνω από {300} εκατομμύρια ευρώ τα οποία διεμοιράσθησαν με τη Siemens καθώς και με τους πολιτικούς παράγοντες που διευκόλυναν τη σχετική χαριστική ανάθεση για το {C 4 I} που ουδέποτε παρεδόθη. Το πως έγιναν τα σχετικά μερίδια ήταν δουλειά της διαπλεκόμενης Δικαιοσύνης που απαξίωσε να ασχοληθεί με αυτά τα μικροποσά γιά λόγους που χρήζουν ερεύνης .

  Εστάλη στους κ.κ. Παπαντωνίου, Τσοχατζόπουλο και Σκανδαλίδη στις {5 – 3 – 2003} Non Paper και στις {8 – 3 – 2003} το τότε ΚΥΣΕΑ ενέκρινε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος , με τη χρήση του αναφερομένου ανωτέρω παρανόμου Προεδρικού Διατάγματος από τον Γερμανό -σύμφωνα με δήλωσή του- Πρόεδρο της δήθεν Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια. Δηλαδή αστραπιαΐα ανταπόκριση για την εξυπηρέτηση της Siemens, του Τρεπεκλή και Σία . 7- 7- 2011 Φ.Π.

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: