olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Ποιοι και γιατί πιέζουν το Μητσοτάκη να αποσύρει τη στήριξη του στην υποψηφιότητα Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων;

Posted by infiltr8or on November 14, 2018

Ανατροπή στο σχέδιο στήριξης Μητσοτάκη στο πρόσωπο του Μπακογιάννη για το δήμο Αθηναίων επιχειρούν τις τελευταίες ώρες στην Πειραιώς με αφορμή την ένταξη Τατσόπουλου στη ΝΔ.

Η υποψηφιότητα Μπακογιάννη δέχεται αμφισβήτηση από στελέχη που υποστηρίζουν οτι ο Τατσόπουλος θα ηταν πιο σίγουρη επιλογή για την Αθήνα, με τη δεδομένο οτι έχει τη σίγουρη ψήφο τουλάχιστον της μισής Αθήνας που δεν έμεινε ανικανοποίητη.

Δε λείπουν βέβαια και οι αντιδράσεις στην προσάρτηση Τατσόπουλου στη ΝΔ του Μητσοτάκη από στελέχη που φοβούνται μήπως ο τυφώνας Τατσόπουλος πάρει μπάλα και τις δικες τους γυναίκες, τώρα που πήρε πάλι φόρα.

Σοβαρά τώρα. Τι σκέφτονται εκεί στην Πειραιώς; Έχουν καταλάβει τιποτα;

 

infiltr8or

2 Responses to “ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Ποιοι και γιατί πιέζουν το Μητσοτάκη να αποσύρει τη στήριξη του στην υποψηφιότητα Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων;”

 1. Ο ΠΡΩΗΝ ΜΑΖΟΧΑΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΙΣΜΟΥ said

  Στην Νέα Μιζοκρατία πήρανε χαμπάρι ότι ο μαύρο-καύλης Ινδιάνος ( ο “ξεσκούφωτος” ) δεν προσελκύει πια νέους οπαδούς και για να μην χάσουν τους Λουλίδες ,τους Αρούλιδες ,τους Φούστιδες και τους Φούφλιδες , που συγκροτούν τον βασικό εσμό του κόμματος ,αποφάσισαν να ενσωματώσουν τον πολυγαμία της Αθήνας και όχι μόνον , τον πολύφημο “Τατσό…..”

  Ονειροκαύλης Οννεδίτης :

  Ο Τατσό… είναι η λύση …
  Ο Τατσό… είναι η λύση …
  που είναι σαβουρογάμης
  και θα μας ξεσκίσει ……

  Δεν είμαστε καλά …
  δεν έχουμε μυαλό
  είμαστε κολλημένοι ..
  με τον Μιζοτακισμό…

  (Κάτσε χαζό στο πόστο σου και @ούτσο μην γυρεύεις …)

  “Αλήθεια” … υπάρχει ακόμη Νεό-Δούλος παλαμοκρούστης , που αδημονεί να τον ξεσκίσει ο επίγονος Χαζό-Κούλης της Μιζοκρατίας , η Ντόρα της απληστίας , ο Μπακογιάννης της οικογενειοκρατίας , ο Μπουμπούκος της τηλεπειρατίας , ο Βορίδης ο δικολάβος της νταβατζηδοκρατίας , o Σκυλακάκης ο υποτακτικός της Ντοροφαυλοκρατίας , η Ξαφά η καπιτάλα της Δ.Ν.Τ-κρατίας, η Όλγα της δομημένης πλουτοκρατίας , ο Μίλτος της Μυκονιάτικης φουστοκρατίας , ο Αυγενάκης ο σύντεκνος της αναξιοκρατίας και ο Τατσόπουλος της Αθηναϊκής αερογαμίας ???

  Τα πρόσωπα με τα οποία στελεχώνει την παράταξη ο Κούλης Μιζοτάκης έχουν ήδη απορριφθεί από το σύνολο του ελληνικού λαού.

  Kάποιοι σοβαροί που υπάρχουν στην Νου-γόνο-Δούλα (δυστυχώς ελάχιστοι) βλέπουν την γελοιότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επιλέγουν την σιωπή και κρατάνε απόσταση …

  Όσοι “ιδεολόγοι” τ’αρπάζουν σιωπούν…

  Όσοι περιμένουν στην ουρά να τα μιζοαρπάξουν χειροκροτούν !!!

  Μίζα και αξιοπρέπεια πάνω απ΄όλα!

  Like

 2. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. master ΑΒΑΤΑΡ. said/Dias. said

  ‘Αντε με μητσοκαίϊκο να δει ΦΩΣ και άσπρη μέρα ποτέ αυτή η δόλια κι έρμη χώρα επιτΕΛους έτσι όπως την κατάντησαν αυτοί (μα & άλλοι) μασκαράδες.
  Αφού βάζει δικούς του παντού φάτσα κάρτα είναι σα να μας τη λέει φόρα παρτίδα ότι μπάζουμε άπαντες κι ότι είμαστε λαός ηλιθίων.
  Μια ζωή κρατικοδίαιτοι, μια ζωή προικοθήρες του πλούτου ενός λαού που δεν εννοεί να ξυπνήσει.
  ΑδΕΛφός αβαντάρει αδΕΛφό.
  Την ίδια μάνα έχουν.

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: