Η πρώτη κρυφή δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων. Χλιαρή πορεία Μπακογιάννη με τους Αθηναίους να ψάχνουν για εναλλακτική πρόταση.

8782969B-B32F-4C94-B830-CCE480193FFFΜέτρια συναισθήματα προκαλεί η πρώτη κρυφή δημοσκόπηση για το δήμο Αθηναίων καθώς οι μόνοι επίσημοι υποψήφιοι που υπάρχουν ως τωρα είναι ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Γερουλάνος.

Το σημαντικό είναι πως δείχνει ότι υπάρχει άφθονος χώρος για μια εναλλακτική υποψηφιότητα που θα σταθεί απέναντι απο τον Κώστα Μπακογιάννη με ένα σημαντικό κομμματι των ψηφοφόρων να ελπίζει πως η πρόταση αυτή θα έρθει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

One thought on “Η πρώτη κρυφή δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων. Χλιαρή πορεία Μπακογιάννη με τους Αθηναίους να ψάχνουν για εναλλακτική πρόταση.”

 1. https://olympia.gr/2017/10/20/κώστας-μπακογιάννης-ο-κόσμος-έχει-

  Κώστας Μπακογιάννης: “Ο κόσμος έχει σιχαθεί τους επαγγελματίες πολιτικούς ή τους κληρονομικώ δικαίω άρχοντες”

  Τα Δρακουλόπαιδα, τα Δρακουλοέγγονα, τα Ντοροκοπρόσκυλα και τα περιτρίμματα του καταρρέοντος Μιζοτακισμού, θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να αρμέγουν τα δημόσια ταμεία και να άρχουν του Ελληνικού λαού.

  Η πολίτικη και εθνική μας γάγγραινα, της Μιζοτακικής οικογενειοκρατίας, επιβιώνει…και συνεχίζει ακάθεκτη να εισπράττει από κάθε δημόσιο ταμείο που βρίσκει διαθέσιμο …

  «Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μητσοτακέικο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι αιώνες και το Μπακογιανέικο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο…» έγραψε η Κατερίνα Ακριβοπούλου

  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΑΦΑΙΜΑΓΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s