Όλος ο υπόκοσμος στο πλευρό του Κώστα Σημίτη!

Δείτε ποιοι βγαίνουν και ξιφουλκούν για να συγκαλύψουν της αδιαμφισβήτητες ευθύνες του Κώστα Σημίτη. Ο οποίος προήδρευε σε κάθε κυσέα των αμαρτωλών συμβάσεων. Και γνώριζε όπως αποδεικνύεται ακριβώς τι συνέβαινε. Όπως γνωρίζει και ο Γιώργος Παπανδρέου, με την διαφορά ότι αυτός φρόντισε να απουσιάζει σε όλες τις επίμαχες συνεδριάσεις ούτως ώστε να μην υπάρχει πουθενά υπογραφή του. Αυτός ο υπόκοσμος όμως που σήμερα προσπαθεί να φυγαδεύσει τον Κώστα Σημίτη, είναι ο ίδιος ο οποίος έστελνε στην Βουλή υποθέσεις – παρωδίες για να ενοχοποιήσει τον Κώστα Καραμανλή! Μιλάμε για τους σκευωρούς του Βατοπεδίου, των δομημένων ομολόγων, της εξεταστικής για την οικονομία, αυτούς που αλλοίωσαν το έλλειμμα του 2009, αυτούς που γκρέμισαν τον Κώστα Καραμανλή οπωσδήποτε με το αζημίωτο. Αυτή η διευρυμένη εγκληματική οργάνωση Πανικόβλητη πλέον, παίζει το τελευταίο της χαρτί για να φυγαδεύσει τον φυσικό ηγέτη της, τον Κώστα Σημίτη, ώστε να φυγαδευτεί και αυτή. Δεν θα τα καταφέρει.

2 σκέψεις σχετικά με το “Όλος ο υπόκοσμος στο πλευρό του Κώστα Σημίτη!”

 1. Κανένας και ποτέ «π ο τ έ» δεν θα καταφέρει να συκοφαντήσει έναν τίμιο άνθρωπο και πατριώτη σαν τον Κώστα τον Καραμανλή.
  Όταν υποχωρήσει η πλημμύρα της λάσπης,
  μονάχα ο Βράχος θα είναι και πάλι εκεί !

  Μου αρέσει!

 2. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ:!!!
  (…Οι πολιτευόμενοι και διαχειριστές των κοινών δωροδοκούνται και εξαγοράζονται. Κι όσο για τη μεγάλη µάζα των πολιτών, είτε δεν αντιλαμβάνονται τα όσα διαπράττουν οι κυβερνώντες, είτε τα αντιλαμβάνονται αλλά δεν αντιδρούν, βυθισμένοι όπως είναι στη ραστώνη και την άνεση της καθημερινότητας.
  Από τούτη την αρρώστια έχουν προσβληθεί παντού οι πάντες – απλώς, ο καθένας τρέφει την ψευδαίσθηση ότι η συμφορά δεν θα χτυπήσει τη δική του πόρτα, αλλά θα διασφαλίσει τα δικά του συμφέροντα εκμεταλλευόμενος τους κινδύνους των άλλων …)

  Το κόμμα που καθιέρωσε τη ρεμούλα ως αποδεκτή πολιτική πράξη.
  Το κόμμα που έβγαλε τους Τσοχατζόπουλο, Σημίτη, Τσουκάτο, Μαντέλη, Παπακωνσταντίνου, Παπαντωνίου και δεκάδες άλλα ιερά τέρατα της διαπλοκής, έχει τελικά το τέλος που του αξίζει.
  Να καταντήσει η ακροκεντρώα συνιστώσα και δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ακροδεξιάς του ηγετικής ομάδας.
  Τους ενώνουν άλλωστε τόσα πολλά: Siemens, “μαύρα” και άραχνα ταμεία, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, άδολη αγάπη για τους δανειστές, η κουτάλα με το μέλι που τόσο τους έχει λείψει…

  H χώρα είναι ολοφάνερα λεηλατημένη και την εξουσιάζουν ανθρωπάρια απίστευτης ανικανότητας, απληστίας και ασυνειδησίας.

  Είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη που το μισό υπουργικό συμβούλιο του πρώην ΠΑ-ΣΟΚ στον δρόμο προς τον εισαγγελέα …
  ( πιάνεται ο παρ’ολιγον πρωθυπουργός με μίζες, ο πρώην ΥΠΕΘΑ υπόδικος … να δείχνει τον επί 8ετία πρωθυπουργό (ήδη το δεξί του χέρι παραδέχθηκε ότι έπαιρνε μίζες – Τσουκάτος και το αριστερό του – Μαντέλης – καταδικάστηκε για δωροληψία από την Ζήμενς)

  Όλοι μας γνωρίζουμε τους κλέφτες και τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος, και κανείς δεν ανέχεται πλέον την άρνηση απονομής δικαιοσύνης μέσα από προσχηματικές και χρονοβόρες διαδικασίες.

  Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ: (EAM B YΔΡΟΧΟΟΣ)
  ( Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα… Είναι δικαστικό πρόβλημα.
  Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.
  …Το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα δεν είναι θέμα πολιτικής. Θα ήταν τέτοιο, αν το χρέος ήταν πραγματικό και όχι προϊόν απάτης. Θα ήταν τέτοιο, αν ίσχυε η παγκάλεια ρήση τού …”μαζί τα φάγαμε”. Όμως, επειδή αυτό είναι προφανές ότι δεν συμβαίνει, αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα δικαιοσύνης και άρα ανήκει στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της δικαιοσύνης…)

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s