Ο γαλάζιος μάρτυρας δίνει το κεφτεδάκι, τον μπαμπά κεφτέ και την ηδονή της εκδίκησης στον Βαγγέλη Βενιζέλο. Και οδηγεί τον Όσβαλντ στην εξαφάνιση.

Σύμφωνα με την περιγραφή της εφημερίδας, το μυαλό μας πηγαίνει σε έναν γαλάζιο, ο οποίος όμως έγινε βασικός συνεργάτης ενός «πράσινου πόλου». Αυτός ο γαλάζιος λοιπόν γνωρίζει πάρα πολλά για το επίμαχο ΚΥΣΕΑ όπου αποφασίστηκε η σκανδαλώδης σύμβαση για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Και το κυριότερο, γνωρίζει πάρα πολλά για τις μίζες που δόθηκαν και πως ξεπλύθηκαν. Θεωρούμε λοιπόν βέβαιον πως εάν είναι αυτός ο μάρτυρας, τότε η εξαφάνιση του Όσβαλντ σχετίζεται άμεσα με την μαρτυρία του. Διότι Όσβαλντ ξέπλυνε τις μίζες και είναι ο θεματοφύλακας των μαύρων λογαριασμών δυο στελεχών του τότε ΚΥΣΕΑ.

Αυτός είναι και ο λόγος που εξαφάνισαν τον Όσβαλντ. Για να μην μιλήσει και να μην δώσει τους λογαριασμούς, οι οποίοι ήρθαν στο φως με την μαρτυρία του γαλάζιου μάρτυρα.

Ποιοι είναι όμως οι γαλάζιοι που δίνει ο γαλάζιος μάρτυρας; Εδώ θυμόμαστε μια παλαιότερη ιστορία, ναι στενό συνεργάτη του Όσβαλντ που αποδεδειγμένα ξέπλενε μίζες πράσινο στέλεχος του υπουργείου εθνικής άμυνας, σε ραντεβού που είχε με το συγκεκριμένο στέλεχος στο λόμπι κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, τον ενημέρωσε ότι πρέπει να φύγει γιατί τον θέλει επειγόντως το γαλάζιο κεφτεδάκι. Το γαλάζιο κεφτεδάκι φέρεται να είναι γόνος του γαλάζιου κεφτέ, έξω ου και το παρατσούκλι, Το οποίο είχε πρωτοστατήσει σε μία σκανδαλώδη πληρωμή προς τη γερμανική εταιρία που εμπλέκεται σε σκάνδαλο εξοπλιστικών. Άρα, ο Όσβαλντ και ο συνεργάτης του ήταν μπροστινή και στους δικούς τους λογαριασμούς.

Όπως έχει προκύψει λοιπόν από δύο εξεταστικές, ο Όσβαλντ ήταν μπροστινός στις μίζες όλων των γερμανικών εταιρειών.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι η αποστασιοποίηση του Βαγγέλη Βενιζέλου και των λεγομένων βενιζελικών, μόνο τυχαία δεν είναι. Διότι εάν ο μάρτυρας είναι αυτός που φανταζόμαστε, έχαιρε της εκτίμησης του Βαγγέλη Βενιζέλου, ο οποίος τον θεωρούσε αξιόπιστο, παρότι ιδεολογικός αντιπάλος. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βαγγέλης Βενιζέλος κράτα αποστάσεις από την όλη υπόθεση, διότι ούτε οικογενειακός γνωστός με τον διαβόητο δικηγόρο της κοινοπραξίας ήταν, ούτε στο ΚΥΣΕΑ συμμετείχε, αντίθετα, είχε ενημέρωση από πρώτο χέρι. Και το τελευταίο που θα επιθυμούσε ήταν να κάνει τον δικηγόρο του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο γαλάζιος μάρτυρας δίνει το κεφτεδάκι, τον μπαμπά κεφτέ και την ηδονή της εκδίκησης στον Βαγγέλη Βενιζέλο. Και οδηγεί τον Όσβαλντ στην εξαφάνιση.”

  1. Γιατί ρε γιαλατζήδες δε ρωτάτε τους παλαιοπασόκους που έχετε στις γραμμές σας??? Αυτοί τα ξέρουν καλυτέρα. Με κουκούλα η χωρίς θα σας τα πουν όλα.
    Τους πήρατε για να σας μάθουν τα κόλπα. Γι αυτό οι πλαστογραφίες μκο κλεψιές αγοραπωλησίες όπλων λαθροκαύσιμα. Θα έρθει και η σειρά σας.
    Όποιος αντέξει. Τη ζωη και τον λαφαζανα θα βάλουν για μάρτυρες.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s