Δείτε την Γαλλία του Μακρον σήμερα για να καταλάβετε πως θα είναι η Ελλάδα του Μητσοτακη αν γίνει ποτέ πρωθυπουργός.

B80D2AC8-B360-45A5-9AC0-521A819988DE.jpeg

 

Oχι δεν είναι εικόνες από μια καθεστωτική χώρα.
Είναι εικόνες από τη Γαλλία του 2018 και τις σημερινές συλλήψεις μαθητών λυκείου, στην πόλη Mantes la Jolie, ένα απο τα πιο υποβαθισμένα προάστια του Παρισιού, όπου ζούν πολλοί μετανάστες και παιδιά μεταναστών.

Οι μαθητές των λυκείων που έχουν βγεί στους δρόμους, διαμαρτύρονται για την μεταρρύθμιση στις εξετάσεις για το απολυτήριο λυκείου, που κάνει δυσκολότερη την πρόσβαση στα πανεπιστήμια και δίνει την δυνατότητα στις ακαδημίες να επιλέγουν τους φοιτητές τους με μια βάση κριτηρίων που σε πολλά θυμίζουν πρόσληψη σε επιχείρηση, μη δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Προβλήματα από τις κινητοποιήσεις των μαθητών και τις καταλήψεις έχουν δημιουργηθεί σε 280 λύκεια σε ολόκληρη τη χώρα όπου έγιναν 700 συλλήψεις ανηλίκων.

‪Απόψε πολλοί γονείς των 147 μαθητών που συνέλαβε η αστυνομία και τους φόρεσε χειροπέδες, στην πόλη Mantes La Jolie, δεν γνωρίζουν σε ποια κρατητήρια ειναι τα παιδιά τους. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ενα παιδι με αυτισμό και ενα 12χρονο‬.

Μεχρι τώρα απο την εξέγερση των Κίτρινων γιλέκων απουσίαζαν τα προάστια. Tο σοκαριστικό ομως βιντεο με τις συλλήψεις των 147 μαθητών στο υποβαθμισμένο προάστιο, εχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση σε γειτονιές-πυριτιδαποθήκες

24 σκέψεις σχετικά με το “Δείτε την Γαλλία του Μακρον σήμερα για να καταλάβετε πως θα είναι η Ελλάδα του Μητσοτακη αν γίνει ποτέ πρωθυπουργός.”

  1. Οι ίδιες συλλήψεις έγιναν σε μαθητές μας που διαδήλωναν και έκαναν καταλήψεις για τη Μακεδονία μας. από εκεί είναι η φωτογραφία. Αριστερά αλέκση της αριστείας.

   Μου αρέσει!

 1. Η Ελλάδα του κ. Τσίπρα, δεν είναι η δική μας Ελλάδα
  Ο επόμενος χρόνος, είναι προεκλογικός με τριπλές εκλογές, αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές & εθνικές εκλογές. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, έδειξε να διαθέτει ισχυρό αίσθημα αυτοσυντήρησης και ταλέντο στη προσκόλληση στην εξουσία, κάτι που πριν τρία (3) χρονιά έμοιαζε απίθανο. Με ισχυρές επικοινωνιακές ικανότητες, και με γνώμονα τη νομή της εξουσίας, και τη διατήρηση της, χωρίς πολιτικές θέσεις, στόχους και πρόγραμμα, ενστερνίστηκε πλήρως ακραίες, δεξιές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές, επέβαλε μια από τις πιο βαριές φορολογίες στο κόσμο, και πέτυχε μετά από τρία (3) χρόνια, με πολλούς αστερίσκους και βαριές μακροχρόνιες δεσμεύσεις για τη χώρα, αυτό που ήταν σχεδόν αυτονόητο πριν τις τελευταίες εκλογές, δηλαδή τη διακοπή ροής, νέων δανεικών από τους δανειστές. Με αιχμή του δόρατος πρακτικές, όπως των κ. Πολλάκη, κ. Παππά, κ. Φλαμπουράρη, προσπαθεί να παρουσιάσει το «μαύρο» «άσπρο», την «αποτυχία» «επιτυχία»; και την «ανικανότητα» ως έκφραση αριστερής πολιτικής. Η χώρα κατά τη γνώμη μου, έχει τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, και τον πιο ανεύθυνο – ανίκανο πρωθυπουργό. Όλοι εμείς, που αγωνιστήκαμε για να έρθει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην εξουσία, θλιβόμαστε βαθύτατα με τη νέα «Κρατική» τηλεόραση, με τη συνεχή μείωση των δαπανών για την υγεία και την παιδεία, σε πραγματικούς αριθμούς. Χαρακτηριστικό δείγμα γραφής ο νόμος – έκτρωμα του κ. Κατρούγκαλου. Οι μειώσεις των «δυνητικών» συντάξεων των σημερινών εργαζομένων 50-ρηδων ξεπερνούν κάθε όριο λογικής, και η δημιουργία συνταξιούχων, πολλών ταχυτήτων, με τα ίδια έτη ασφάλισης, ικανοποιούν μόνο κοντόθωρες πολιτικές, πολιτικής επιβίωσης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
  Η χώρα είναι έρμαιο στις διαθέσεις των Αμερικάνων και των Γερμανών κυρίως, θυμίζει έντονα την εποχή «Πιουριφόι», με τον Αμερικανό και Γερμανό πρέσβη, να αλωνίζουν στην Ελλάδα και να δρουν ως κράτος εν κράτει. Επιλύεται ταχύτατα το «Μακεδονικό», σύμφωνα με τις επιθυμίες των ξένων και του ΝΑΤΟ, ιδρύονται νέες αμερικάνικες και νατοϊκές βάσεις, χωρίς έγκριση της βουλής, καταργείται κάθε σπίθα εθνικής πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής.
  Η υποταγή, και η συναλλαγή, στα συμφέροντα κάθε ισχυρού (επενδυτής, μεσάζοντας, funds) θυμίζει έντονα την δεύτερη τετραετία Σημίτη. Αγωγοί, Υδρογονάνθρακες, Εξορύξεις, Ελληνικό, «φαραωνικά» έργα, η σημαία της νέας εποχής. Είναι απλά θέμα χρόνου η ανάδειξη των νέων σκανδάλων, από την οσμή που αρχίζουν να αποπνέουν. Ως αντίμετρο προωθείται η σκανδαλολογία, η ανύπαρκτη «αριστεροσύνη» και μοιράζονται «αριστερόστροφα» καθρεφτάκια στους ιθαγενείς (κοινωνικό μέρισμα κλπ.). Παράλληλα, όμως προωθούνται σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές, όπως πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας με εξωφρενικούς ρυθμούς, ξεπούλημα των «κόκκινων δάνειων» σε ξένα «funds», για ψίχουλα, ξεπούλημα της δημοσίας περιουσίας κλπ.
  Εθνικές πολιτικές δεν υπάρχουν ούτε χαράζονται, πάρα μόνο για επικοινωνιακούς λόγους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ενέργεια, με το κ. Σταθάκη με «μπλαζέ», σχεδόν κυνικό ύφος να ανακοινώνει πολιτικές που είναι άκρατα νεοφιλελεύθερες και οδηγούν σε ιδιωτικοποίηση των πάντων. Ανάλογα, ισχύουν και στο πρωτογενή τομέα – και αλλού -, παρά τα επικοινωνιακά παιχνίδια, με αλλαγές προσώπων, μόνο, και διατήρηση των ίδιων πολιτικών.
  Η αναιμική ανάπτυξη είναι συνέπεια κύρια εξωγενών παραγόντων, πχ τουρισμός, και της μεγάλης πτώσης του ΑΕΠ την τελευταία επταετία. Η φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης, η εξαθλίωση μεγάλου μέρους του πληθυσμού, η μετανάστευση, η πολύ μεγάλη ανεργία, η υποαπασχόληση η ετεροαπασχόληση, οι πολύ χαμηλές αμοιβές εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, η καταστρατήγηση του εναπομένοντος θεσμικού πλαισίου, η αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας για να ασκήσει το κράτος τον ελεγκτικό του ρόλο, χαρακτηρίζουν την Ελλάδα του κ. Τσίπρα. Παράλληλα, εναγκαλίζεται, προωθεί και στηρίζει την ακροδεξιά, εντός και εκτός της κυβέρνησης, για να χτυπήσει τον «αντίπαλο». Κωλυσιεργεί και δεν καταδικάζει τη «Χρυσή Αυγή» ως τρομοκρατική οργάνωση που είναι, αποκλειστικά για ψηφοθηρικούς λόγους. Όλα, στο βωμό της πολιτικής μας επιβίωσης και της προσκόλλησης μας στη εξουσία.
  Σε αυτό το περιβάλλον, η ΝΔ επένδυσε στον άκρατο νεοφιλελευθερισμό, Θατσερισμό – Ρηγκανισμό, θα έλεγα, χωρίς αρχές και προσχήματα, με την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της. Ενστερνίζεται και αυτή ακροδεξιές αντιλήψεις, όπως όλα τα δεξιά κόμματα στην Ευρώπη, και εναγκαλίζεται την ακροδεξιά, βάζοντας στελέχη που προέρχονται από το ΛΑΟΣ σε επιτελικές θέσεις, όπως αντιπρόεδρος και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Ισχυρίζεται με παλιά υλικά και φτιασιδώματα, ότι απομακρύνθηκε από το κακό παρελθόν της και είναι έτοιμη και ικανή να χαράξει το μέλλον της Ελλάδας ….
  Το μέλλον όμως της Ελλάδας, μπορούν να τα αλλάξουν μόνο οι Έλληνες που υπόμειναν τόσα τα τελευταία χρόνια, κύρια λόγω της ανικανότητας και της διαφθορας του πολιτικου προσωπικού της χώρας. Είναι εμφανές, ότι η «ρότα» που μας χάραξαν είναι λανθασμένη και το «καράβι» χρειάζεται νέο καπετάνιο, και νέα γραμμή πλεύσης. Χρειάζονται αγώνες, λαϊκό κίνημα, εθνικές πολιτικές, αντίσταση και αντίδραση στους ντόπιους και ξένους δυνάστες. Λέμε όχι στο δικομματισμό που προωθείται, και στηρίζουμε κάθε αριστερή φωνή, πρωτοβουλία, αντίδραση. Δεν έχουμε τίποτα κοινό, με το δεξιό, νεοφιλελεύθερο ΣΥΡΙΖΑ, δε μας αφορά ποιος από τους δυο, καλπονοθευτικά, θα επικρατήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές και φέρνουμε στο επίκεντρο την αλληλεγγύη, την ισότητα την αδελφοσύνη, την αλήθεια. Όλοι μαζί, ΚΚΕ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ανένταχτοι αριστεροί, αποχωρήσαντες από το ΣΥΡΙΖΑ, μπορούμε…

  ΙΣΚΡΑ

  Μου αρέσει!

 2. Κρίμα τα πούλησαν όλα , αφήστε κάτι να πουλήσει και ο Μητσοτάκης ρε.
  Ο Μητσοτάκης γελαει και προσεύχεται να είναι ο Αλέξης καλά, κάθε βράδυ κάνει τον σταυρό του και λέει στην προσευχή του -θεούλη μου να έχεις καλά τον ΑΛΕΞΗ .
  Ας μην άφησε τίποτα να πουλήσω και εγώ το παλιόπαιδο ο Αλέξης μας, ούτε μεσίτης να ήταν.

  Μου αρέσει!

 3. Δείτε την Γαλλία του Μακρον σήμερα για να καταλάβετε πως θα είναι η ΕΛλάδα του Μητσοτακη,
  αν γίνει ποτέ πρωθυπουργός.

  Μα αν γίνει ποτέ κάτι τέτοιο (απεταξάμην) το πρώτο πράγμα που θα φροντίσει να περιφρουρηθεί εντός της Γαλλίας προφανώς εκείνο θα πρέπει να είναι το σπίτι του Βολταίρου.
  Όχι από συναίσθημα ή κάποια Γαλατική ευγένεια.
  Από συμφέρον.
  Θα ΄ναι επειδή τυγχάνει να είναι το μητσοτακαίϊκο οι τωρινοί ιδιοκτήτες του οικήματος γι αυτό & θα κόπτεται για την ασφάλεια- αρτιότητά του.

  Μου αρέσει!

  1. Μάθε να εκφράζεσαι με ευθύτητα.
   Όταν στριμώχνεις ένα κάρο επεξηγηματικές λέξεις στην ίδια πρόταση προσπαθώντας να ενισχύσεις το νόημά της, όχι μόνο το παραγ/μείς αλλά ταυτοχρόνως μαρτυράς εν αγνοία σου και την ανεπάρκειά σου.

   Μου αρέσει!

   1. Που είμαι σίγουρος πως τον χρειάζεσαι.
    Άμα δεν έχεις με τι να ξυθείς μαματα.

    Κανόνες ευθύτητας δεν θα μου μάθει κανείς,
    πολύ περισσότερο εσύ.
    ένα ζόμπι.
    Τους υιοθετώ, δεν τους επιβάλλω σε κανέναν.
    Ξέρεις πως είναι το παρατσούκλι μου στις πιάτσες του ΕΣΩτερισμού;
    © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. » Ο Αναμάρτητος» (λέμε τώρα…).

    Πάρε να ΄χεις λοιπόν καλαμπαλίκια να πορεύεσαι.
    Κατάλαβες αρλούμπα & καρακομπλεξικέ πόσο μαλάκας είσαι ή μήπως θαρρείς ότι μιά δεύτερη ανάγνωση προς εμπέδωση των όσων σου απευθύνω δεν θα σου κοστίσει;
    Για ηλίθιους σαν του λόγου σου ψάχνεις;
    Άει στα γαμίδια λοιπόν εσύ κι η παρθενιά στα κωλομέρια σου.

    Μου αρέσει!

    1. Ρε φιλαράκο, σάλτα ρε συ να πας να γαμηθείς με κάποιον της ηλικίας σου μπας και στρώσεις επιδερμίδα!

     Μου αρέσει!

 4. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΟΛΥΝΤΑ,
  ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕ (Σ)ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 😀
  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  Μου αρέσει!

 5. Τελικά είμαστε πολύ άτυχος λαός ρε γαμώτο με τους πολιτικούς που έχουμε.
  Ο ένας μας λέει «λεφτά υπάρχουν», τον ψηφίζουμε με όλη μας την καρδιά και στο τέλος χάνουμε κι εκείνα πού ‘χαμε.
  Ο άλλος αντί να ξεσκίσει τα μνημόσυνα που μας υποσχόταν πήγε κι έφερε κανα δυό ακόμα και ξέσκισε εμάς.

  Γιατί ρε γ/μώ την τύχη μας να μη μας τυχαίνει κι εμάς, όπως σε όλες τις σοβαρές χώρες, ένας πολιτικός με ούμπαλα και μπέσα που να μας πει «μάγκες μόλις αναλάβω εγώ στην Ελλάδα θα βρέξει λεφτά» και να κρατήσει ο γ/μιόλης τον λόγο του ;

  Δεν γ/μιέται, τι έχουμε να χάσουμε εδώ που φτάσαμε . .
  εμείς θα τον ψηφίσουμε κι αυτόνε τον «γκόμενο» και που ξέρεις τ γίνεται καμιά φορά. Έχει ο θεός.

  Μου αρέσει!

 6. Εδώ η Ευρώπη των τεθωρακισμένων, των δακρυγόνων και του “στρατιωτικού” νόμου

  Οι Μακρόν – Φιλίπ μοιάζουν όλο και περισσότερο ως αυταρχικά καθάρματα που ηγούνται μιας αστυνομικής τρομοκρατικής δικτατορίας στην Γαλλία ενός έντρομου κατεστημένου που τελεί υπό πανικό μπροστά στην κοινωνική αγωνιστική αμφισβήτηση του και την ενδεχόμενη ανατροπή του.
  Η Γαλλία του Μακρόν και του Φιλίπο θρυμματίζει το δημοκρατικό προσωπείο των Βρυξελλών και αναδεικνύει ένα στυγερό αυταρχικό πρόσωπο για την λεγόμενη Ευρώπη, βαθιά αποκρουστικό και βάρβαρο που έχει ως εμβλήματα τα δακρυγόνα, τις αθρόες προληπτικέςσυλλήψεις, τα τεθωρακισμένα, την αστυνομοκρατία, την τρομοκρατία, τον φόβο και την αδικία.
  Η Γαλλία του Μακρόν και μαζί της η Ευρώπη του χρηματιστικού κεφαλαίου, της νέας αποικιοκρατίας, της αστυνομοκρατίας, της ιμπεριαλιστικής βουλιμίας, της κοινωνικήςεξαθλίωσης και του κνούτου, δεν έχουν κανένα μέλλον.

  https://iskra.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%B8%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89/

  Μου αρέσει!

