olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Σελίδα από το χειρόγραφο ημερολόγιο με τα ραντεβού του Χριστοφοράκου. Αναγνωρίζετε κάποιο όνομα;

Posted by olympiada στο Νοέμβριος 26, 2018

2 Σχόλια to “Σελίδα από το χειρόγραφο ημερολόγιο με τα ραντεβού του Χριστοφοράκου. Αναγνωρίζετε κάποιο όνομα;”

 1. Ο ΑΝΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ said

  Η ιστορία της SIEMENS- MIZENS είναι η ιστορία της Μητσοτακό-διαπλοκής …

  Τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη είχαν συνάντηση και τηλεφωνικές επαφές με τον πρώην ισχυρό άνδρα της SIEMENS 356 φορές και συγκεκριμένα:

  Ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης είχε 23 συναντήσεις και 98 επαφές.
  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε 30 συναντήσεις, 60 επαφές.
  Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκαμπόφσκι είχε 2 συναντήσεις και 30 τηλεφωνικές επαφές.
  Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε 30 συναντήσεις και 72 επαφές.
  Η Κατερίνα Μητσοτάκη είχε 4 συναντήσεις και 14 επαφές και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη είχε 4 επαφές.

  Η οικογένεια Μητσοτάκη, όπως είχε προκύψει από τις δικογραφίες που αφορούν στο σκάνδαλο της SIEMENS είχε διαρκώς απαιτήσεις από τη Siemens. Τα μέλη της έστελναν βιογραφικά για προσλήψεις, είτε δια χειρός της κυρίας Σάκη Κυπραίου, είτε μέσω του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, είτε της συζύγου του Μαρέβας.
  Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε το οικόπεδο αξίας 1.500.000 ευρώ στην Τήνο που αγοράστηκε για 62.486 ευρώ από την οικογένεια Μητσοτάκη.
  Η offshore εταιρεία που το πούλησε λέγεται Mistras Holding Limited με έδρα το φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικέντιου και ΑΦΜ 800300662.
  Το διπλανό οικόπεδο, στην μαγευτική Τήνο, το αγόρασε ο Μιχ. Χριστοφοράκος της Siemens με 810.000 ευρώ. Το παραδιπλανό το πήρε ο Δενδρινός της Siemens με 810.000 και έχτισαν 3 τεράστιες βίλες.
  Υπενθυμίζεται ότι οι κύριοι Χρστοφοράκος και Δενδρινός ήταν οι διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens.
  Πρόκειται για offshore εταιρεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχε στηθεί από τους διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens, προκειμένου να ξεπλένουν το μαύρο χρήμα από τις μίζες μέσω της αγοράς οικοπέδων – φιλέτων στα ελληνικά νησιά. Η εν λόγω παράκτια εταιρεία του Αγίου Βικεντίου που φαίνεται πώς λειτουργούσε ως πλυντήριο και αγόρασε μια έκταση φιλέτο στην Τήνο. Στη συνέχεια το ένα τρίτο της έκτασης μεταβιβάστηκε…

  O ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΗΤΑΝ «ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ » ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΥΛΑΣ , ΟΜΟΡΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΗ …

  ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΕΙΚΟΥ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΟΙ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΙΔΕΣ …

  Μου αρέσει!

 2. Ο ΜΙΖΟΦΑΝΤΗΣ said

  Η συγκάλυψη που επιχειρήθηκε επί πολλά έτη στην υπόθεση του σκανδάλου της Siemens φαίνεται ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί

  Γάμοι, βαφτίσια, συνεντεύξεις Τύπου που οργάνωνε η Siemens και πανταχού παρούσα ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, κοσμικές εκδηλώσεις, ακόμα και μπιλιετάκια για διορισμούς που στέλνονταν στο όνομα της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπάρχουν στα αρχεία της Siemens. Μέχρι και ηλεκτρονική αλληλογραφία Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, τον Ιούλιο του 2003, για συμβουλές σχετικά με δικηγόρους ειδικευμένους στα διαζύγια, υπάρχουν.

  Στην «ηλεκτρονική ατζέντα», στην «χειρόγραφη ατζέντα», και στο «αρχείο» Χριστοφοράκου, οι αναφορές στο όνομα «Μητσοτάκης» και «Μπακογιάννη» είναι πάμπολλες.

  Αλλά και πολλά μηνύματα από το γραφείο του κ.Κων.Μητσοτάκη (Κυπραίου), του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέχρι και φαξ με βιογραφικό εστάλη, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την σύζυγο του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη, Γκραμπόφσκι («Η Στ…η. fax 26/1 προς εσάς, κατόπιν τηλεφ. επικοινωνίας με την κα.Grabowski σας στέλνει το βιογραφικό της σημείωμα»). Επίσης, τιμολόγια, κατόπιν παραγγελιών για «Γοργιανάδες – Ευρυτανίας» ύψους 915,53 ευρώ που φέρεται να πληρώθηκε από την ΣΗΜΕΝΣ ΑΕ. Για τον τότε βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, παραγγελία και παραλαβή του εξοπλισμού ηλεκτρονικού εξοπλισμού (τηλεφωνικά κέντρα, υπολογιστές κ.λ.π) για το γραφείο του (Λυκείου 5) και το εκλογικό του κέντρο (Χαλκοκονδύλη) ύψους περίπου 140.000 ευρώ, που τα εξόφλησε ο ίδιος με 6 όμως μήνες καθυστέρηση και αφού είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο Siemens. Επίσης, παραγγελία στο όνομα της πρώην συζύγου του βουλευτή, Μαρέβα Μητσοτάκη, ύψους 498 ευρώ χωρίς όμως να υπάρχει καμία πληροφορία στην σχετική στήλη της για τον τρόπο χρέωσης της παραγγελίας. Μέχρι και χορηγία στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, με επικεφαλής τότε τον Ισίδωρο Κούβελο, σύζυγο της κ.Μπακογιάννη, υπάρχει.

  Μου αρέσει!

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: