olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Καμαρώστε πυλώνες της δημοκρατίας! Είπε ο Αλέξης στο Μάτι: «Η κόρη σου είναι αυτή;» Και οι »λειτουργοί» το μετέφρασαν ως…

Posted by olympiada on November 30, 2018

5 Responses to “Καμαρώστε πυλώνες της δημοκρατίας! Είπε ο Αλέξης στο Μάτι: «Η κόρη σου είναι αυτή;» Και οι »λειτουργοί» το μετέφρασαν ως…”

 1. […] Διάβασε Περισσότερα Εδώ. […]

  Like

 2. Πετράν said

  μωρη ολυμπω…το “θα τα σπαταλαγατε ” το εκανες γαργαρα;;;

  στα τέσσερα εσυ κι ο αργηγος σου

  Like

  • Una Fatsa said

   Η συζήτηση το γιατί είναι προτιμότερο τα χρήματα αυτά (που δίνει η Κύπρος) να μην «σπάσουν» σε επιδόματα π.χ. των 2.000 ευρώ στους κατοίκους, αλλά να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία υποδομών που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή, κάτι στο οποίο, οι κάτοικοι το βρήκαν λογικά και συμφώνησαν.
   Πριν κάνεις ένα σχόλιο φρόντισε να ενημερώνεσαι σωστά.

   Like

 3. Γιανης said

  Φροντιστε το προβλημα με τους συνταξιουχους αυτο το θεμα καιει.

  ——————————————————————————–

  Δώστε πίσω αναδρομικά-Δώρα! Τέσσερις νέες αποφάσεις!
  30/11/2018 enypekk Uncategorized
  1939
  ΑΛΕΞΗΣ Π. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝ.ΥΠ.Ε.Κ.Κ.
  30/11/2018

  Δώστε πίσω αναδρομικά-Δώρα!
  Τέσσερις (4) νέες αποφάσεις!

  Μαζική δικαίωση από τα Δικαστήρια
  για συνταξιούχους-εργαζομένους !

  Ιδού οι τέσσερις νέες αποφάσεις!

  Με καταιγιστικό ρυθμό όλα τα Ειρηνοδικεία και Πρωτοδικεία της χώρας δικαιώνουν όσους συνταξιούχους και εν ενεργεία εργαζομένους προσφεύγουν και ζητούν την αναδρομική καταβολή των τριών Δώρων-επιδομάτων (Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματος αδείας) καθώς και την εφεξής και κατ’έτος καταβολή τους.
  Όλα τα κατώτερα Δικαστήρια της χώρας μας συμμορφώνονται, όπως οφείλουν άλλωστε κατά το Σύνταγμα, με τις αμετάκλητες αποφάσεις τής Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (υπ’αριθ. 2287-2290/2015), με τις πρόσφατες αποφάσεις της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου (υπ’αριθ. 1-4/2018) και με τις υπ’αριθ. 127/2016 και 1227/2018 αποφάσεις της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
  Η κυβέρνηση, αντί να ζητά με απαράδεκτο έγγραφό της προς τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ στις 25/10/2018 την εξάντληση όλων των ενδίκων μέσων κατά των θετικών αποφάσεων για τους συνταξιούχους και τους εν ενεργεία υπαλλήλους, δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από το να παραιτηθεί από το δικαίωμα της έφεσης κατά των πρωτόδικων αποφάσεων και να προβεί στην ολοσχερή ή κατά τμήματα καταβολή των αναδρομικών και την εφεξής κατ’έτος καταβολή τους.
  Μπορεί άλλωστε να συμψηφίσει τις απαιτήσεις που έχουν οι συνταξιούχοι (μετά την κήρυξη ως αντισυνταγματικών των διατάξεων των μνημονιακών νόμων που έκριναν παράνομες τις περικοπές των συντάξεών τους και την κατάργηση των Δώρων τους) με απαιτήσεις που έχει το κράτος από αυτούς και τις οικογένειές τους. Αυτό επιβάλλει η υποχρέωση για συμμόρφωση προς αμετάκλητες και μη ανατρέψιμες δικαστικές αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων.
  Η κυβέρνηση και οι Διοικήσεις των ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ πρέπει να γνωρίζουν ότι σύμφωνα με την υπ’αριθ. 4159/2011 απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας (τμήμα Α), απειλείται με υψηλά πρόστιμα όταν, παρά την έκδοση αμετακλήτων αποφάσεων της Ολομέλειας του ΣτΕ για το ίδιο θέμα, δίνει εντολή για άσκηση “προφανώς αβασίμων ενδίκων μέσων”. Με την ίδια απόφαση έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο και η πρώην Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ γιατί, παρά την ύπαρξη σχετικής νομολογίας, επέμενε στην άσκηση αβασίμων ενδίκων μέσων, όπως κάνει και η σημερινή κυβέρνηση.
  Η ΕΝΥΠΕΚΚ δίνει στη δημοσιότητα σήμερα τέσσερις (4) νέες πρωτόδικες αποφάσεις που δικαίωσαν εν ενεργεία εργαζομένους και συνταξιούχους του Δημοσίου και ακολούθησαν της έκδοσης της υπ’αριθ. 3037/2018 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσ/κης που δικαίωνε έναν ακόμη συνταξιούχο.
  Ιδού οι τέσσερις νέες αποφάσεις !
  18220
  18638
  19421
  19451
  Για την ΕΝΥΠΕΚΚ
  Ο Πρόεδρος
  Αλέξης Π. Μητρόπουλος

  http://enypekk.gr/doste-piso-anadromika-dora/

  Like

 4. Αυτονόητα said

  Πίσω από την προβοκάτσια η γνωστή προπαγανδιστική ομάδα αλήθειας του Μουρούτη.

  Η απορία όμως είναι άλλη

  Σκέψου πόσο ηλίθιους θεωρεί τους Έλληνες πολίτες η ΝΔ !!

  Αν και για αρκετούς δεν έχει και άδικο.

  Ο νεοελληναράς παριστάνει τον ξερόλα για κάθε τι έχει άποψη για όλα αλλά μια χαρά καταπίνει σαν κουφέτα ότι του σερβίρει η εγχώρια διαπλοκή και η συμμορία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: