#kolotoumpa Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο υβριστής του πατέρα του υποψήφιος της ΝΔ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΝΔ
ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ,ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ,ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ,ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ,ΝΕΟΝΑΖΙ…ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Ο υβριστής του πατέρα του, του αειμνήστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πέρασε τα γραφεία της ΝΔ και θα είναι υποψήφιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα περιφερειάρχης!

Εγινε και αυτό! Ο Χάρης Πασβαντίδης, από τα πλεον ιστορικά στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ και μάλιστα της περιόδου του αποκαλούμενου «βρώμικου ’89», της σκληρής δηλαδή  αντιπαράθεσης με την ΝΔ -με χτυπήματα κάτω από την μέση- πέρασε σήμερα (Τρίτη 13/11) την πόρτα των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας και συμφώνησε να συστρατευθεί με τον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιός του, στο Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Η παρουσία του κ. Πασβαντίδη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκάλεσε αίσθηση στα στελέχη του κόμματος που τον είδαν, καθώς όλοι θυμήθηκαν τους «πύρινους» λόγους του κατά της ΝΔ από το Κανάλι 29 και τα αιχμηρά άρθρα του στην εφημερίδα «Αυριανή».

Κυρίως όμως αυτό που θυμήθηκαν είναι το ένα από τα δύο βιβλία που έχει γράψει, με τίτλο «Ο Εφιάλτης» και φωτογραφία στο εξώφυλλο τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Μάλιστα ο εκδοτικός οίκος, που είχε έκδόσει το βιβλίο το 1991, το χαρακτήριζε ως «πολιτικό ντοκουμέντο για την Ελλάδα της δεκαετίας του 80 και 90» για τον «βίο και της πολιτεία του Κ. Μητσοτάκη», (δείτε φωτογραφία του εξωφύλλου κάτω).

Το βιβλίο του Χάρη Πασβαντίδη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ο κ. Πασβαντίδης έχει γεννηθεί στις Σέρρες το 1959. Είναι κάτοικος του δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού, στον οποίο ήταν υποψήφιος Δήμαρχος. Έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Αναπληρωτής Νομάρχης Αθηνών, Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθηνών, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργυρούπολης, μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποντιακών Συλλόγων Ν. Ελλάδος. Το 2011 είχε αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και είχε ενταχθεί στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.

One thought on “#kolotoumpa Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο υβριστής του πατέρα του υποψήφιος της ΝΔ!”

 1. Δεν μιλάμε ούτε κομματικά, ούτε καν πολιτικά. Μιλάμε Μητσοτακικά.
  Ο σεσημασμένος γιός του προδότη και πατριδοκάπηλου, κρυμμένος (νομίζει) στην Νέα Δημοκρατία προσπαθεί απεγνωσμένα “και παντίοις τρόποι” να αρπάξει την εξουσία, όχι ακριβώς επειδή νοιάζεται για την τύχη της Ελλάδας όπως του γράφουνε να λέει.
  Όοοχι !
  Η μία και μόνη αιτία είναι, να προφθάσει να αποτρέψει και να εξαφανίσει κάποιες πυρακτωμένες δίκες που ξέρει πολύ καλά ότι έρχονται “σαν καραμπόλες” και που θα κάψουν όχι μόνο την οικογένειά του και φυσικά και τον ίδιο, αλλα και όλο το κακό Σημίτικο, Παπανδρεικό, Βενιζελικό και Σαμαρένιο συναπάντημα,

  Αυτός είναι (όπως είπαμε) και ο μοναδικός λόγος, απο τότε που τον έφτιαξαν με κομπίνες πρόεδρο (..), που για κάθε θέμα όπου βρεθεί και όπου σταθεί ζητάει 24/7, όπως κάποτε ο Γαπ, εκλογές εδώ και τώρα !

  Είπαμε, ξεχάστε τα κομματικά, μιλάμε καθαρά Ελληνικά, μιλάμε για όλους μας, μιλάμε για την ρημαγμένη μας πατρίδα.

  υ.γ.
  Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να επευφυμίσω
  ή να δυσφυμίσω την καθήμενη ή όποια άλλη παράταξη.
  Αυτη την στιγμη πάνω απ’ όλα βάζω την Πατρίδα μου !

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s