 7. ΠΑΡΟΙΜΙΑ- ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ,

  ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΝΥΚΑ ?
  ΜΗΠΩΣ ΞΕΠΛΥΘΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ 12 ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ι ΜΕ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ?

  Μου αρέσει!

 8. ΑΝ…ΑΝΕΒΕΙ Ο κΟΥΛΗς…αν!

  Ας ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩς…ΓΙΑ ΤΟΝ αΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΜΑς..

  ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ..ιδιο!

  ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ…ΜΑΘΗΤΕς Ή ΟΧΙ?

  ΕΠΕΙΔΗ..ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΑΝ εΛΛΑΔΑ ΚΑΙ μΑΚΕΔΟΝΙΑ???

  Ο..ΚΑΤΑΛΗΨΙΑς ..ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ Ή..ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ

  ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΜΑΘΗΤΕς ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΠΟΥ….ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ..ΣΥΜΦΩΝΙΑ…ΥΠΕΓΡΑΨΕ!

  ο μακρον…..σε τι διαφερει απο τον πρωτο διδαξαντα Αλεξη και Πανο??????

  περιμενω ..απαντηση!

  και πιο βαθια…

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η/….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΡΩΠΗ?

  ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΕ?

  ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΣΗ……

  ΜΕΣΑ Ή…ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ???

  ΘΕΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕ….ΘΕΣΗ…..ΚΑΙ ΕΠΙΧΕ3ΙΡΗΜΑΤΑ!

  οχι…αοριτολογιες πλεον της πλακας

  για καθε..κατινα…..

  Μου αρέσει!

 9. Με πρωτοβουλία «bloggers” εξελίσσεται αυτήν την ώρα συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Σύνταγμα στον αγώνα των «κίτρινων γιλέκων» της Γαλλίας από έλληνες πολίτες που φοράνε και αυτοί «κίτρινα γιλέκα».
  Οι Έλληνες αγωνιστές, μεταξύ των οποίων διακρίναμε ανένταχτους ακτιβιστές, στελέχη της ΛΑ.Ε και άλλων αριστερών οργανώσεων, ευαίσθητους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτεςκαι αρκετούς νέους και νέες, φώναζαν συνθήματα υποστήριξης του Γαλλικού κινήματος, ενάντια στον αυταρχισμό και υπέρ της ανάγκης να αναπτυχθεί και στην Ελλάδα κίνημα ανάλογο των «κίτρινων γιλέκων» της Γαλλίας, που θα διεκδικήσει αξιοπρεπείς μισθούς, συντάξεις και εργασιακές σχέσεις, τερματισμό της φορολεηλασίας, πραγματική προστασία της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας, στοπ στις αποκοπές ρεύματος, αναδιανομήπλούτου, έλεγχο των πολυεθνικών αλυσίδων, θέσεις εργασίας, αξιοπρέπεια και εθνική ανεξαρτησία ενάντια στην υποτέλεια και την κηδεμονία.

  Οι συγκεντρωμένοι μετά τις 2 μ.μ πραγματοποίησαν σε όλο το μήκος της Ερμού πορεία με συνθήματα, βρίσκοντας θερμή ανταπόκριση από τους πολίτες και στη συνέχεια μετά τις 3 μ.μ διαλύθηκαν.
  Όλα τα μηνύματα δείχνουν ότι υπάρχει έδαφος να αναπτυχθεί με επιτυχία και στην Ελλάδα κίνημα ανάλογο των κίτρινων γιλέκων.

  Μου αρέσει!

 10. Μέχρι τώρα κεχαγιά στ΄ «αρκεί δια» μου δεν είχα βάλει ρε παπάτζα.
  Άμα σε ενδιαφέρει η θέση του μεγαλοπακτωμπετομαλάκα,
  εδώ & τώρα,
  κάνε/ανάρτησε,
  δημόσια μέσα από το σάϊτ,
  αίτημα στο οποίο μίλησε/πες μας για σένα να σε αξιολογήσω και ανάλογα να σού απαντήσω.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s