«Καπνός» και η Σπυράκη από την Θεσσαλονίκη! Τον Νίκο Ταχιάο, τ. μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας κατεβάζει για δήμαρχο ο Μητσοτάκης.

Ο Νίκος Ταχιάος θα είναι εντέλει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης του Μητσοτάκη. Τον ανακοίνωσε η κυρία Σπυράκη που φυσικά ούτε και αυτή τόλμησε να κατέβει στην δεύτερη σημαντικότερη αυτοδιοικητική θέση της Ελλάδας. Όπως αρκετοί άλλοι που αρνήθηκαν το χρίσμα. Αυτό είναι κάτι εξαιρετικά περίεργο, διότι ένα κόμμα που φαίνεται να καλπάζει στις δημοσκοπήσεις, δεν μπορεί να μην βρίσκει υποψήφιο ούτε για δείγμα σε μια πόλη – προπύργιο. Αυτό αποδεικνύει ότι την δημοσκοπική προπαγάνδα δεν την πιστεύουν ούτε οι ίδιοι. Σε κάθε περίπτωση, καλή επιτυχία στον κύριο Ταχιάο. Για την πατρίδα και την πόλη φυσικά, όχι για οποιοδήποτε κόμμα.

2 σκέψεις σχετικά με το “«Καπνός» και η Σπυράκη από την Θεσσαλονίκη! Τον Νίκο Ταχιάο, τ. μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας κατεβάζει για δήμαρχο ο Μητσοτάκης.”

  1. Είναι καθολική η γνώμη, ότι σε αυτόν τον τόπο μετράει μόνο, όποιος έχει “σχέσεις”, “γνωριμίες”, “μέσα” και παρτίδες με την οικογένεια του Μήτσο-Ντόρα-Κούλα !!!

    Μια μεγάλη και βρόμικη “αλυσίδα” σχέσεων πολλών και βρομερών “κρίκων”

    Η φεουδαρχία-οικογενειοκρατία έχει καταργηθεί εδώ και αιώνες σε όλο τον κόσμο εδώ όμως στο Ελλαδισταν η Μητσοτακοκρατία – Ντοροφαυλοκρατία έχει ριζώσει με πολλά πλοκάμια και πολλά κεφάλια .

    Χαριστικές πράξεις, προώθηση με κάθε τρόπο “ημετέρων”, αδίστακτες και σαφώς παράνομες επεμβάσεις και παρεμβάσεις στη λειτουργία των θεσμών, καταστρατηγήσεις του Συντάγματος και των νόμων, περιφρόνηση προς αυτό που υποστηρίζουν ότι χτίζουν- τη δημοκρατία.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s