olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Μητσοτάκης που έχει ως θεό το χρήμα, με έναν άνθρωπο του Θεου;

Posted by netakias.com on November 17, 2018

img_0348Τι κοινό μπορεί να έχει ο Μητσοτάκης που έχει ως θεό το χρήμα, που έστειλε χιλιάδες συνανθρώπους μας στην ανεργία, στην ανέχεια και τα συσσίτια της Εκκλησίας και που έχει στο πρόγραμμα του, αν γίνει πρωθυπουργός να στείλει τους Ελληνες να δουλεύουν 12ωρα με μισθούς κάτω από €500 ευρω με ατομικές συμβάσεις του μεσαίωνα και ασφαλιστικό του Πινοσέτ,  με έναν άνθρωπο του Θεου;

Η απορία μας γενήθηκε όταν διαβάσαμε στον altsantiri το εξης:

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν ασφαλείς πηγές του altsantiri.gr ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε ή στις 24 ή στις 25 Οκτωβρίου με τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, έναν από τους ιεράρχες που φαίνεται, ιδιαιτέρως μετά τη συμφωνία, να έχει ανοιχτό μέτωπο με τον Αρχιεπίσκοπο. Τα ερωτήματα είναι πολλά. Συμφωνήθηκε κάτι σε αυτή τη συνάντηση; Γιατί έμεινε κρυφή;

9 Responses to “Τι κοινό μπορεί να έχει ο Μητσοτάκης που έχει ως θεό το χρήμα, με έναν άνθρωπο του Θεου;”

 1. Αυτονόητα said

  Δηλαδή η κλασική ψευτοδεξιά με τα ρασοφόρα τραγιά τους χουντικούς τους ρουφιάνους και τις δολοπλοκίες.

  Like

 2. Μέτων said

  Ο Δρακουμέλ ενέταξε τον Πανούλη σας στο κλεφτοκόμμα της Νδούλας. Ο Καμμενάκης γνωρίζει πολύ καλώς τον Δρακουμελίδη και τον πάλαι ποτέ φίλο του Ε.Μαρινάκη, υιό Μιλτιάδου Μαρινάκη, διατελέσαντος βουλευτής της προδοτικής συμμορίας των Καραμανλήδων και Μητσοτάκηδων.

  Like

 3. Αυτονόητα said

  Τι κοινό μπορεί να έχει ο Κούλης Μιζοτάκης με το Θεό που στην κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου τότε πετούσαν έξω από το σύστημα Υγείας και την ελεύθερη πρόσβαση στα νοσοκομεία δύο εκατομμύρια ανασφάλιστους συνανθρώπους μας ?

  Αλλά και τι κοινό μπορεί να έχουν τα ρασοφόρα τραγιά με το Θεό μέσα από τα πολυτελή αυτοκίνητα και τις περιουσίες που έχουν δημιουργήσει μέσω της θρησκείας ?

  Like

 4. Αυτονόητα said

  Εν ολίγοις

  Ότι κοινό έχουν και τα ρασοφόρα τραγιά.

  Δηλαδή καμία.

  Like

 5. Αυτονόητα said

  «Ανίερη» συμμαχία ΝΔ – Μητροπολιτών με στόχο τον Αρχιεπίσκοπο

  Ούτε ιερό, ούτε όσιο. Το σύστημα Σαμαρά που ελέγχει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε “συνεργασία” με συγκεκριμένους Μητροπολίτες της Ιεράς Συνόδου όχι μόνο χρησιμοποιούν τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου για να πλήξουν την κυβέρνηση, αλλά και για να “χτυπήσουν” τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο.

  NewsRoom

  Εν μέσω διασταυρωμένων πυρών από τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ αλλά και τους ανθρώπους του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, βρέθηκε στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

  Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Documentonews.gr, την ώρα της συνεδρίασης ο Δημητριάδος Ιγνάτιος, μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο με τα γραφεία της ΝΔ, μεταφέροντας όσα άκουγε, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Αρχιεπισκόπου ο οποίος του ζήτησε ή να κλίσει το τηλέφωνό του ή να βγει εκτός της αιθούσης.

  Την ίδια ώρα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, συναντήθηκε μυστικά στα γραφεία της ΝΔ στις 25 Οκτωβρίου με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ ξεπερνώντας ακόμη και εν ενεργεία πολιτικούς μιλώντας στα ΜΜΕ κατηγορούσε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για «αυταρχισμό» και «δολιότητα».

  Αντικείμενο της συνάντησης του Σεραφείμ με τον κ. Μητσοτάκη, ήταν η ενημέρωση του κ. Μητσοτάκη για τη συμφωνία Κυβέρνησης – Εκκλησίας με δεδομένο ότι οι Μητροπολίτες ενημερώνοντας από τον Αρχιεπίσκοπο ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πορεία των συνομιλιών.

  Η εισπήδηση της ΝΔ στις εσωτερικές υποθέσεις της Εκκλησίας φτάνει μέχρι την αλλαγή της ηγεσίας της και την αντικατάσταση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου από τον εκλεκτό του Αντώνη Σαμαρά Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος στη συνεδρίαση της Παρασκευής αποχώρησε αμέσως μετά την έναρξή της, διαρρέοντας στον φιλικό Τύπο της ΝΔ την ομιλία του η οποία ήταν στην κυριολεξία ένα αντικυβερνητικό μανιφέστο.

  Οι «αδελφικές» σχέσεις αρκετών ιεραρχών με το σύστημα Σαμαρά και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό φτάνουν μέχρι και το ΚΕΛΠΝΟ. Η «Εφ.Συν.» στο σημερινό της φύλλο φέρνει στο φως τις δωρεές που έπαιρνε κατά κόρον και επί τουλάχιστον τρία συναπτά έτη η Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνα και Υμηττού από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

  Πρόκειται για χρήματα που, όπως γράφει ο συντάκτης της εφημερίδας, «ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και δίνονταν κατά παράβαση του καταστατικού του ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου η μητρόπολη να αντιμετωπίσει φαινόμενα –σύμφωνα με τα επίσημα Πρακτικά των διοικητικών συμβουλίων– όπως η γρίπη Η1Ν1 ή να στείλει βοήθεια στη Γάζα (!), αλλά και να βοηθήσει «άπορους και λαθρομετανάστες (!)» της περιοχής δικαιοδοσίας της!

  Σύμφωνα με τις μαρτυρίες πρωτοκλασάτων στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας κατά την περίοδο 1997-2014, το ποσό που δόθηκε στη μητρόπολη έφτασε τις 800.000 ευρώ σε τρία χρόνια, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, κανείς εξ αυτών δεν φάνηκε «αρμόδιος» να εξηγήσει με ποιο σκεπτικό και με βάση ποια αρμοδιότητα δίνονταν αυτά τα χρήματα».

  Βέβαια, ο μητροπολίτης Καισαριανής Δανιήλ (κατά κόσμον Διονύσιος Πουρτσουκλής) ο οποίος διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας από το 2000 ως το 2015, αποχώρησε και αυτός από τη συνεδρίαση της ΔΙΣ.

  Όλοι οι παραπάνω, λειτουργώντας ως σύστημα Σαμαρά, εντός της Εκκλησίας προωθούν τον εκλεκτό του πρώην πρωθυπουργού, Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο οποίος βέβαια δεν παραλείπει να ανταποδώσει τη στήριξη χαρακτηρίζοντας «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» τη συμφωνία και κατηγορώντας, εμμέσως πλην σαφώς, τον Αρχιεπίσκοπο ότι λειτουργεί προς όφελος της Κυβέρνησης.

  Από κοντά βέβαια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με εντυπωσιακά πανομοιότυπη φρασεολογία φρόντισε κι αυτός να πριονίσει την καρέκλα του Αρχιεπισκόπου λέγοντας ότι «η ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδας τελικά χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Τσίπρα στα προεκλογικά του παιχνίδια».

  Like

  • Αυτονόητα said

   Γαμιέμαι ασύστολα μπας και με βολέψουν και εμένα σε καμιά θεση στο δημόσιο.
   Δεν καταλαβα;
   Τα υπόλοιπα Τσουλάκια που διόρισε ο Αλέξης τι παραπάνω εχουν;

   Like

 6. Αυτονόητα said

  Ο Άδωνις μιλάει υπέρ της χούντας και αμφισβητεί τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

  Like

  • Αυτονόητα said

   ΝΔ σαπίλα.

   Like

   • Αυτονόητα said

    Νταξ… Βασικά νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν εκτός από την Ηλένια, αλλά δεν βαριέσαι αλλά δεν λέγαμε και καμιά μαλακία πως θα γινόταν η Δαμανάκη , ο Λαλιώτης και τα άλλα αριστερά παιδιά εξουσία και θα κατέστρεφαν την Ελλάδα;

    Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: